Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A po co mają mi dowozić i mam za to dopłacać skoro sklep jest 1,5km od miejsca pracy? Po prostu jak mam coś kupić "brudniejszego" to jadę do roboty starym autem i już. 

Wieje dalej.

wprowadzili doplate za dowoz ? zawsze byl gratis. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Belaruss820 napisał(a):

apomina. Ja jak jadę Kugą to mi brakuje tego wajchowania. Manuał chyba bardziej mi podchodzi ale żona...dla niej automat już dawno być powinien.

Jakie spalanie masz?

Dobrze że zadowoleni 

Mi tam też się fajnie jeździ.

Coś ok 9 tys zrobiłem.

Całkiem żwawe auto...i wygodne.

Dopiero się zainteresowałem działaniem asystenta parkowania.

Z początku nie wiedziałem jak to ma działać.

Dobre to...👍

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 2
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jakie spalanie masz?

Dobrze że zadowoleni 

Mi tam też się fajnie jeździ.

Coś ok 9 tys zrobiłem.

Całkiem żwawe auto...i wygodne.

Dopiero się zainteresowałem działaniem asystenta parkowania.

Z początku nie wiedziałem jak to ma działać.

Dobre to...👍

Te 9 tyś w jakim czasie zrobiłeś .

Opublikowano
24 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Za nowymi patrz a nie stare repcie 🤭🤪

Zrozumiałbym jak by to 718 albo 820 był 😁

Ares 826 I ares 550 

826 do roboty skrzynia 

A 550 zostaje raczej w kraju

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

za tydzień będzie za 199 z bateria to lepsza okazja 😛

czarna czy zielona ?

parkside jest bardzo podobny do deutza bo te same kolory sprzętów

albo zielone albo czarne🤭

Edytowane przez konteno
Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał(a):

ktoś kątówki szukał , faktycznie czarnych nie było 

IMG_20241128_063845.jpg

Ja szukam ale czarnej. Dawaj znać jak by była 🙋‍♂️

4 minuty temu, konteno napisał(a):

mały wypad na pola Prezesa 

IMG_20241125_140323.jpg

Dziury w polu jak u mnie, zjedzone czy słabe wschody były?

Opublikowano
5 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Szefa to ja widzę raz w tygodniu przez godzinę albo i nie...

Ja to nie widziałem i raczej nigdy nie zobaczę 😂

Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał(a):

Firmy i budowlańcy 😂 książkę by napisał 😂 żeby jeszcze przyszedł i zrobił jak trzeba, kasę wziął i poszedł, to przyjdzie, zj**ie że trzeba potem poprawiać a i jeszcze weźmie 2x tyle co było umawiane bo coś tam zawsze wymyśli. 

Mi się tak nie zdarzyło, no ale mam po prostu swoich majstrów a nie z ogłoszenia 

Opublikowano
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

90

Jak darmo. 

Na "czyste" jedna z okolicznych dużych firm wycenia metr 300 netto z towarem (w tym jest styropian grafitowy 15, najtańsza  struktura z pierwszej grupy kolorystycznej) do tego doliczają między innymi za  parapety 

Opublikowano
7 godzin temu, jarecki napisał(a):

Jak był trzeźwy to OC pokryje 

Nie pokryje, kierownik podobno już zatrzymany

6 godzin temu, Belaruss820 napisał(a):

W poniedziałek odebraliśmy kuge po serwisie olejowym...kolega w szoku że taki czysty olej w skrzyni. 

Noo, jakby był brudny, to i skrzynia by wyzionęła ducha.

W asterixe skrzynie M32, po 200 tys olej jak nowy z bańki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v