Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

też tak słyszałem o tych Skierniewicach 

Znajomy robił C+E w Skierniewicach to przejechali trochę przez miasto żeby złapać rond i świateł, na Mokrą Prawą, tam gdzieś zawrócił i z powrotem na Skierniewice ... Tutaj to już chyba jak na kategoriach motocyklowych, najważniejsze wyjechać jakoś za bramę Ośrodka Egzaminowania xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Znajomy robił C+E w Skierniewicach to przejechali trochę przez miasto żeby złapać rond i świateł, na Mokrą Prawą, tam gdzieś zawrócił i z powrotem na Skierniewice ... Tutaj to już chyba jak na kategoriach motocyklowych, najważniejsze wyjechać jakoś za bramę Ośrodka Egzaminowania xD 

Na t tak samo było 

Opublikowano
59 minut temu, wojtal24 napisał(a):

może to jakiś zakrzep nie lekcewarz tego tylko dopler żył 

Bez przesady. Raz na miesiąc skurcz złapie to nie ma jeszcze tragedii 

A że złapał pieruńsko to i mięsień nadwyrężony i trochę boli. 

Opublikowano
42 minuty temu, 6465 napisał(a):

Zapisywałem się na egzamin przez info-car.pl i najbliższy wolny termin w Płocku. W Skierniewicach 2 tygodnie później.

Idę z nastawieniem że jak obleje to będą kolejne podejścia 😁

Jaka cena teraz za egzamin i za kurs?

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, superfarmer02 napisał(a):

Na t tak samo było 

Nie wiem. Ja robiłem B+E bo nie miałem T, chciałem robić T ale tak doradzili w OSK, że nie wiele więcej zapłacę za kurs ale będę miał więcej uprawnień. To akurat było przed Bożym Narodzeniem, korki straszne na mieście, nie wiele pojeździliśmy, więcej w korkach staliśmy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
20 minut temu, pedro2 napisał(a):

Bez przesady. Raz na miesiąc skurcz złapie to nie ma jeszcze tragedii 

A że złapał pieruńsko to i mięsień nadwyrężony i trochę boli. 

Latem jak dużo elektrolitów przez pocenie tracę to bardzo często łapią mnie skurcze i to takie że wyję z bólu.

Pomaga maść Naproxen, mam ją awaryjnie przy łóżku. Chwilę po zastosowaniu skurcz puszcza.

Ketonal nie działa, a naproxen tak.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak jak w Łomży z nowego placu jest wyjazd na dk61 pod ostrym kątem, droga wyjazdowa wąska, ruch do Wordu duży i z przyczepą jest margines błędu 15cm do krawężnika.

Jeszcze uważać trzeba żeby doopą nie zgarnąc kogoś z lewego pasa. Tak samo powrót z egzaminu, chwila za wcześnie i podwójna ciągła twoja. I koniec 

Szkolenie po mieście w 50% opiera się na tym właśnie skrzyżowaniu.

Dużo tutaj oblewają.

No i czaskoski majtki zabrudził, jest zgoda na marsz 11go 🇵🇱🇵🇱

j**ane folksdojcze spedalone

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, pedro2 napisał(a):

No i czaskoski majtki zabrudził, jest zgoda na marsz 11go 🇵🇱🇵🇱

j**ane folksdojcze

Przecież wiadomo było że zgoda będzie, trzeba było tylko złożyć dobry wniosek xD Te poprzednie złe wnioski to były przecież tylko po to żeby w Republice drzeć ryja że Czaskoski nie pozwala xD 

• Like 3
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał(a):

Latem jak dużo elektrolitów przez pocenie tracę to bardzo często łapią mnie skurcze i to takie że wyję z bólu.

Pomaga maść Naproxen, mam ją awaryjnie przy łóżku. Chwilę po zastosowaniu skurcz puszcza.

Ja stosuję starą metodę - igła w mięsień

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał(a):

To Ciebie tak długo trzyma?

U mnie z 15-20 sekund posiedzę i ok. 

Ale jak ujmie to serio aż strach 🙆

Opublikowano
37 minut temu, pedro2 napisał(a):

To Ciebie tak długo trzyma?

U mnie z 15-20 sekund posiedzę i ok. 

Ale jak ujmie to serio aż strach 🙆

Jak zacznie łapać to seria od stopy po górne udo. Trzymać potrafi bardzo długo.

Od dzieciaka tak mam. 

A jak postoję na drabinie z napiętymi łydkami to pewne że noc zj***na skurczami

Opublikowano
13 minut temu, mf362 napisał(a):

Robi robotę? Czym ja targaszs ?

Case 75km i Fendt 80

Niby robi. Jak dociążyć to po osie idzie, ale nierówno jest za nią. 

X fajny bo nie ściąga, jak po sznurku idzie

Ale zarzucana boki jakbyś nie jechał.

Spróbuję odkręcić po jednym talerzu na brzegach 

25 minut temu, Agrest napisał(a):

Od dzieciaka tak mam. 

Ja pierdziele. 

Współczuję 

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał(a):

Od dzieciaka tak mam. 

za niski poziom wapnia i magnezu

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał(a):

We krwi wszystkie parametry w normie.

Ten typ tak ma🤣

u mnie w szkole były klasy sportowe, więc trochę wiedzy człowiek przyswoił, spróbuj suplementowac magnez przez 2-3 miesiące, zobacz, czy będzie poprawa, koszt niewielki, a warto spróbować.

Opublikowano
30 minut temu, pedro2 napisał(a):

Case 75km i Fendt 80

Niby robi. Jak dociążyć to po osie idzie, ale nierówno jest za nią. 

X fajny bo nie ściąga, jak po sznurku idzie

Ale zarzucana boki jakbyś nie jechał.

Spróbuję odkręcić po jednym talerzu na brzegach 

Ja pierdziele. 

Współczuję 

Ile może ona ważyć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v