Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Szczerze to nie mam pojęcia czego tak

Zbite były w miarę 

Może wałek był wąski

Ale dziś wyszło tyle samo

Nic nie mniej

Tyle że pół dnia poleżały rozrzucone i odrazu owijane

No i jednak już trochę suchsze

A łańcuch strzelił bo doyebałem ostatnią 

Myślałem że półoś yebła

Poznajesz co to stoi?

20241012_190425.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Za mną tu wielu nie przepada, ale to co ty ostatnio tu wyrabiasz, to przechodzi wszelkie pojęcie.

Leje na takich jak ty...

No faktycznie mają cię w wielkim poważaniu, ale ty to dla mnie jesteś zero, detal, procent.   xD

Opublikowano

Całkiem fajna pogoda dziś była...

Pryskał bym jęczmień, ale miejscami dopiero wschodzi....

Może oprysk by zaszkodził...tak se myślę...

Pszenżyto jeszcze za małe...

A zapomniałem...

Bycka udało się uciszyć...kurna smoczkiem mlekiem napoiłem...szkoda mi było słuchać tego .. muczenia...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

A to takie cyrki w CNH to standard?

Tak. Katalog co innego, serwis co innego a w ciągniku zamontowane coś o czym nikt nie wie

1 godzinę temu, jajonasz napisał:

Da się ustawić głębokość siewu przy takich redlicach?

Da

Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał:

tobie też odjebało? zobaczymy jakie będą wpływy za tego rządu, zapamiętam sobie ciebie.  xD

I co?

Z psychiatryka będziesz kartki wysyłał, czy jak 🤔

• Haha 3
Opublikowano

@Bartek933 Bartku, sorry, ale z @12Pafnucynie możemy dojść do porozumienia, on uważa ze ja go obrażam, ja uważam że on od rana albo mnie przyzywa do kłótni albo prowokuje do odpowiedzi w tonie że tak powiem kłótliwym, ja proponuję dla obu nas po 30 dni bana, może się sytuacja uspokoi i nikt nie będzie miał żalu do Ciebie?  Pozdrawiam Szanowną moderację.  :P

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Może lepiej takiemu niż takiemu komuś jak ja..

Przestań..

Całkiem spoko gość jesteś.

Masz swoje dziwactwa, ale mało kto ich nie ma...

W sumie to nawet nie dziwactwa chyba...tylko sposób na...przystosowanie się do tego co jest...

Tak mi się wydaje...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Przestań..

Całkiem spoko gość jesteś.

Masz swoje dziwactwa, ale mało kto ich nie ma...

W sumie to nawet nie dziwactwa chyba...tylko sposób na...przystosowanie się do tego co jest...

Tak mi się wydaje...

eeee ja nie mam 😛

Opublikowano
Karol6130 napisał:

17 minut temu, slawek74 napisał:

jd od 18 stycznia 250h a część też farmerem robione i ze 100 emka

Tylko Ty masz drugie tyle 

14 minut temu, Qwazi napisał:

Jakby był kołtun, to by tak nie wyglądała po owinięciu 🤷

Sipma takie tylko robi

gdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v