Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, pedro2 napisał:

Oj ja bym nie lekceważył.

Zgłosi się któraś madka do pindy i pinda znajdzie sposoby żeby ojca dojechać, nastroi madeczke, a to coś nagrać spod spódnicy jak krzyknie, a to czasem chłop wypije... Dużo nie trzeba...

Te pindy niedoyebane nienawidzą normalnych facetów. 

Bo żaden normalny nawet kijem tego nie dotknie. 

Jest to prawdopodobne. Moglbym trochę na ten temat powiedzieć, ale nie publicznie. Oceniłem tylko profesjonalizm tej pani na podstawie jej słów 

19 minut temu, malaczarna napisał:

Fundusz pomocowy odprowadzane są składki z wypłaty...jak on ogarnia 5 dzieci 

Nie ma innego wyjścia 🤷. Pomaga mu trochę siostra, bratowe i moja żona ...

I tu ciekawostka. Siostra jest bliźniaczką tego brata. Od momentu śmierci bratowej zachowuje się tak, jakby stała się matką dla jego dzieci. Oczywiście w miarę możliwości czasowych, bo ma własną rodzinę i pracuje 

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy. Po długich poszukiwaniach wreszcie znalazłem dziewczynę z którą się można dogadać. Tylko nie wiem co dalej, bo strasznie biedna

Cześć Rochu🙋. To temu się nie odzywałeś 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy. Po długich poszukiwaniach wreszcie znalazłem dziewczynę z którą się można dogadać. Tylko nie wiem co dalej, bo strasznie biedna

Znaczy zagubiła się a ty  oddałeś do domu i zainkasowałeś  znaleźne? 😉😄

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Cześć Rochu🙋. To temu się nie odzywałeś 🤔

Między innymi, bo w międzyczasie i gnój ręcznie rozrzucałem pod ziemniaki. No i trochę czasu jej poświęcam jak zawsze na początku, ale na pewno do was wrócę😁

4 minuty temu, Qwazi napisał:

I co na to...babka🤔😱

Zadowolona🤣

4 minuty temu, Pigmei napisał:

Znaczy zagubiła się a ty  oddałeś do domu i zainkasowałeś  znaleźne? 😉😄

Widzę Krzysiu, że we mnie nie wierzyłeś. Bardzo się cieszę, że udało mi się utrzeć tobie nosa

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Pogadaj z pracownikami w konkretnych firmach, np w de Heus, czy JTI, albo tam gdzie właśnie mój brat pracuje...pierwsza umowa na 3 m-ce, po których nie przedłużają zwykle około połowie, druga na 6 m-cy i znowu odpada połowa, trzecia na rok i kolejny odsiew. Dopiero potem na stałe. A w JTI jeszcze inaczej, bo odsiew robią wśród pracowników zatrudnianych poprzez agencje pracy. Jak już ktoś jest zatrudniony u nich na umowę na czas nieokreślony to jest gość. Tam ludzie robotę szanują, a chętnych nie brak. Celowo wymieniłem te trzy firmy, bo są blisko i wiem, jak to się odbywa

A co byś zrobił z pracownikiem który po pijaku wywalił zestaw ze zbożem. Ciągnik, dwie przyczepy i jakieś 20 ton ziarna. Ten pracował u człowieka kilka miesięcy. Teraz już kilka lat, i mu to darował. 🙃

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Między innymi, bo w międzyczasie i gnój ręcznie rozrzucałem pod ziemniaki. No i trochę czasu jej poświęcam jak zawsze na początku, ale na pewno do was wrócę😁

Zadowolona🤣

Widzę Krzysiu, że we mnie nie wierzyłeś. Bardzo się cieszę, że udało mi się utrzeć tobie nosa

Tak Adasiu, wszyscy w ciebie tu wierzą 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

A co byś zrobił z pracownikiem który po pijaku wywalił zestaw ze zbożem. Ciągnik, dwie przyczepy i jakieś 20 ton ziarna. Ten pracował u człowieka kilka miesięcy. Teraz już kilka lat, i mu to darował. 🙃

Przede wszystkim u mnie po pijaku by nie pracował. Dostałby wolne. Jestem uczulony na tym punkcie. A jeśli ktoś mu dał ciągnik, kiedy ten nie był trzeźwy, to jest też współodpowiedzialny 

10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ładny bajer🤷

Opublikowano
4 minuty temu, Pigmei napisał:

Tak Adasiu, wszyscy w ciebie tu wierzą 😁

Skąd wiesz, że Adaś?

Przed chwilą, Łolek napisał:

I cyk i dwie kolejne krówki znalazły nowego właściciela 

Kurna szkoda że tak powoli rosną 😉

Przegonisz Michałka 🙆

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Skąd wiesz, że Adaś?

Przegonisz Michałka 🙆

Liczę że może Radek coś kupi bo polmlek podwyżki daje 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
15 minut temu, Leszy napisał:

Nadal odrabia 

24 minuty temu, jahooo napisał:

i jeszcze sparaliżowana

Nie ucieknie mu 

8 minut temu, Łolek napisał:

Liczę że może Radek coś kupi 

Ja bym kupił gdybym środkami dysponował...

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Skąd wiesz, że Adaś?

W sumie powinienem się do niego zwrócić Agent  Bolek bo żyje w swoim odmiennym świecie, gromadzi screeny  tworząc teczki osobowe 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jahooo napisał:

to trwa tylko dwa dni, dzień wymiotów i gorączki, potem drugi mieśnie trochę bolą i z nosa się leje

u mnie nie było wymiotów a gorączkę miałem ze 2 godziny w nocy 37,5 stopnia, żona miała koło 38,5 i wymioty, po trzech dniach poszła do pracy

Brałeś coś od gorączki? Czy niech walczy organizm z ustrojstwem? Mam 38

W takich chwilach chwalę dzień w którym zlikwidowałem hodowlę.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Liczę że może Radek coś kupi 

Jak mu udzielisz 50/50 to kto wie🤷

3 minuty temu, Pigmei napisał:

W sumie powinienem się do niego zwrócić Agent  Bolek bo żyje w swoim odmiennym świecie, gromadzi screeny  tworząc teczki osobowe 

Trenuje🤔...może zostanie pracownikiem...w CBA🤔

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Brałeś coś od gorączki? Czy niech walczy organizm z ustrojstwem? Mam 38

W takich chwilach chwalę dzień w którym zlikwidowałem hodowlę.

a wziąłem raz theraflu z gorącą wodą i tyle, więcej mnie nie atakowało

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Pigmei napisał:

Prezydencie 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Się porobiło 

Janusza kucharza zatrzymali

No kto by pomyślał że tak będzie 

Za kaucją to do wieczora będzie w swojej kuchni. Oj dobrze ze ja się wstrzymał z tymi tokenami 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Qwazi napisał:

Przede wszystkim u mnie po pijaku by nie pracował. Dostałby wolne. Jestem uczulony na tym punkcie. A jeśli ktoś mu dał ciągnik, kiedy ten nie był trzeźwy, to jest też współodpowiedzialny 

Jeżdżąc w trasie sobie można sobie cokolwiek kupić poza bazą.  

18 minut temu, gregor1284 napisał:

Nadal odrabia 

Chyba odrobił. Bo od kiedy złapał tą robotę to całkiem przyzwoicie obejście i dom ogarnął. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v