Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Wywiezie wojsko Hameryki za Ocean to dopiero Putin będzie szalał, jak UA szybko pokoju nie podpisze to cała wschodnia granica będzie z Putinem i jego sojusznikami ...

Dobrze. Kartofle będziemy sadzic i cebulę siać. Żywić tą hołotę. Putin wielki człowiek, covida w dwa dni zwalczył. jak powiedział tak zrobił 

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Będzie spokój jak Lubelszczyzna będzie graniczyć z Rosją ??

Podlasie już graniczy, tak źle tak niedobrze

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Niestety? Haha

Łe. Jak trump wygra to zaraz będzie spokój 

Niby tak bo zero kasy dla Ukrainy,ma haka. Na putina ale to jego tajemnica ze zaraz to zakonczy,biznesmen nie głupi 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wskaż który nie jest, żeby łatwiej było to z tych w Polsce 

Grzegorz Braun

Opublikowano

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To jak Trump wygra to ten płot na granicy możemy aż do Bieszczad przedłużyć ...

Nie było by to złym posunięciem

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

On coś pokroju tych co niby Polak ale Polaków nienawidzi

To piszesz o Tusku, ja też 3/4 Polaków nienawidzę, a ty pewnie wszystkich kochasz

Opublikowano
12 minut temu, MonteChristo napisał:

To piszesz o Tusku, ja też 3/4 Polaków nienawidzę, a ty pewnie wszystkich kochasz

Czy Tusk Polak? Ludzie to debile i staram się tak dobierać sobie towarzystwo żeby jednak tych debili w nim Noe było 

• Like 1
Opublikowano

@gregor1284 jak myślisz? Ile Polaków może żyć w Polsce? 

26 minut temu, Strongman napisał:

Niby tak bo zero kasy dla Ukrainy,ma haka. Na putina ale to jego tajemnica ze zaraz to zakonczy,biznesmen nie głupi 

Brak kasy z marszu nie zakończy wojny. Zresztą takie zakończenie jest g.... warte. 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Chce Ci się to wycinać i diablic z tym? 

Nie. Oddam po 1zł, wezmę 4  tysiące, a za 50 pójdę kupię nową lawetę 🙃👍 

Tak to my tego imperium nie zbudujemy Mieciu 

150 uturlane.

1.5ha żyta co miał być w tym miejscu unijny ugór dało 7t ziarka i 47 bel słomy. 

Ziarko 500zl 

Bela 120zl

I takiego dobrobytu mnie hujnia chciała pozbawić 🤦

Opublikowano
7 godzin temu, MarcinO10 napisał:

Toż Ci w zeszłym roku pisałem, że jestem po montażu dwóch jednostek. Agregat nabity czynnikiem na 5 metrów instalacji (fabrycznie).

Pompę vacum mam i leży od tamtej pory. Próżnię robisz w celu usunięcia wilgoci z instalacji.

Teraz mi się dopiero przypomniało. W sumie mogłem od razu do Ciebie pisać, bo Ty zawsze krok przede mną w te elektryczne klocki. 😉 Musi będe klimę zakładał na poddaszu. Trzeba gdzieś zautokonsumować prąd z PV. 

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Niestety? Haha

Łe. Jak trump wygra to zaraz będzie spokój 

Biznes na Ukrainie nawet z błogosławieństwem Trumpa należał będzie do podwyższonego ryzyka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v