Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, Bananek napisał:

A jak powiem, że nie to będziesz poprawiał?

A nie wiem. Musiałbym sprawdzić. Wczoraj ja odebrałem z naprawy bo szarpak pękł. Sprężyna.

Wiedziałem że tak powiesz. Oczywiście że nie będę. Niech się teraz stolarz wykaże.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

to po co starują do europarlamentu jak chcą wyjść z uni? A Ty jak uważasz że jak wyjdziemy z Uni to będzie lepiej ?

Spod wpływów ruskich jak wyszliśmy to było lepiej?

nie porównuj wpływów rosyjskich do Unii Europejskiej kiedyś każdy był biedny i tego nie krył a dziś czy biedny czy bogaty każdy chce się pokazać. Czasy się zmieniły ludzie się zmienili i świat się zmienił. Ty jesteś młody i nie pamiętasz.

Buszmen11 napisał:

Polak musi być pod czyimś butem, taki naród

dokladnie

Nieustraszony1044 napisał:

2 tony  może będą 🤔

inbound4146623697735818400.jpg

a po co Ty to teraz gnieciesz ?

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, PAN88 napisał:

U kumpla 40kur i ges wyniósł po siatce lis

Witajcie pora mokrą się zaczęła. Rano z niczego 1.5mm a od początku czerwca 21,5

received_1349689172362528.jpeg

Screenshot_2024-02-15-13-36-21-189_com.android.chrome-edit.jpg

Taaaaaaa płaczek w parze z tygryskiem 🤣🤣🤣 

Większy od Ciebie?😂

Gratuluję nabytku no ale lepiej od siania ręcznego nie zrobisz 🤣🤣

Przez jedną noc to wszystko?

Opublikowano (edytowane)

A w Centrum cały czas było pochmurane, siano sprasowałem z obawą, że mi znowu zmoczy...i jak zjechałem z łąk, to słońce wyszło. Jednak teściowa to miała rację...

A...Kaziu 7 belek mi wyszło z tego 0,5 ha, co to pisałeś, że grube wałki...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

A w Centrum cały czas było pochmurane, siano sprasował z obawą, że mi znowu zniczy...i jak zjechałem z łąk, to słońce wyszło. Jednak teściowa to miała rację...

A...Kaziu 7 belek mi wyszło z tego 0,5 ha, co to pisałeś, że grube wałki...

Fajne to było  ,tylko pewnie świeżo ,,nastroszone'' to wyglądało na 20 .😉

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, MariuszDe napisał:

Świętokrzyskie w ciągu 12 godzin spadło 30 l wody od 1 czerwca prawie 50 a teraz przestało padać 

Dziś 26mm, w czerwcu 64mm.

Teraz nawet słońce i lekki wiatr.

Opublikowano
16 minut temu, kizak napisał:

Fajne to było  ,tylko pewnie świeżo ,,nastroszone'' to wyglądało na 20 .😉

Jakby sipmą prasować to sporo więcej by ukręcił. Ja stawiałem bardziej na 6, alem się pomylił bo 7 i jeszcze z pół zabrałem na następną działkę 

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Polało u Ciebie ? Od Lublina jechałem dziś to kurla miejscami armagedon, potem od rodziców i w Radzyniu lało fest, u mnie narazie 2mm lekki deszcz tylko

Wczoraj trochę też u Ciebie pokropiło chyba 🙂 

Taaaa zapowiadali takie deszcze, w sąsiedniej wiosce dużo spadło a u mnie 1,5 milimetra

• Like 1
Opublikowano
Uziu92 napisał:

za czerwiec już prawie stówę opadu 👍

nieźle u nas tylko 6l

Agrest napisał:

26 minut temu, MariuszDe napisał:

Świętokrzyskie w ciągu 12 godzin spadło 30 l wody od 1 czerwca prawie 50 a teraz przestało padać 

Dziś 26mm, w czerwcu 64mm.

Teraz nawet słońce i lekki wiatr.

maj 12l czerwiec 6l

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Dzisiaj w okolicy posiali qq po zbożu,tylko nie wiem czy zebrali na zielonkę czy przeorali.

ja tak już zrobiłem tydzień temu, lada dzień kukurydza będzie na wierzchu 

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Czy dla dwóch bel z hektara warto tłuc sprzęt w tym piachu i potem bele z piachem dawać? Choć deko próchnicy niech wróci do ziemi. 

U mnie jeszcze dzień i po tych 9mm znaku nie będzie 

Więcej będzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v