Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, malaczarna napisał:

Cóż od Pani dla Pana

IMG_20240429_195846.jpg

Jedyna przeszkodą to mój mąż teraz

Ja tam bez zobowiązań 

Sercowych, finansowych 

No i przypominam 

W Polsce można mieć dwie żony 

Mężów można w Polsce mieć też dwóch 

Opublikowano
49 minut temu, Qwazi napisał:

Popełnisz...

Czyli dobrze myślę że lepiej być samemu 🤔

38 minut temu, Leszy napisał:

Jakby tak było, to by biedni wymarli.... 

😉😛

Wiesz jak wpadkę zaliczą to już jakoś ciągną dalej razem 

Opublikowano

nigdy nie doswiadczylem samotnego zycia...

dziwnie w domu gdy nie ma nikogo dzien czy dwa..

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Na bób już za późno, nic z tego nie będzie, za rok możesz sobie zasiać, jak zwykle spóźniony, za dużo czasu w tym zetorze spędzasz żeby motogodzin nakręcić ;) 

Bób się sieje od 15 marca do 15 kwietnia w takim roku jak ten, jak normalna wiosna by była to można by opóźnić do 20-25 kwietnia. Zacznie Ci kwitnąć w upały to nie zawiąże strąka, i zbierzesz tyle co nic, okaże się że taniej byś na Rybitwach kupił xD 

czesc juz mam dawno zasiana a dalsza partia bedzie w cieniu drzew i domu sasiada..

2 godziny temu, malaczarna napisał:

ta pańska  paplanina zaczyna mi działać na nerwy. Cisza spokój świeże powietrze. Zapraszam 

Kusisz. Wyszłabym i co byłoby wtedy? Ten robot do de laval już spłacony?

a myslisz ze u mnie jest inaczej ?? tylko ze cywilizacja w zaiegu 15 minut.

polska wschodnia to stan umyslu a nie miejsce zamieszkania, najgorzej gdy jedno z drugim sie laczy. wuj z tym.......

taki pech ze jestem jedynym przedstawicielem polski a na forum... wam to przeszkadza ?? 

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

...a adres?

Nie czytaj tekstów tego przegrywa.

Największym jego sukcesem było urodzenie się w okolicach Krakowa i karta dużej rodziny .

To nie jest dobry kierunek naśladowania ...

Bardziej wstyd.

ty nawet takich sukcesow nie masz 🤣

Rzut beretem od Pana Ryszarda tylko u mnie brama otwarta bo nikomu nie chce się zamykać. Na KDR nie mam aspiracji. 

to nie trzeba aspiracji tylko checi..

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ja się w zeszłym roku załapałem. Skąd Ty im 50ha nazbierasz?

wystarczy 30 ..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Wielu tak ma....

Sie lubi zadawalać....  przeciwną płeć ..

wlasnie..jade po stara z roboty wraca.

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Wiesz jak wpadkę zaliczą to już jakoś ciągną dalej razem 

A ty nie myślałeś zasiać 😎

Opublikowano

Jeszcze raptem dwie maleńkie "usługi" i opryskiwacz będzie można w kąt odstawić... No chyba, że ziemniaki ciągnikowym się machnie... Nawet ładne te zboża po okolicy... 

Ciepły, słoneczny dzień, jutro ziemniaki objechać i obsypać...

Opublikowano

Rzut beretem od Pana Ryszarda tylko u mnie brama otwarta bo nikomu nie chce się zamykać. Na KDR nie mam aspiracji. 

Rysiek Ty to masz szacunek w okolicy. Per Pan Cię tyułują. Nie wiedziałem żeś tak zacna persona, a dziada zgrywasz.

Opublikowano

Ja mam już o kim myśleć, o Tobie nie mam zamiaru 🤭 

To było z przekąsem do Karola.

A Ty melepeto chyba z kozą to dziecko zamiarujesz patrząc jak się do baby zabierasz 😉

• Like 2
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
53 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Najlepiej to się chwycić za cohones i zacząć postępować jak facet ...

8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pierwszy błąd że nie postarałem się o mieszkanie

Pierwszy błąd polega na tym, że we właściwym czasie, nie zmieniłeś spodenek na spodnie🤷...dlatego tak się z Tobą gada jak się gada🤷...a ona to widzi, bo Ty nie dostrzegasz ...

10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ty myślisz że nie stać mnie wychować dziecko 🤔

Myślę, że nie...finansowo na pewno tak, ale w wychowaniu dziecka nie o pieniądze chodzi, a na to Cię nie stać...

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pierwszy błąd że nie postarałem się o mieszkanie 

Ty myślisz że nie stać mnie wychować dziecko 🤔

Błąd, to popełniłeś, że nie postarałeś się o potomka. O mieszkanie to można postarać się w każdej chwili i nawet samemu, o potomka potrzebna druga osoba, która była a teraz już jej nie ma.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

To zwożenie ,owijanie nie zazdroszczę 

Ale plon fajny👍

Ja chciałem żeby przyczepą mi woził ale gość nie chciał bo bał się kamyczków na polu a jeden nóż jak to on powiedział 400-500 zł więc zmuszony byłem kulkować 

Ale za rok kupię sobie przyczepę niedużą i sam sobie wywoził nikogo nie będę prosił jeśli jeszcze będę gospodarzył oczywiście

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Najlepiej to się chwycić za cohones i zacząć postępować jak facet ...

Pierwszy błąd polega na tym, że we właściwym czasie, nie zmieniłeś spodenek na spodnie🤷...dlatego tak się z Tobą gada jak się gada🤷...a ona to widzi, bo Ty nie dostrzegasz ...

Myślę, że nie...finansowo na pewno tak, ale w wychowaniu dziecka nie o pieniądze chodzi, a na to Cię nie stać...

A to prawda ,mogłem to wszystko pierdolnąć i iść z nią życie układać 🤷

18 minut temu, jacor73 napisał:

Błąd, to popełniłeś, że nie postarałeś się o potomka. O mieszkanie to można postarać się w każdej chwili i nawet samemu, o potomka potrzebna druga osoba, która była a teraz już jej nie ma.

Kolejny błąd 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

A dobry rodzic to jaki

Dobre pytanie, 

7 minut temu, Qwazi napisał:

Tak. Zmienia. Ale, żeby być dobrym rodzicem trzeba reprezentować pewien poziom. Przede wszystkim samemu trzeba wydorośleć...

Chciałem mieć ukochaną osobe i własne gospodarstwo , jak widać nie jest mi pisane takie rozwiązanie 

Opublikowano

Marcin ślub się bierze z kobietą, a nie z...

Każdy sam ma kreować swoje życie...

I nie krzyw się, bo dobry rodzic ma kontakt z dzieckiem, ale nie układa mu życia...im bardziej rodzic kieruje życiem dziecka, tym większą krzywdę mu wyrządza...przykładów mam mnóstwo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v