Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, artek27 napisał:

Nie mam. 

A mogą mi w gminie powiedzieć ile jest tam podatku? Bo moze on mnie w hu..a robi ze tyle jest podatku a tak naprawde wiecej?

Niechci pokaże nakaz podatku , bo w gminie jak nie masz układu to ci takiej informacji nie udzielą, z drugiej strony o parę złotych dzierżawy nie wziąć jak pod ręką i potrzebujesz 

Edytowane przez Łolek
  • Thanks 1
Opublikowano

Jeśli podpisał dzierżawę notarialnie to legalnie idzie do gminy i płaci. Więc muszą podać mu kwotę.

A tak przy okazji to umowę dzierżawy jeszcze i w krus powinien kolega przedstawić i zdrowotne bulić od każdego ha

Opublikowano
13 minut temu, jarecki7745 napisał:

ten cały rajd na stolice jakiś trefny znam osobiście paru głównych dowodzących z dorochuska ale jakoś dziwnie mało ludzi jedzie od nas

U nas na 5go marca szykują blokadę ronda w centrum Polski to chyba do końca sami kurna nie wiedzą na czym stoją 

A może to pic żeby chłopów rochę nerwy przeszły i do Warsiawy nie pojechali, bo że się sprzedali to nie chce mi się wierzyć 

5 minut temu, Agrest napisał:

Jeśli podpisał dzierżawę notarialnie to legalnie idzie do gminy i płaci. Więc muszą podać mu kwotę.

A tak przy okazji to umowę dzierżawy jeszcze i w krus powinien kolega przedstawić i zdrowotne bulić od każdego ha

No z tego co pisze to jeszcze nie podpisał 

Opublikowano

Kurła pół wsi chętne jechać, dzwonią na potęgę czy jest ,miejsce toż to strach pomyśleć co to będzie się działo 🙆 kobity mają lawetą przyjechać po zwłoki🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Wiem o krusie ze tez trzeba zanieść umowe.

Opublikowano
7 godzin temu, wojtal24 napisał:

na strajk wyjeżdżają o 7 bo zbiórka chyba o 11 pod pałacem kultury

To ja już wyjeżdżam, jak dobrze pójdzie to o 11 już będę na pół drogi do łodzi.

Opublikowano
5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Maniek nie śpisz jeszcze?

@HF86 pucuj sie 

Już pięty kończę szorować, zaraz kurteczka na grzbiet. 

Mocniejszy proporzec do flagi i melduje się w pkesie .

Opublikowano

Ty zarobisz ,czy się zarobisz O.o,a ten ,,pieszczoszek'' to rodzaj ,,fetyszu'' O.o;) ,ujjjjjj ,On to w hemoroidach by ,,namieszał'' ,  ale ,co kto lubi  ,,jeden lubi małe ciemne ,drugi sznurek od kaszanki'' .  😐😜

Opublikowano
52 minuty temu, 6465 napisał:

Na wlocie w broniszach 2 radiowozy busy.W wawie 8⁰ pochmurno bez deszczu, aut na ulicach zdecydowanie mniej. Gdzie nie gdzie niebieski kogut miga.

W niedzielę znajomy badylarz Warszawski mówił że mają przejechać ciągnikami od kurde zapomniałem miejscowości do Bronisz właśnie 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v