Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Mnie już nie będzie to w 2040r

A szczepiłeś się?

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Mnie już nie będzie to w 2040r

Ale zanim kopniesz w kalendarz to jeszcze będą musieli z ciebie zedrzeć żeby mieli na utylizacje twojego truchła. 🤣

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mówić mu o handlu emisjami?

Dawaj. 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Co Ty głupi 🙆‍♂️

Trutkę w siebie👽

To pożyjesz do 80

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Również twierdzę tak o sobie...

-2, wiatr ze wschodu. 

To ja biorę ten wasz naddatek ,i w zdrowiu za was ,,pociągnę'' , pasi ;)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Może napisze do niego jaki list? Podziękuję w nim za walkę z covidem i przeproszę za nasz rząd?

To może lepiej się tam przeprowadź, skoro tu taki rząd zły że będziesz za niego mordercę i bandytę przepraszał🤔

Edytowane przez 6465
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kizak napisał:

To ja biorę ten wasz naddatek ,i w zdrowiu za was ,,pociągnę'' , pasi ;)

Jak wcześniej kupisz cały mój majątek za moją cenę to nie ma problemu. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
37 minut temu, gregor1284 napisał:

Pjoter sprawa jest. Zredagujesz mi list?

A jak już będziesz pisał te przeprosiny to nie pisz że od wszystkich Polaków bo ja się pod tym nie podpisze.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

To może lepiej się tam przeprowadź, skoro tu taki rząd zły że będziesz za niego mordercę i bandytę przepraszał🤔

Właśnie to nas kolego Tomaszu różni że ja mam oczy szerzej otwarte i więcej widzę. Wieksza liczbę Polaków niedzielski ze świtą wymordował niż putin

8 minut temu, 6465 napisał:

A jak już będziesz pisał te przeprosiny to nie pisz że od wszystkich Polaków bo ja się pod tym nie podpisze.

A czy na napisałem że list w imieniu Polaków? Ode mnie list. Szczery. 

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zapomnij. Nie mam zamiaru wspomagać dziada. 

Trudno. Już jakbyś sprzedał ten majątek swój to tam u ruskich by się miejsce dla Ciebie znalazło. Kraj raczej bliższy twemu sercu 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Trudno. Już jakbyś sprzedał ten majątek swój to tam u ruskich by się miejsce dla Ciebie znalazło. Kraj raczej bliższy twemu sercu 

Kraj na mapie jest kwestią płynną a nie stałą. Przykład zaborów i wojen. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak wcześniej kupisz cały mój majątek za moją cenę to nie ma problemu. 

A po co ci pieniądz ,jak już dołek wykopany  . Ech młodzi ;)

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Właśnie to nas kolego Tomaszu różni że ja mam oczy szerzej otwarte i więcej widzę.

ch*ja tam więcej widzisz, tak ci się tylko wydaje.

Edytowane przez tomek222
  • Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kraj na mapie jest kwestią płynną a nie stałą. Przykład zaborów i wojen. 

Jeszcze kwestia upodobań

Przed chwilą, tomek222 napisał:

ch*ja tam więcej widzisz tak ci się tylko wydaje.

Ale porozmawiajmy kulturalnie. Potrafisz?

Opublikowano

majątku nie chcę , ja swojego nie daję rady przepić i ze złości jakieś nawozy zamówil dzisiaj i ziarno qq ,[ myślałem że zamówiłem w listopadzie ,a to żeśmy tylko pogadali a nie zapisano] ,o jeszcze 7 ton qq dziś przywiezie ,wczoraj ponad 3 tony paszy ,to już pewnie i z 30 wyłożę . Tylko myśl na co wydać ,a jeszcze u ciebie bym zrobil biznesa na osach ,to już w ogóle  . Daj pokój  , te  hasło co niedaleko Ciebie nad bramą do mnie nie przemawia . Ale bez majątku samo zdrowie cosik pewnie taniej by było ,co ?;)

Opublikowano
3 minuty temu, tomek222 napisał:

ch*ja tam więcej widzisz

To zależy jaki Mieczysław ma duży...brzuch🤔

Bo jeśli taki jak ja, to więcej...a jeśli taki jak np @Bananek (Michał bez urazy, dobry gospodarz trzyma sprzęt pod dachem, nie to co taki paparuch jak ja ), to wtedy można...nie dojrzeć🤷🤭

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

To zależy jaki Mieczysław ma duży...brzuch🤔

Bo jeśli taki jak ja, to więcej...a jeśli taki jak np @Bananek (Michał bez urazy, dobry gospodarz trzyma sprzęt pod dachem, nie to co taki paparuch jak ja ), to wtedy można...nie dojrzeć🤷🤭

Nie chce żeby ten post był postrzegany jako próba obrony mojej osoby, żeby nikt zaraz nie zarzucał nam kolesiostwa. 

Ano spadł brzuch i jeszcze spadnie. Tak trzeba 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v