Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, damianos95 napisał:

Panowie kojarzy ktoś chandlarza cielaków czarne Iveco rejestracja KOM

Jeżdżą we 2 młody kierowca i starszy gość 

niema takiej rej,  kojarze mlodego i starszego bardzo uprzejmego przy sprzedaży, ekonat. KNS,  daj nr

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Na pewno taka rejestracja?

Kurde napewno na K i czarne Iveco dokładnie nie dopatrzyłem 

1 godzinę temu, GABBER85 napisał:

niema takiej rej,  kojarze mlodego i starszego bardzo uprzejmego przy sprzedaży, ekonat. KNS,  daj nr

Nie mam numeru czarne Iveco to napewno i rejestracja na K no fakt nie ma takiej kręcą się u mnie i ciekaw jestem kto to i jaki towar 

Ten młody taki bardziej przy kości 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

o ile to ci sami... eko nat. towar AT, białe SM najlepsze miałem od nich, beczki takie jak rolnik amator yt , Pinzgauery to tylko tyle że egzotyczne , lepiej kupic dobre biało-czarne ,  cygany z gór.. A po za tym jesli KNS KNT to oni wszyscy sie znają i podsyłają nr klientów

wizyt. "sprzedaż cielaków, transport GRATIS !" 692#127#1jeden...

Edytowane przez GABBER85
  • Like 1
Opublikowano

Panowie czy ktoś z forum opasa wolce i głównie chodzi mi o to jak one są cenione przy sprzedaży i jak ze zbytem? Ze względu na liczne urazy obskakiwanie  zastanawiam się nad takim opasem

• Like 1
Opublikowano
Dnia 18.01.2024 o 23:51, Mikruss napisał:

Dzisiaj 2 hfy łaczna waga 1460 bo waze tylko na ogolnej 10.50 netto

Brali górole. Przy wiekszej ilości byłaby na pewno inna cena ale u mnie w okolicy to taka cena góruje i nikt sie nie wychyla, chyba ze wuja potrzebuje ale tam wiadomo jak z kasą....

Kolego możesz wyczyścić skrzynkę mam pytanie na priv a nie mogę wysłać wiadomości

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v