Zaloguj się, aby obserwować  
Przemo2611

Kombajn Case 2188 Axial Flow

Polecane posty

Przemo2611    0
Napisano (edytowany)

Hej wszystkim, przymierzam się do zakupu kombajnu case 2188 axial flow z 1996 r mam pytanie  odnośnie sieczkarni w tym kombajnie  co trzeba zrobić aby słoma nie była cięta?  Trzeba wchodzić do środka i wszystkie noże odkręcac? 

Edytowano przez Przemo2611

keis71    17

Miałem taki fajny ,prosty sprzęt,chcesz wiedzieć więcej to pytaj

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez Przemo2611
      Witam mam pytanie odnośnie sieczkarni w case 2188 axial flow co trzeba zrobić aby nie ciąć słomy trzeba wejść i odkręcac noże od sieczkarni? 
    • Przez Hubert_ku547
      Dzień dobry, nie dawno moje oko przykuł case 5120 i przychodzę z pytaniem o wady i zalety i czy się opłaca kupywać
    • Przez Freek
      Witam mam problem ponieważ kombajn wyrzuca cale kolby tyłem to będzie nasz pierwszy sezon w kukurydzy i się uczymy ale dociągnie czy odpuszczanie klepiska nic nie daje dalej to samo drugim problemem jest zbieranie się bardzo dużej ilości ziarna na przystawce. Może jakieś porady? 
    • Przez Arrrvin
      Witam, jak w temacie, poszukuję mechanika oraz elektryka godnego polecenia w województwie lubelskim, który specjalizuje się w ciągnikach Case, serii mx. 
    • Przez kubak
      Witam, mam problem z moim case'm otóż strasznie wolno opuszcza mi sie gardziel gdy nie jest obciążony i np przy skrecaniu kierownicy minimalnie sie sam podnosi (z szybkoscią podnoszenia wszystko ok) gdy zaczepie heder wszystko jest ok. Czy to jest typowe dla niego ? Proszę o pomoc bo żniwa tuż tuż a chcialbym to ewentualnie w miare możliwości naprawic. Pozdrawiam!
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj