Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Brutto. Zaksan 2100 

Jeszcze nie mam wszystkich nawozów to w jednym miejscu usłyszałem że po tej niedzieli ma być taniej

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał:

Rok temu mówiłeś nie kupować bo będą tanieć, sam nie uwierzyłeś w to co mówiłeś widać, skoro nakupiłeś drogo.    :P

Po 3 tyś brutto  ale posiany 3 marca i rośnie plon , teraz się ruszają siać jak sucho nadają , plonu nie będzie o będzie dalej płacz .

Trzeba  zwiększać plony ile , tylko da się wycisnąć .

• Thanks 1
  • Haha 4
Opublikowano
7 godzin temu, PAN88 napisał:

Saletrzak upainski 2200 w Golicach. Saletra import 2800 nasza 3100 sól potasowa nie zmiennie 3500.

Nie mam tematu żadnego koło Żelechowa bo wziąłbym ta sól u królika ale za 100 nie opłaca się jechać

Już sól 3300

Pal żuka 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Już sól 3300

Pal żuka 

Mana mam. Żuka ojciec ostatniego w 2005 sprzedał. Lub Iveco. Do której w sobotę ma otwarte bo jednak temat tam mam

Opublikowano
10 minut temu, PAN88 napisał:

Jeszcze nie mam wszystkich nawozów to w jednym miejscu usłyszałem że po tej niedzieli ma być taniej

Ktoś pisał tu wcześniej że  na czerwiec ceny mają być koło  1500 zł, zapasów nie robię też.  Pierw wysypię te drogie jesienne żeby  się już nie patrzeć na nie😑

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Ktoś pisał tu wcześniej że  na czerwiec ceny mają być koło  1500 zł, zapasów nie robię też.  Pierw wysypię te drogie jesienne żeby  się już nie patrzeć na nie😑

Grzesiu kolega 2 tygodnie temu był w Puławach bo na torze jeździ to tłumaczył mi że na czerwiec październik cena 2200

1 minutę temu, Strongman napisał:

To lutowy wpis

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Grzesiu kolega 2 tygodnie temu był w Puławach bo na torze jeździ to tłumaczył mi że na czerwiec październik cena 2200

To lutowy wpis

Jeśli będzie miał kto kupić 

Elektorat wygląda dopłaty 

I to ten twardy, rdzenny 

Oni kredytu nie wezmą 

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Będzie taniej

oj za dużo drogich zapasów...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

oj za dużo drogich zapasów...

Tani import idzie że wszystkich stron, jak nie Zejdą z ceny to jeszcze będą młotkami bigbagi napieprzać 🙆‍♂️ znajomy już saletrzak tłukł, u mnie Salmag też zaczyna się sklejać u pod dachem trzymany.

Opublikowano

Poli8 4800

Polidap 4750

Kornkali 3750

Saletra 3140

Saletrzak 2840 

Soli 60 dalej nie ma.

Do lekkiego rabatu te ceny, ale i tak wg tego co piszecie to kosmos. Zobaczę jutro jak na najtańszym w okolicy to wygląda...

Skład jak był zayebany pod korek tak jest dalej. Od wczoraj się ruszyło i biorą ludzie. Ja zaczynam rekonesans 😂

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Poli8 4800

Polidap 4750

Kornkali 3750

Saletra 3140

Saletrzak 2840 

Soli 60 dalej nie ma.

Do lekkiego rabatu te ceny, ale i tak wg tego co piszecie to kosmos. Zobaczę jutro jak na najtańszym w okolicy to wygląda...

Skład jak był zayebany pod korek tak jest dalej. Od wczoraj się ruszyło i biorą ludzie. Ja zaczynam rekonesans 😂

Drogo. U mnie nawet sól jest

Opublikowano
Dnia 15.03.2023 o 08:15, szymek napisał:

czego? co chcesz kupić?

Npk, saletra, trochę  saletrzaku, sól potasowa oraz  polidap albo zamiennik. Potrzebuje można powiedzieć dosyć małe ilości bo jednak małym graczem jestem

Opublikowano
11 minut temu, pedro2 napisał:

Poli8 4800

Polidap 4750

Kornkali 3750

Saletra 3140

Saletrzak 2840 

Soli 60 dalej nie ma.

Mają rozmach sk..... Ja potrzebuje na 2 dawkę w zbożach, czekam do początku kwietnia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v