Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Jest problem z ustaleniem koho chrzcić rolnikiem w Polsce

Nooooo ostatnie 8 lat tęgie głowy pracowały nad tym w pocie czoła i nic nie wymyśliły. Widać problem jest nierozwiązywalny. 

Ale ja mam pomysł. Trza ogłosić że u nas rolników nie ma i po problemie,:lol:

Opublikowano (edytowane)

i tak to wygrana batalia przeciwko kołchozacji rolnictwa w Polsce obraca się przeciwko zwycięzcom

też bez zbędnego tłumaczenia botu już tendencyjność interesowna utrudni dla wielu zrozumienie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
dysydent napisał:

4 minuty temu, DTaras napisał:

Chciał ośmieszyć Hołownię - ośmieszył się...

ośmieszył cały parlament a że siebie pośrednio też jako część tego parlamentu to aż takich finezji logicznych od Niego nie wymagajmy :P

On z tych co wierzą i wiedzieć/rozumieć czegokolwiek przez to już nie muszą

Gdyby jednak wejść w szczegóły to może wyniknąć iż rotacyjną to koalicjanty funkcję przezwały a Marszałka to jednak pisowskie bęcwały. Może? Chce się komuś to sprawdzić?

mirro napisał:

Nooooo ostatnie 8 lat tęgie głowy pracowały nad tym w pocie czoła i nic nie wymyśliły. Widać problem jest nierozwiązywalny.  Ale ja mam pomysł. Trza ogłosić że u nas rolników nie ma i po problemie,

Mam wrażenie, że to by bylo jak właśnie jest na Ukrainie..

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Gdyby jednak wejść w szczegóły to może wyniknąć iż rotacyjną to koalicjanty funkcję przezwały a Marszałka to jednak pisowskie bęcwały. Może? Chce się komuś to sprawdzić?

To było tak - bociana dziobał szpak

potem była zmiana i to szpak dziobał bociana

a potem znów były zmiany i to bocian był dziobany

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Mam wrażenie, że to by bylo jak właśnie jest na Ukrainie..

No właśnie na Ukrainie mówią że mają rolników, choć tam same holdingi.:lol:

Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał:

To było tak - bociana dziobał szpak

potem była zmiana i to szpak dziobał bociana

a potem znów były zmiany i to bocian był dziobany

no ale wreszcie przyszła zmiana taka że końcu bocian jest dziobany przez szpaka

zanim nastaną kolejne zmiany może warto by dojść kto jest ten szpak i ile razy był dziobany?

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

wroga propaganda

Normalna kapitalistyczna propaganda mamiąca socjalistycznego robotnika,:lol:

4 minuty temu, DTaras napisał:

Może to tylko marny ekwiwalent

Przerwa bo mi się towarzysz broni dobija mailowo.

Opublikowano
40 minut temu, mirro napisał:

Uuuuuu to Marszałek nie przybiegnie do Pana Prezesa na każde wezwanie? A Pan Prezydent przybywał w te pędy aby bidulek zbyt długo nie czekał. Coś się zmieniło, może zmienili Marszałka?:lol:

Nie tylko marszałek nie biegnie, ale żadne popychadło też d*py ruszyć nie  chce i sam "najwyższy" ( hi,hi,hi ) musi się fatygować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v