Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak ty oglada rodeo nocami ze swoimi parobkami 😂

to sztuczny twor- biore udzial w badaniach panelu opinie -pare lat temu dali nam ankiete na temat nowych twarzy w polityce-beksa byl jedna z nich, kilkanascie pytan o niego i paru innych -juz nawet nie pamietam kogo. jakis dziennikarzy czy celebrytow.. 

ktos go wymysli i oplacil....

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Odklejony od rzeczywistości Pinokio ma nadzieję, że stworzy jakąś koalicję, tylko chyba nie wie z kim xD

yyyyyy no to ja w kwestii formalnej. A Pis to ma umowę koalicyjną podpisaną z ludźmi Ziobry? Bo nikt jakoś o to nie pyta.

1 godzinę temu, Roki212 napisał:

Jarek podczas orędzia Dudy to przysypiał taki zmęczony 😅

Pan Prezydent raczył był za mało krzyczeć i Prezes ( oby Allach był dla niego łaskawy) nie wykazał należytej atencji widowisku.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Mało brakuje aby weto prezydenta przegłosować ...a ponoć mają dezerterować pisdzielce do Teletubisiów ...w sumie to co im zostało leśnych dziadów wspierać za nic ....😁

Placek rodeo to ty masz z mopem po kiblach 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wg mnie opozycja powinna wyjmować z pisu niektórych posłów. Do Tuska raczej nie pójdą ale do Tygryska lub Hołowni dlaczego nie. W razie czego z konfą mogli by odrzucać weto. A w niektórych sprawach konfa by pomogła. Dlatego jak pis będzie fochy stroił z Witek to konfa powinna dostać marszałka. Bo kiedyś to się może opłacić. Chociaż chyba 12 brakuje ciężko by było to zrobić

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Nie śpią nocami to co się dziwisz ...depresja dopadła ,pierdel się śni ..😁

Wymień ustawy lub prawo które dotknęło zwykłych kowalskich za które to PIS powinien siedzieć .

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Wymień ustawy lub prawo które dotknęło zwykłych kowalskich za które to PIS powinien siedzieć .

Dofinansowanie propagandy 2 miliardami ... Zabrali mi 50zł na partyjną szczujnię ...

• Like 1
Opublikowano

Jak tam, wałęsak brazylijski nadal działa?🤭

Z tych 2mld akurat się ciesz. Budżet zostanie tylko beneficjent się zmieni🤣

Może nakręcą edycję specjalną Mam Talent 🤭🤭🤭

Opublikowano

No teraz toś tajemniczy.

Zadam pytanie- co?

Tylko nie rymuj pisząc guano🤭

Opublikowano

Dwuznaczne - takie odpowiedzi są najlepsze.

Nawet politycy z tego korzystają🤣

Opublikowano
11 minut temu, jacek1296 napisał:

Dajesz.

Bo taka myśl mnie naszła. Aby zanim gościu trafi na listę np jako kandydat na posła, najpierw zaprezentował swoje talenta właśnie w takim programie jak Mam Talent. Niech pokaże swój popisowy numer, nadzwyczajne umiejętności, lotność umysłu, stanie oko w oko z Talibem, albo opowie o swoim najskrytszym marzeniu erotycznym. Może byśmy nie wybierali na ślepo?:lol:

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Od kiedy został odcięty od socjalu PiSu 😁😁😁

A to 500+ i 300+ już nie będzie?

Aj waj, aj waj. Jak żyć🤭

Opublikowano (edytowane)
Dnia 8.11.2023 o 20:51, Roman176 napisał:

padało wiecznie u mnie  w październiku 80l  te najcięższe iły siałem to nie wysycha  

6 godzin temu, Roman176 napisał:

a próbowałeś topić się na iłach pod górę ?  180l w październiku 

Kłamałeś w środę czy kłamiesz dziś? 😆😅😂

Może za dwa dni się okaże że spadło 250 🤣

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Bo taka myśl mnie naszła. Aby zanim gościu trafi na listę np jako kandydat na posła, najpierw zaprezentował swoje talenta właśnie w takim programie jak Mam Talent. Niech pokaże swój popisowy numer, nadzwyczajne umiejętności, lotność umysłu, stanie oko w oko z Talibem, albo opowie o swoim najskrytszym marzeniu erotycznym. Może byśmy nie wybierali na ślepo?:lol:

Coś w ten deseń?

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/mam-talent-smierc-uczestnika-arsenio-puro

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

no ależ PiS siedzi, wszyscy siedzą i podobne wzajem obietnice tylko tyle znaczą że w parlamencie nikt nie zamierza wprowadzać miejsc stojących
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-slawomir-mentzen-pokazal-zdjecie-z-sejmu-mowilem-ze-beda-sie,nId,7146204#parametr=temat_wiecej

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Agrest napisał:

Coś w ten deseń?

Nie, no zejście śmiertelne to już totalny hardcore. Chyba że miał w zanadrzu zmartwychwstanie, Ale chyba nie powiedzieli mu że dotąd tylko jednemu to się udało i Bozia nie przewiduje kolejnych przypadków.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v