Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

jak nie Amerykan to kto .

A dumne Polskie Plemię to co? No chyba że jednak nie wstaliśmy z tych kolan? A przedmurze Europy to kto jak nie my?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał:

A dumne Polskie Plemię to co? No chyba że jednak nie wstaliśmy z tych kolan? A przedmurze Europy to kto jak nie my?

Tego już nikt nie wie bo stali w wodzie nie  było widać czy na kolanach czy wstali .

Wojskowi dużo kawy piją nie gadaj tylko parz i pij .

Porucznikiem Hajdukiem piłem rano kawę SAM PARZYŁEM jemu i sobie . Dostał awans na kapitana .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

TVN nie może, przełknąć że inflacja tak spadła .

Październik przyniósł kolejny spadek głównego wskaźnika inflacji liczonej rok do roku: wskaźnik CPI wyniósł 6,5 proc. rok do roku. Takich odczytów nie było od ponad dwóch lat. Ceny paliw w porównaniu do września spadły o ponad 4 proc.

Będzie  miał nowy rząd nie lada wyzwanie .

Za 2 tygodni posiedzenie nowego  Parlamentu ,   ludzie czekają na 100 konkretów czas  zacząć realizować przez nowy rząd . Tak powiada TVN .

już dzisiaj u mnie dizelek 6.55.

długo obajtek nie wytrzymał. 

sztuczne bicie inflacji przed wyborami tanim paliwem i dobiciem rolników przez sprowadzanie syfu ze wschodu bez żadnej kontroli. 

Opublikowano
32 minuty temu, HF86 napisał:

już dzisiaj u mnie dizelek 6.55.

długo obajtek nie wytrzymał. 

sztuczne bicie inflacji przed wyborami tanim paliwem i dobiciem rolników przez sprowadzanie syfu ze wschodu bez żadnej kontroli. 

u mnie 6,52, najdrożej ze wszystkich stacji ma Orlen

Opublikowano

strzał inflacji dopiero nadchodzi i to razem z dużym kryzysem. 

kaczafi chce odejść w chwale i przejść do historii jak Gierek. tu raczej dla nowego rządu bagno fest zrobione, by nieświadomie czemu nastała bieda, ludzie mieli w pamięci dobrego Kaczyńskiego co wszystko rozdawał. 

Opublikowano

Prawda że fala odejść z wojska przed zmianą władzy?

Ponoć odprawa 50tys zł... na członka rodziny. Masz 4 dzieci i już jest 200tys +.

Jeśli prawda to kto to wymyśla?

Przywileje rozdawane jak onegdaj w Rzeczypospolitej.  

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Kilku z PiS przejdzie do PSL, Ziobro pójdzie swoją drogą i po PiSie xD Za 4 lata nie będą istnieć ... Jeszcze brakuje Jarka w trumnie i wtedy to już pewny upadek PiSu.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Wtedy to Ziobro by został w pis

3 minuty temu, Agrest napisał:

Ponoć odprawa 50tys zł... na członka rodziny. Masz 4 dzieci i już jest 200tys +.

Raczej tak to nie

Może cala rodzina była we wojsku 

Wtedy to tak

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

a kto po 150 górnikom?

przepraszam. 120 netto i jak ktoś szczęście ma to I 4 lata urlopu płatnego może dostać 🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Tyle to nawet generał jubileuszówki nie weźmie przy odejściu. Nie ma czegoś takiego jak odprawa na członka rodziny, Przy obliczaniu ekwiwalentu za mieszkanie owszem. W tym roku sporo ludzi walnie kwitami o stół. A czemu teraz? To już tłumaczyłem przy odejściu Panów Generałów.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v