Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Powtarzam jak ktoś potrafi, to w akordzie robi 30-40zł/h, to mało ???

Chłopie za***rdalać czy pracować , ?

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A może to był pełowiec 🤔

o nie. 

to główny wyznawca jajoslawa zawsze dziewicy. 

bardzo smutny był po wyborach 🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopie za***rdalać czy pracować , ?

Chce się pieniądze to trzeba robić, można sobie na spokojnie zbierać i nie przemęczać się 8 koszyków na godzinę i dostać 20zł/h ;) Ja nikomu nie mówię, jakim ma tempem zbierać, stawka jest akordowa i każdy zarobi zgodnie z tym ile zrobił ...

Wy PiSowcy to macie jakiś problem, że ktoś sobie radzi ... A nie daj boże ma lepiej, to jakiś tyran i wyzyskiwacz musi być, bo jak ja nie potrafię to jakim cudem on potrafi ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko to nie ja beczę, że zabiorą socjal xD 

No beczysz żeby zabrali, bo liczysz że wtedy pracownika będziesz miał za pół darmo i na skinienie palca, ja nie beczę, bo z socjalu akurat całe gó*no dostałem, tylko przestrzegam że wszyscy jeszcze zabeczą.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, sakala napisał:

Ja tak samo. Ledwo za spodnie się zwróciło, które zdarłem

Jak się ma dwie lewe łapki od wyciągania ich po socjal to tak jest ...

1 minutę temu, Desperado napisał:

No beczysz żeby zabrali

To ty z kompanami PiSowskimi cały czas beczysz że zabiorą ... Ja wiem, że nie zabiorą, bo stracą głosy i za 4 lata przegrają ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem za socjalem, bo w przeciwieństwie do ciebie pamiętam rządy PO i PSL-u, jak to ludziom było dobrze, że k*rwa nie szło wózka w markecie spokojnie odstawić, bo chcieli się zabić biedaki że odstawią, żeby tylko tą złotówkę wyjąć.

@Tomasz0611 nie posraj się ze śmiechu, bo takie zabawne rzeczy opowiadam że naprawdę jest się z czego śmiać, no chyba że ktoś niespełna rozumu.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A może to był pełowiec 🤔

o nie. 

to główny wyznawca jajoslawa zawsze dziewicy. 

bardzo smutny był po wyborach 🤣

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał:

Jestem za socjalem, bo w przeciwieństwie do ciebie pamiętam rządy PO i PSL-u, jak to ludziom było dobrze, że k*rwa nie szło wózka w markecie spokojnie odstawić, bo chcieli się zabić biedaki że odstawią, żeby tylko tą złotówkę wyjąć.

Musisz być z jakiegoś dalekiego wschodu, gdzieś przy ruskiej granicy skoro u was tak za Tuska było xD 

U nas wtedy jak i teraz koszyki chcą odprowadzać amatorzy taniego wina ... Ale coraz ich mniej bo i mniej marketów z koszykami na monety xD 

10 minut temu, Desperado napisał:

@Tomasz0611 nie posraj się ze śmiechu, bo takie zabawne rzeczy opowiadam że naprawdę jest się z czego śmiać, no chyba że ktoś niespełna rozumu.

Bo gadasz głupoty z pasków TVP INFO xD Zero jakiejkolwiek inwencji tylko przepisywanie tych głupot xD Ale już orkiestra na tym Titanicu długo nie pogra, a potem nie będzie czego przepisywać xD 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Musisz być z jakiegoś dalekiego wschodu, gdzieś przy ruskiej granicy skoro u was tak za Tuska było xD 

Bo gadasz głupoty z pasków TVP INFO xD Zero jakiejkolwiek inwencji tylko przepisywanie tych głupot xD Ale już orkiestra na tym Titanicu długo nie pogra, a potem nie będzie czego przepisywać xD 

Szczepionki czasem nie brałeś? Pafnucego bym zrozumiał jeszcze.   :P

Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

U nas wtedy jak i teraz koszyki chcą odprowadzać amatorzy taniego wina ... Ale coraz ich mniej bo i mniej marketów z koszykami na monety xD 

Ale po jakiego ch*ja mam przepisywać i oglądać to co w TVP, jak ja pamiętam wszystkie partie i rządy jakie były i jak rządziły łącznie z PZPR i tow, Gierkiem.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Desperado napisał:

jesli jest z jednego z najbogatszych rejonow polski to chyba musi byc nieudacznikiem ,jesli do niczego nie doszedl..

za duzo po duzych sklepach nie chodze-gdzie sa jeszcze wozki na monety ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jesli jest z jednego z najbogatszych rejonow polski to chyba musi byc nieudacznikiem ,jesli do niczego nie doszedl..

A to już Małopolska nie jest pępkiem świata? od kiedy?    xD

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał:

Ja nie kojarzę takiego sklepu ... Mało ludzi już ma monety przy sobie, większość tylko plastik w portfelu nosi.

Opublikowano
21 minut temu, Desperado napisał:

Ale po jakiego ch*ja mam przepisywać i oglądać to co w TVP, jak ja pamiętam wszystkie partie i rządy jakie były i jak rządziły łącznie z PZPR i tow, Gierkiem.

No za Gierka też dobrze się żyło jak teraz za Pisu

Opublikowano
mirro napisał:

2 godziny temu, mikad napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/lokalizator-w-kolumnie-prezydenta-mogl-jezdzic-nawet-kilka-miesiecy-6955572633221632a

Paździerz i Sklejka w całej okazałości. Chociaż nie, tektura lepiej pasuje.

"Funkcjonariusze Służby Ochrony Państwa latem tego roku znaleźli w jednym z aut Kancelarii Prezydenta lokalizator niewiadomego pochodzenia - ustalił TVN24.pl. Jak pisze portal, to urządzenie pozwalało śledzić pozycję samochodu w czasie rzeczywistym."

Opcje sa dwie. 

Albo Tusk śledził PAD. 

Albo jakiś zatroskany o bezpieczeństwo swoje i swojej rodziny obywatel zamontował aby uniknąć spotkania na drodze z kolumną prezydencką.

to ciekawe, że podrzucający uszedł z życiem. A to mógł być przecież granatnik...

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

xD 

Oj ,to nie było by dobrze ,bo gdzie tu pluralizm mediów?  Trzeba mieć alternatywne spojrzenie na rzeczywistość ,a oglądanie tylko TVN ,czy w ogóle tylko jednej stacji poniekąd upośledza intelektualnie.Ponadto stacja przyjazna konkretnej opcji politycznej przemilczy fakty tejże opcji nieprzychylne. Reasumując jeżeli czepiamy się TVP ,czepiamy się również TVN , oczywiście do Polsatu nikt zastrzeżeń nie ma ( można... - można) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v