Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę że tu dużo nierobów większych niż ja

Po 9 godz powinniście zapier🔨alać a nie siedzieć na forum

to niemozliwe-wiekszego lenia niz ty nie ma,

ja czesto z pracy pisze 😂

dyzio -marzycielu.. masz chlopaka i boisz sie ze bedziesz musial slub z nim wziac a nie chcesz ??  o dzieciach juz rozmawialiscie 😂

bylem swiadkiem slubu gejowskiego w niemczech i jakos mnie to nie ruszylo,,

Opublikowano

cała ujnia walczy z nadmiarem pojazdów. 

używki są zbyt tanie i prawie każda rodzina minimum dwa gruzy. 

w miastach nie ma już gdzie tego parkować. 

wczoraj basen miejski 20 godzina a parking na full nabity bo blokersi parkują. 

kilka trupkow od roku stoi nie ruszanych, ale póki płyny nie wyciekają to nikt tego ruszyć nie może. 

Opublikowano
jacus napisał:

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę że tu dużo nierobów większych niż ja

Po 9 godz powinniście zapier🔨alać a nie siedzieć na forum

to niemozliwe-wiekszego lenia niz ty nie ma,

ja czesto z pracy pisze 😂

dyzio -marzycielu.. masz chlopaka i boisz sie ze bedziesz musial slub z nim wziac a nie chcesz ??  o dzieciach juz rozmawialiscie 😂

bylem swiadkiem slubu gejowskiego w niemczech i jakos mnie to nie ruszylo,,

no widzisz ja Ci próbuje przedstawić argumenty i mój tok myslenia a Ty próbujesz mnie obrażać.

Opublikowano
Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

mój tok myslenia 

Że co!?🙆‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Bardzo dobrze że rudy będzie władał w Polsce wiele podatków trzeba wprowadzić w życie .

Zimno dziś siwo było koło 10 będzie cieplej .

Nie prawda tu się mylisz .

Nie mylę się, w 2024 zapłacimy podatek od samochodów, im niższe Euro tym większa opłata ... Rysiek za Volvo to z 7000 zaplaci, tak mu PiSda załatwiła xD

• Like 1
Opublikowano
PRIMO napisał:

Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

mój tok myslenia 

Że co!?🙆‍♂️

następny. Waszym jedynym argumentem jest obrażanie i atak na drugą osobę która ma inne poglądy ? Nie wiem jak mi ,,pociszniesz,, w internecie to masz lepszy dzień czy humor Ci się poprawi ?

Opublikowano

Jak rudy nie zapłaci z kasy , Państwa to będą jego ostanie wybory i całej KO . Ludziom zabrać samochody .

1 minutę temu, gringo1984 napisał:

Świadkiem naocznym, czy na ślubie?:P

Nie był  światkiem nocy poślubnej ?. 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, FarmerDyzio napisał:

następny. Waszym jedynym argumentem jest obrażanie i atak na drugą osobę która ma inne poglądy ? Nie wiem jak mi ,,pociszniesz,, w internecie to masz lepszy dzień czy humor Ci się poprawi ?

Gdzie ja Ciebie tu obrażam panie obrażalski?🤨

Wpojone przez media poglądy to nie są własnymi poglądami.

Opublikowano

Jakby Cię to interesowało to nie oglądam Tv, nie popieram ani PiSu ani KO. W wyborach oddałem głos na tych co jeszcze nie rządzili, może nie zgadzam się z nimi w 100 proc. ale ich poglądy są najbliższe moim. Tak się cieszycie, że PiS się nie dostało to platforma wam pokaze gdzie wasze miejsce w szeregu. Mówicie że PiS to rozdawnictwo. No to teraz czekamy jak pan Donald podniesie wypłaty dla wszystkich w budżetówce o 30 proc. tak jak obiecywał.

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

Jakby Cię to interesowało to nie oglądam Tv, nie popieram ani PiSu ani KO. W wyborach oddałem głos na tych co jeszcze nie rządzili, może nie zgadzam się z nimi w 100 proc. ale ich poglądy są najbliższe moim. Tak się cieszycie, że PiS się nie dostało to platforma wam pokaze gdzie wasze miejsce w szeregu. Mówicie że PiS to rozdawnictwo. No to teraz czekamy jak pan Donald podniesie wypłaty dla wszystkich w budżetówce o 30 proc. tak jak obiecywał.

Podniesie miastowym ale kosztem rolników

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszDe napisał:

Dokładnie zgadzam się w 100% tej aborcji było nie ruszać większość akceptowała tak jak było a teraz na pewno będzie liberalizacja myślę że w dużej mierze właśnie tym i 5 dla zwierząt PiS stracił parę % a teraz to zobaczycie jaka nam 5 zrobią...

Przegrali bo uwierzyli we własną propagandę. Centrala oderwana od rzeczywistości narzucała swoje pomysły. Olali swych własnych ludzi w regionach.  

Opublikowano (edytowane)

USA Oficjalnie o W0jnie Polski z Rosją! Dlaczego To Powiedział?

https://www.facebook.com/watch?v=292314946965510

Biden chce prowadzić wojnę z Rosją,cudzymi rękoma, przywódca państwa,żandarmów świata które nigdy, nie zaznało tragedii wojny,tylko niszczyło inne państwa i narody.

Adolf Hitler szału dostaje na bramie brandenburskiej gwiazda Dawida . Wspierają Izrael .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

dobrowolny ZUS do reszty pogrzebie ten system. 

jak nie przedsiębiorcy, to kto ma sypać w tą otchłań?

bezrobocie łatwo było niwelować rozbudowując biurokrację. 

ale oni nic nie produkują i nie tworzą. 

koszt dwóch lat macierzyńskiego też z kosmosu się nie bierze. 

emerytury dla zawód matka z 4ka dzieci i ani jednego dnia składkowego też cudownie na to środki się nie znalazły. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Na wsi ani jednych ani drugich nie bedzie

Więc się nie boje

Ale na 🌈owych 🤮 tygodniowym jedzeniem

na wsi pobudują hotel albo mieszkania na wynajem i się pojawią, u mnie już byli  gruzini, ukraincy i inni co nawet nie wiadomo skąd,jak wieś zabita dechami to może i spokój jest

Opublikowano

I co z tych mieszkań ? Oni potrzebują darmowych mieszkań, ale też żeby blisko było na imprezę czy inne rozrywki. A przecież samochodu sobie nie kupią i nie będą go utrzymywać czy lać paliwa. U nich ma być wszystko darmo i wszędzie blisko. Już ukry u nas na okolicy po wybuchu się zjechali. I jak szybko przyjechali tak szybko odjechali bo tu nie ma co robić. A pracować oni na pewno nie będą. To po co w takim miejscu siedziec 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v