Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, GRZES1545 napisał:

Jaki szok? To jest cyrk. Bezpartyjni i Bosak jako tako opanowani. Reszta granat odbezpieczyć,  w kieszeń i do lasu wygonić bo słuchać się już nie chce tego biadolenia .

Ja tam na żadne konkrety nie liczyłem bo nikt nie zrobi tego co obiecuje łącznie z pisem. Bardziej się śmiałem jak Tusk raz za razem wbijał szpilę Morawieckiemu a to z połową tego co zapłacili za Ronaldo czy proszeniem o pracę było śmieszne po prostu. Morawiecki w pewnym momencie widać aż się zdenerwował.

Opublikowano (edytowane)

Po debacie jest tylko jeden wniosek, Tusk i Morawiecki metr poniżej poziomu szamba, reszta dała radę. Każdy względem swoich poglądów coś z pozostałej czwórki może śmiało wybrać.

A, Rachoniowa szmata na tym samym poziomie co Tusk i Morawiecki ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tusk idąc tam nie liczył za pewne na pozyskanie wyborców wśród widowni tvp. Mu chodziło obnażenie hipokryzji Morawieckiego i tego co naprawdę robi pis przed widzami tvp. Każdy wyborca pisu który zrezygnuje z głosowania i zostanie choćby w domu nie głosując na nikogo to dla opozycji sukces.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
24 minuty temu, witejus napisał:

To prezes się przeniósł do Czernichowa?co to za budynek 5 piętrowy? dzwonnica kościelna?

to za mala wies na takie wielkie nieszczescie..moze krakow wytrzyma . jutro 10, na wawel na piechote przejdzie .

plany zagospodarowani juz wszedzie uchwalili -weic dzialek budowlanych nie brakuje to moze kiedys na zakupy przyjedzie ??

tylko kawalek ogladnalem -gdy tu przeczytalem ze jest.

Opublikowano
24 minuty temu, mirro napisał:

Ja pierdzielę, ale cyrk przegapiłem. Na śmierć zapomniałem o debacie.

Się nie przejmuj tylko ,ja byłem w oborze i wolę swój cyrk oglądać 😛

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Tusk idąc tam nie liczył za pewne na pozyskanie wyborców wśród widowni tvp. Mu chodziło obnażenie hipokryzji Morawieckiego i tego co naprawdę robi pis przed widzami tvp. Każdy wyborca pisu który zrezygnuje z głosowania i zostanie choćby w domu nie głosując na nikogo to dla opozycji sukces.

Czyli nasuwa się wniosek  że hipokryta chce obnażyć hipokrytę.

Że też ludzie jeszcze tfuska za idola mają.

po za tym co tu obnażać jak nikt z niczym się nie kryje

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Tusk jest zerem i nigdzie, nikogo nie powinien reprezentować.

Może i pytania były pod rząd zrobione ale co miał powiedzieć tusk to wszystko zrobił o co go posądzają

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

tylko ze trzy minuty od linkowanego momentu

jeśli kto nie obejrzał wczoraj to rzeczywiście sporo stracił, a jutub usuwając ten film zaszkodził najbardziej swojemu krajowi który tak samo się stacza w degenerację zamordyzmu jak już coraz bardziej przyrównując - Chiny

o czym już dzisiaj pisałem w zupełnie innym kontekście
Jankesi stają się coraz bardziej żałośni co jawnie widać po chociażby tym
https://defence24.pl/geopolityka/usa-wysylaja-grupe-uderzeniowa-z-lotniskowcem-na-czele-w-rejon-wschodniego-morza-srodziemnego

na prymitywów niemalże z maczugami ze Strefy Gazy posyłają a na kacapów ukrom calówką zasięg rakiet mierzyli
Czy aby tylko do kacapów przemawia jedynie siła nie cywilizacja? ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Czyli nasuwa się wniosek  że hipokryta chce obnażyć hipokrytę.

Mogli se pokój w hotelu wynająć i tam się poobnażać jeden przed drugim. Albo jeden drugiego. A hipokrytę też mogli zaprosić.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Jochaśkę😂

Do poglądów Jochaśki mi daleko, ale jeżeli oceniamy to jak wypadł reprezentant danej partii a nie jego poglądy to zostawiła Morawieckiego i Tuska o lata świetlne z tyłu ...

Opublikowano (edytowane)

Nic o mnie nie wiesz, ale wymyślaj sobie w swojej głowie bajeczki ;) I motor to ty masz w siuntce albo samochodzie, a pojazd z 2 kołami i motorem to motocykl ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v