Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jacus, co sądzisz o Kolodziejczaku?.

Karierowicz, czy próbuje coś zdziałać ?

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jacus, co sądzisz o Kolodziejczaku?.

Karierowicz, czy próbuje coś zdziałać ?

próbuje coś zdziałać............. w sprawie swojej kariery

Opublikowano

jakie czasy taki lepper.. on zaczynal kariere w pzpr a kolodziejczak w pis-ie😂.

malo juz takich krzykaczy bylo?? on zatryzmal sei na etapie gospodarki nakazowo-rozdzielczej czytaj socjalistycznje zupelnie jak lepper..

duzo tu kiedys z nim pisalem -gdy pare lat temu mial aktywne konto..i temu ma oo nim jak najgorsze zdanie..no moze nie tak zle jak tvp 😂

szczepanitooo- jak ktos ciekaw to moze sobie poszukac, nie pamietam ile tych zer mial na koncu .

kazdy mzoe cos zdzialac -rozdajac pozyczone pieniadze .. 

milairdy plyna na konta z kasy panstwa zamiast firm skupowych ..

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał:

jakie czasy taki lepper.. on zaczynal kariere w pzpr a kolodziejczak w pis-ie😂.

malo juz takich krzykaczy bylo?? on zatryzmal sei na etapie gospodarki nakazowo-rozdzielczej czytaj socjalistycznje zupelnie jak lepper..

duzo tu kiedys z nim pisalem -gdy pare lat temu mial aktywne konto..i temu ma oo nim jak najgorsze zdanie..no moze nie tak zle jak tvp 😂

szczepanitooo- jak ktos ciekaw to moze sobie poszukac, nie pamietam ile tych zer mial na koncu .

kazdy mzoe cos zdzialac -rozdajac pozyczone pieniadze .. 

milairdy plyna na konta z kasy panstwa zamiast firm skupowych ..

czeaj... co? na AF? 

a podasz link do jakiego posta, bodaj nick; znaczy ile tych "zer" dokładnie? co prawda po usunięciu konta wyświetlane jest jako gość ale w cytatach pozostaje

pierwsze słyszę, nie żebym nie wierzył a zwyczajnie nie wiem

dobra, znalazlem, no to przeceniłeś ilość "zer"; tylko dwa
też mi się skojarzyło....(?) że nawet nie będę pisał ..... co pośrodku :P

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/272577-rolniku-ratujmy-polskie-rolnictwo-spotkanie/?do=findComment&comment=2596859

Dnia 26.03.2019 o 20:26, Szczepanitoo napisał:

@jacus, ja nie jestem politykiem

... noż q....!

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

tak jeszcze o tym Kołodziejczaku, clickbajciarstwie i szmatławości (tym razem) Onetu

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ursula-von-der-leyen-zabiera-glos-w-sprawie-embarga-na-ukrainskie-zboze/kphfwty

oczywiście straciłem tylko czas wchodząc pod ten link bo Ta Lejen co prawda się wypowiedziała ale tylko że jakiś pono wpływowy buc brukselski to wcale żadnych wniosków o przedłużenie embarga nie składał

zaś sam artykuł tak delikatnie sugeruje jako to obecny desygnowany platfusów tenże Kołodziejczak miał z Tą Lejen rozmawiać

prawda jest pewnie taka że co najwyżej zapytał czy ten buc ten wniosek złożył a i to nie wprost a  SMSie co "pies go przeczytał" albo coś w tym stylu xD

oczywiście obecna klika brukselska to środowisko naturalne platfusów i pewnie embargo przedłużą i jeszcze zasugerują że pod presją choćby i tegoż Kołodziejczaka... nno Jego "środowiska wyborczego" jako to wymusili czymś w stylu - "teraz mamy Kołodziejczaka i nie zawahamy się Go użyć" :P
oczywiście że przedłużą co najmniej do 15-ego października a jeżeli nawet to niewiele "dni dłużej" ;)

nie wiadomo o co chodzi? no tym razem nie o pieniądze, tym razem o stołki a taką grubą dratwą szyte że spod szwów prawie nie widać tkaniny (że to żadna tkanina a świńska skóra)

nie żebym twierdził że pisowska banda lepsza ale tym razem szmatłastwo z tej drugiej strony wylazło a nikt kto chce żyć z polityki na pobłażliwość nie zasługuje bo chce żyć na nasz koszt i to jeszcze siłą wymuszony

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

w kurwizji wieczorem mowili ze mleko temu jest tanie ze z ukrainy prowadzaja, kazdy kto zna temat to wie ,ze to bzdura..

to tego słuchasz ???

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jacus napisał:

dysydent-wtedy  moze i nie byl politykiem

'w cztery lata zejść na psy'

taka jedna piosenka mi się przypomniała

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

tym razem z kolei przypadek przydatności takich Onetów bo w szczujni tego by na pewno nie ogłosili gdyby nie konkurencja i wciśnięto by nam że to przez Bbiałoruś tych Hindusów jakoś pomiędzy sztachetami tego płotu ich przepchnięto albo podrzucono helikopterami górą

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wawrzyk-bollywood-i-specsluzby-usa-ujawniamy-kulisy-afery-wizowej/c7jlm3c

o! albo Ta Holland z Bollywood-em "kręci jakieś lody"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

kurna wyjdz na ulice miasta i popatrz po ludziach....niedlugo jak paryz czy londyn beda wygladac..

pierwsi milosnicy solarium 5 minut ode mnie do podmiejskiego wsiadaja.. 

Opublikowano (edytowane)

no ale ten przypadek tyczy tych co nie zostali a poje... nie wiem; popłynęli/polecieli za bajórę

Tych co widujesz na 'audiencję' u wiceminista albo nie było stać albo się nie dopchali

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

"To właśnie amerykańskie służby ostrzegły polskie władze o kanale przerzutowym nielegalnych imigrantów, który stworzyli ludzie Wawrzyka"

No i wszystko jasne. Już teraz wiadomo czemu PiSowcy w sprawie Wawrzyka wypowiadają się tak oględnie albo trzymają mordę w kuble.

To właśnie jeden z elementów tresury zastosowanej wcześniej przez Panią Ambasador Mosbacher.

Obiecała że bedziemy mieli stosunki z Rosją jak mają USA? Obiecała I takie mamy. Słowna kobieta.

2 godziny temu, dysydent napisał:

o! albo Ta Holland z Bollywood-em "kręci jakieś lody"

Eeee tam. Zwyczajnie we wniosku wizowym napisali że chcą kręcić remake tego filmu z Kaczyńskimi.

Jednego miał grać Brad Pitt a drugiego Angelina Jolie,:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, v11 napisał:

Gdzie kuźwa moja dopłata znowu wpierw tych biorą co po kilka zł a większe kwoty na koniec 

logiczne ty to jeden głos, a ta sama kasa na 10 to wiadomo, ze więcej głosów

Opublikowano
10 godzin temu, dysydent napisał:

tak jeszcze o tym Kołodziejczaku, clickbajciarstwie i szmatławości (tym razem) Onetu

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ursula-von-der-leyen-zabiera-glos-w-sprawie-embarga-na-ukrainskie-zboze/kphfwty

oczywiście straciłem tylko czas wchodząc pod ten link bo Ta Lejen co prawda się wypowiedziała ale tylko że jakiś pono wpływowy buc brukselski to wcale żadnych wniosków o przedłużenie embarga nie składał

zaś sam artykuł tak delikatnie sugeruje jako to obecny desygnowany platfusów tenże Kołodziejczak miał z Tą Lejen rozmawiać

prawda jest pewnie taka że co najwyżej zapytał czy ten buc ten wniosek złożył a i to nie wprost a  SMSie co "pies go przeczytał" albo coś w tym stylu xD

oczywiście obecna klika brukselska to środowisko naturalne platfusów i pewnie embargo przedłużą i jeszcze zasugerują że pod presją choćby i tegoż Kołodziejczaka... nno Jego "środowiska wyborczego" jako to wymusili czymś w stylu - "teraz mamy Kołodziejczaka i nie zawahamy się Go użyć" :P
oczywiście że przedłużą co najmniej do 15-ego października a jeżeli nawet to niewiele "dni dłużej" ;)

nie wiadomo o co chodzi? no tym razem nie o pieniądze, tym razem o stołki a taką grubą dratwą szyte że spod szwów prawie nie widać tkaniny (że to żadna tkanina a świńska skóra)

nie żebym twierdził że pisowska banda lepsza ale tym razem szmatłastwo z tej drugiej strony wylazło a nikt kto chce żyć z polityki na pobłażliwość nie zasługuje bo chce żyć na nasz koszt i to jeszcze siłą wymuszony

Do wyborów miesiąc , sondaże wrześniowe już raczej potwierdzają status quo , tak zadecydowali wyborcy . Rzutem na taśmę aferą wizową opozycja chce coś ugrać ale pozostały im już tylko zgorzkniałe miny i ironiczne uśmiechy . 

Jest jeszcze jeden i tylko jedyny wytrych by pokonać PIS .

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

tylko jedyny wytrych by pokonać PIS .

Da się pokonać ? Niemożliwe...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v