Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jeszcze czego...

a ksiedzu to sie nie nalezy chwila rozrywki ?gdy zaczniesz streszczac fabule  filmow ktore ogladales to i on skorzysta- 🤣 byle nie jak ten w swinoujsciu..

3 minuty temu, Roman4321 napisał:

debata z widzami w tvp jest słuchacie?

az wlaczylem , trzeba sie troche posmiac. wystarczy popatrze na "ekspertoe" politykow i iwdzow i juz wiadomo.

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

ksiedzu to sie nie nalezy chwila rozrywki

A nie wiem co mu tam potrzeba...

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.08.2023 o 23:51, Ulman napisał:

Tak to właśnie jest jak się bucowi z ciemnego socjalnego ludu, wmówi że coś znaczy

ani nie jesteś bogaty 

nie masz wielkiego gospodarstwa ....

konkretnego sprzętu ...   

ani wzorem ....  

daruj sobie twojej wywody socjalno ciemnego itp 

bo to znaczy ze jesteś zwykłym burakiem 

Dnia 28.08.2023 o 09:40, jacus napisał:

matka ci juz przepisala gospodarstwo ?

do roku bd moje całe ........ ☺️

Dnia 28.08.2023 o 13:56, alfa napisał:

To ty twierdzisz ze dzis przedsiębiorstwa maja lepiej i nie maja kontroli ?  To malo wiesz chlopczyku chyba . Zobacz akie podatki placi firma z duzym dochodem za pis . I ty i ja za to zaplacimy 

a sprawdzałeś na wykresach w Internecie dochody firm itp ? 

Dnia 28.08.2023 o 07:24, hubertuss napisał:

Ty i @witejus sięgacie dna. Nie mogąc poradzić sobie w dyskusji bierzecie się za matki i ojców. Patrz na swoją matę bo sam jesteś przykładem ,ze coś tam poszło nie tak. Sobie dajecie świadectwo takimi wpisami a ja mogę tylko wam współczuć tej ułomności intelektualnej. Bo tu raczej nikt za ojców czy matki się nie bierze choć ludzie się ze sobą kłócą.

dzięki za komplement ....  

Dnia 27.08.2023 o 20:15, Roman176 napisał:
Dnia 27.08.2023 o 16:42, hubertuss napisał:

Ojciec jeździ na taxi i się ani tego co robi ani jego nie wstydzę. I tyle w temacie..

a czego ma się wstydzić ze robi ... ? propo rolnictwo to u ciebie 1 ha ziemi żeby tata był w krusie ?

jak zauważyłeś nic o twojej rodzinie nie zapisałem ... ale ciebie jebie na deklu 

a teraz o twojej chorobie porozmawiajmy ...

jak to było w zeszłym roku co powtarzałeś co do słowa ....    

ile Polaków zmarzło  ?  

ile przewidziałeś końców pisu ?? 

PiS żołnierz chroni przed gender, lgbt, zachodem, uchodźcami, tymczasem  braki węgla, ceny energii, benzyny, inflacja, spadek wartości złotówki -  Paczaizm.pl

tu masz fakty 

O połowę tańsze utrzymanie domu i samochodu, tańszy chleb, prąd i paliwo.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-polsce-daleko-do-sredniej-unijnej-ceny-u-nas-nawet-o-polowe-,nId,6899848#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

wklejasz cały czas potwierdzasz ze jesteś idiotą i tak rok dwa i dalej nie wyciągasz wniosku jesteś idiotą do potęgi nie sprawdzasz faktów itp 

jesteś typowym psychomanipulantem   platforma zeruje na idiota bo ich manipuluje dany argument jest obiektywnie prawdziwy albo czy spełni się jakaś prognoza, lecz czy jest politycznie skuteczna, czy oddziałuje na emocje

podkreślam ci ze też głosowałem na rudego w 2012 największy kłamca i stracony głos  

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

jak zauważyłeś nic o twojej rodzinie nie zapisałem ... ale ciebie jebie na deklu 

Nie udawaj głupszego niż jesteś. O mojej matce pisałeś a ten drugi przygłup o ojcu. Takich rzeczy raczej nikt tutaj nie robi oprócz Was.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

a ten drugi przygłup o ojcu.

Ten ,,przygłup" tylko powtarza te twoje farmazony, sam nadstawiasz d*pę do kopniaków a potem beczysz że cię kopią ze wszystkich stron. Nie chcesz widzieć że gdzie się nie pojawisz, w jakimkolwiek  temacie to wzbudzasz śmiech, ludzie mają z ciebie bekę i polewkę🤣

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jeżeli wygra pis będzie inflacja brak kpo dalej będą naliczać kary z praworządność i turów ogólnie będzie ujowo ?

jak wygra opozycja dostaniemy kpo inflacja też będzie może zamkną turów będzie praworządność geje będą dziedziczyć i adoptować dzieci dozwolona aborcja otwarty import z ukrainy brak upodlających dopłat do zboża nawozu  czy będzie wspaniale?

• Thanks 1
Opublikowano

geje były przed 2015 i są nadal i będą. z adopcją to jeszcze nie ten czas a dziedziczyć i tak mogą jak spiszą umowę notarialną.

aborcja była na odpowiednim poziomie i trzeba było tego psuć.

Mniej będą ładować kasy w ukraine a zboże, maliny to pis załatwił w nieograniczonej ilości

Napewno lepiej będzie bo skończy się ta propaganda sukcesu codziennie serwowana w tvp. Jak przejmowali tvp to opozycja mówiła będzie tvp pis i w 200% tak się stało a nawet z nawiązką

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jak ma mnie  brak propagandy uszczęśliwić to dziękuję .A uznając że pis pozwolił na import to opozycja zakaże ? przeciwstawi się Brukseli ? My rolnicy jesteśmy zagrożeniem  dla zachodu a przyduszenie ukraińskim zbożem jest okazją na wyniszczenie -bo jaki sens ze cała unia chce ukraińskiego zboża ? (po co )

9 minut temu, racyl napisał:

geje były przed 2015 i są nadal i będą. z adopcją to jeszcze nie ten czas a dziedziczyć i tak mogą jak spiszą umowę notarialną.

aborcja była na odpowiednim poziomie i trzeba było tego psuć.

Mniej będą ładować kasy w ukraine a zboże, maliny to pis załatwił w nieograniczonej ilości

Napewno lepiej będzie bo skończy się ta propaganda sukcesu codziennie serwowana w tvp. Jak przejmowali tvp to opozycja mówiła będzie tvp pis i w 200% tak się stało a nawet z nawiązką

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

Ten ,,przygłup" tylko powtarza te twoje farmazony, sam nadstawiasz d*pę do kopniaków a potem beczysz że cię kopią ze wszystkich stron. Nie chcesz widzieć że gdzie się nie pojawisz, w jakimkolwiek  temacie to wzbudzasz śmiech, ludzie mają z ciebie bekę i polewkę🤣

Bardzo trafnie piszesz ale o sobie ...🤪

Ilu was tu jest ....na szczęście można was na palcach policzyć pomylone wyznawcy pisdzielcow 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

Jak ma mnie  brak propagandy uszczęśliwić to dziękuję .A uznając że pis pozwolił na import to opozycja zakaże ? przeciwstawi się Brukseli ? My rolnicy jesteśmy zagrożeniem  dla zachodu a przyduszenie ukraińskim zbożem jest okazją na wyniszczenie -bo jaki sens ze cała unia chce ukraińskiego zboża ? (po co )

PIS wyniósł ukraine na salony, teraz ukrainie nawet złego słowa o wdzięczności powiedzie a Ty wymagasz żeby  całkiem zakazali.

Nie do końca przemyślane decyzje PIS zniszczyły polskie rolnictwo i sadownictwo.

Ukraina zachód kompletnie nie obchodziła to pis jeździł i żebrał o pomoc dla nich wszędzie gdzie się da i mamy teraz skutki robienia dobrze ukraińcom .

W unii jesteśmy prawie 20 lat zdążyli się do naszych zbóż i innych produktów przyzwyczaić i akurat tego nie mieli zamiaru przyduszać

Opublikowano
14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ilu was tu jest ....na szczęście można was na palcach policzyć pomylone wyznawcy pisdzielcow 

Jest nas mało, bo jesteśmy spokojni o wynik wyborów i swoją siłę pokażemy tam gdzie trzeba- przy urnach. A tu tylko oPOrtuniści dostają sraki. Im bliżej wyborów tym większej ha ha ha 😂😂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

PIS wyniósł ukraine na salony, 

Masz rację ale teraz co na odwrót  pisiory chcą blokady a unia nie co się stało lobbing w Brukseli ,niezapłacone rachunki za broń .To tak jakby Polska ządała  dopuszczenie  nielegalnej migracji na zachód bo to ich problem oni maja bliżej tego problemu -my mamy bliżej innego problemu 

23 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A potrafisz bez inwektyw ?

Opublikowano
10 minut temu, sakala napisał:

Jest nas mało, bo jesteśmy spokojni o wynik wyborów i swoją siłę pokażemy tam gdzie trzeba- przy urnach.

Czy to aby nie groźba jest?

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

To nie inwektywy tylko fakty ..😁

Czym jest fakt -tym w co wierzysz  niczym innym dla jednego jesteś inteligentny a dla drugiego głupkiem i to fakt 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, v11 napisał:

Masz rację ale teraz co na odwrót  pisiory chcą blokady a unia nie co się stało lobbing w Brukseli ,niezapłacone rachunki za broń

PiSiory wcale nie chcą blokady. To rolnicy chcą blokady. PiS nie chciał żadnej kontroli ani blokady. Zostało dopiero ta na nich wymuszone. Nawet korytarzami przewozowymi się nie zainteresowali, bo nie ogarniali tematu.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Czy to aby nie groźba jest?

Wysil się trochę i wymyśl coś lepszego Może wzrostu prezesa się czep jak nie masz argumentów😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v