Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

niedziela handlowa ,zamiast isc na zakupy to wypiane bijecie..

Do mnie to zakupy same przychodzą...

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

jeszcze niedawno zaklinales sie ze wiecej na nich nie zaglosujesz.

No i Dalej tak twierdzę...

Opublikowano

mozna byc profesorem i idiota ,a wlasciwie idiotka- wlaczcie tvp-info, wlasnie jedna taka sie wypowiadala..

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Do mnie to zakupy same przychodzą...

te... no jagodzianki ???  juz wszystkie sklepy zbankrutowaly ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

wlasnie jedna taka sie wypowiadala..

Wolę Polsat 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

moze jakies przyklady ??

Czasu i stron w internecie by brakło, a jeden mogę owszem podać, twoja chwalba ile to ha posiadasz, 30 ?BOGDAN przypomniał twój post z przed dwóch lat z którego wynika  że trzech mórg nie jesteś właścicielem 🤣

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

jak zwykle nie jestes wtemacie..

Pomiędzy tą jałową dyskusją polityków a tą tu na AF czy jest jakaś różnica? ze wszystkich stron wszyscy dopierdalają wszystkim 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

wlaczcie tvp-info, wlasnie jedna taka sie wypowiadala..

No tak , mogłem się spodziewać, zagorzały ale maskujący się fan pisu, nawołuje do oglądania TVP INFO😆, ja oglądzam SZTOS na Stopklatce, dwudziesty już chyba raz😂

Opublikowano

20 raz w tym  roku ?? wczoraj tez na jakims kanale szedl.

16 minut temu, Roman176 napisał:

spurek ? 

wlacz to zobaczysz.

18 minut temu, witejus napisał:

Czasu i stron w internecie by brakło, a jeden mogę owszem podać, twoja chwalba ile to ha posiadasz, 30 ?BOGDAN przypomniał twój post z przed dwóch lat z którego wynika  że trzech mórg nie jesteś właścicielem 🤣

oczywiscie ze nie mam ani jednej morgi.. nie wiem jak u was ale w polsce obowiazuja ary i hektary 🤣

wlasciciel a posiadacz to delikatna roznica. 30 hektarow to chyba nie za wiele.. gdybym obrabial wiecej to bym na af nie siedzial..

bogdan to swir.. a ja pisalem o jednym z pol ktore posiadam-nie chce mi sie nawet zasiedzenia robic bo by sie sepy zlecialy a tak to do usranej smierci bede obrabial, doplaty bral,podatek placil.

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

coś nie poszło tak w brzuchu matki reszta ok głowa trochę słaba 

Widzę ze cały czas trzymasz poziom PISowskich prymitywnych nierobów socjalnych.

1 godzinę temu, jacus napisał:

wlasciciel a posiadacz to delikatna roznica. 30 hektarow to chyba nie za wiele.. gdybym obrabial wiecej to bym na af nie siedzial..

Nie rozśmieszaj mnie.😅😂🤣

Opublikowano
55 minut temu, Ulman napisał:

Widzę ze cały czas trzymasz poziom PISowskich prymitywnych nierobów socjalnych.

dzieli nas przepaść wielka ... jesteś gdzieś okolice moich kostek 

1 godzinę temu, jacus napisał:

jeden telewizor masz ???? zreszta ta pani zasluguje tylko na politowanie, nie warto nawet nazwiska wspominac.

2 ale jednym bajki lecą 

2 godziny temu, jacus napisał:

właścicielem 30 ha jest dużo u mnie czy w op bałery 3 liczbowi własności mają pare ha 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roman176 napisał:

Tak to właśnie jest jak się bucowi z ciemnego socjalnego ludu, wmówi że coś znaczy

Ciekawe czemu upainiec nie broni swojego kraju Ukrainiec szalał BMW we Wrocławiu. Dostał 50 punktów karnych » Kresy - wiadomości, wydarzenia, aktualności, newsy

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

wyborca po - elita społeczeństwa :D z pełnym poparciem tłumu

wczoraj kołodziejczak, dzisiaj giertych - na którego będziecie głosować? :D 

jacy wyborcy, tacy kandydaci :D nikt normalny na to nie zagłosuje

Edytowane przez nie
Opublikowano
11 godzin temu, Roman176 napisał:

a czego ma się wstydzić ze robi ... ? propo rolnictwo to u ciebie 1 ha ziemi żeby tata był w krusie ? 

coś nie poszło tak w brzuchu matki reszta ok głowa trochę słaba 

Ty i @witejus sięgacie dna. Nie mogąc poradzić sobie w dyskusji bierzecie się za matki i ojców. Patrz na swoją matę bo sam jesteś przykładem ,ze coś tam poszło nie tak. Sobie dajecie świadectwo takimi wpisami a ja mogę tylko wam współczuć tej ułomności intelektualnej. Bo tu raczej nikt za ojców czy matki się nie bierze choć ludzie się ze sobą kłócą.

10 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

A wiesz że to wstrętne co napisałeś?

On tego nie wie podobnie jak @witejusdla nich rynsztok to natura. Jak nie może sobie poradzić w dyskusji to zabiera się za matkę czy ojca.Jak to pisiory.

10 godzin temu, Roman176 napisał:

a atakowanie ludzi to jest ok ? 

Jakie atakowanie? Jak ktoś pisze, że za Tuska płace w przedsiębiorstwach prywatnych były zamrożone i uparcie to powtarza to mu piszę, że głupoty wypisuje. Pokazywanie głupoty powtarzanej uparcie pomimo zwrócenia uwagi to atakowanie?

6 godzin temu, nie napisał:

Moksz się śmiać z Kołodziejczaka i Giertycha. Tuskowi można różne rzeczy zarzucić ale to mistrzowskie posunięcia. A wagę posunięcia z Kołodziejczakiem pokazał sam pis puszczając za nim patrol policji. Boja się Kołodziejczaka i że będzie robił dym i zamieszanie w branży rolnej organizując protesty. Giertycha też się pewnie po boją. Bo ten jako były członek rządu pis będzie punktował Kaczyńśkiego. Giertych był cyniczny jako współpracownik Kaczyńśkiego też mu można różne rzeczy zarzucić ale nie brak inteligencji i błyskotliwość. Którą wykorzysta przeciw Kaczyńskiemu w tych Kielcach i napsuje krwi.

11 godzin temu, konteno napisał:

przyjdzie drugi Balcerowicz i zrobi porządek 

ja 

Balcerowicz przeciął tylko ropiejący wrzód. Ocalił resztki upadających przedsiębiorstw rozkradanych po cichu i sprzedał to co z nich zostało. BY państwo miało w ogóle jakieś pieniądze. Oczywiście kulisy tych prywatyzacji były różne. Jeden człowiek nie dopilnował wszystkiego w kraju. Ale rozkradziono dzięki temu mniej niż np na Ukrainie czy Rosji gdzie wszystko poszło za darmo w ręce oligarchów.

Opublikowano
30 minut temu, hubertuss napisał:

Jak ktoś pisze, że za Tuska płace w przedsiębiorstwach prywatnych były zamrożone i uparcie to powtarza to mu piszę, że głupoty wypisuje.

Powtarzając uparcie że płace u prywaciarzy były zamrożone ma rację bo sam u takiego robiłem nascie lat, tylko płace u tatusia były podnoszone 2 x w roku plus 13, 14 , intelektualisto za piątkę. Prywaciarz sam z siebie nigdy nie podniósł płacy jeśli nie był do tego zmuszony.

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał:

Matka go niech nauczy gotować , co za problem 😛 ale widać że żreć lubi

Opublikowano
19 godzin temu, racyl napisał:

trzeba było powiedzieć że zastępujesz mareczka na tym forum 😂. wiesz co sobie możesz zrobić z ta jałumużną .

Dzisiaj ludzie ograniczeni umysłowo nie wiedzący skąd sie biora pieniądze w budżecie popierają PIS. Nikt normalny nie popiera

Pisałem wielokrotnie że Polacy nie potrafią rządzić i gospodarować bez względu na poglądy tak jest i tak było od zawsze -nikogo nie popieram pisałem już wielokrotnie a mareczek nawet nie wiem o co chodzi .Natomiast wiem jedno nie można być zaślepionym w żadnym kierunku i nie zakładać z góry że ktokolwiek jest nienormalny bo trzeba by niejednokrotnie tak nazwać najbliższych 

Opublikowano

9 godzin temu, Roman176 napisał:

2 ale jednym bajki lecą 

właścicielem 30 ha jest dużo u mnie czy w op bałery 3 liczbowi własności mają pare ha 

matka ci juz przepisala gospodarstwo ?

9 godzin temu, Ulman napisał:

Tak to właśnie jest jak się bucowi z ciemnego socjalnego ludu, wmówi że coś znaczy

Ciekawe czemu upainiec nie broni swojego kraju Ukrainiec szalał BMW we Wrocławiu. Dostał 50 punktów karnych » Kresy - wiadomości, wydarzenia, aktualności, newsy

a ty czemu do armii czerwonej nie wstapiles ??oni tez czekaja na takich jak ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v