Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale nigdy jeszcze nie byłem na referendum

Aaaa, oki...

Się tylko ubierz ładnie jak już...żebym się nie wstydził za ciebie.,

2 minuty temu, Takeda napisał:

też podobnie jest idiotą nie znajacą życia, sztuka polega na przezwyciężania strachu, brak takowego to zanik instynktu samozachowawczego i takich ludzi należy się strzec, a w życiu publicznym eliminować na każdym kroku

Dobrze prawisz...

Opublikowano
6 minut temu, Takeda napisał:

no błąd, co prawda pytania sa idiotycznie sformułowane, ale wyobraź sobie, że wszyscy głosują na przekór PiS-owi, zabawnie by było oglądać ich tłumaczenia.

Osobiście tak podejdę do tego śmiesznego pseudo referendum i bedzie głos za wyprzedażą majątku i głos za przyjmowaniem wszystkich jak leci itd

Może to i jest metoda 4 X tak walnąć dla jaj.

Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

to cię znajdę i ciapatego ci do łóżka wsadzę 

Spoko. Gal Gadot, Aishwarya Rai może byc też Rania al-Abdullah, wybór jest duży i całkiem dobry

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

Ja byłem  na tym którego frekwencja wyniosła  7.8 procent ;) 

To podbiłeś procenty 😜

Opublikowano

To do loda barierę językową masz przełamaną 

3 minuty temu, Takeda napisał:

Spoko. Gal Gadot, Aishwarya Rai może byc też Rania al-Abdullah, wybór jest duży i całkiem dobry

Opublikowano
10 minut temu, v11 napisał:

to cię znajdę i ciapatego ci do łóżka wsadzę 

Yyy. Skąd masz ciapatego do łózka? To legalne?

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

wódę się kupuje na taryfy

Ojca chcesz kasy pozbawić?pieniądze od patologii nie śmierdzą, chyba lepiej ode mnie wiesz że taryfiarze to jedna z największych patologii w Polsce😆

Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Spełniasz idealnie definicje lewaka którą sam zamieszczasz, a grasz prawicowca xD Zresztą z większością PiS-u tak jest, wydaje się im, że są prawicowcami a tak na prawdę to lewaki, różniące się od SLD tym, że chodzą do kościoła xD 

9 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Lewaki to ludzie silnie zaburzeni emocjonalnie. Ciągle są czymś PRZERAŻENI

ale to wy sracie pisem i cała łopozycja 

45 minut temu, hubertuss napisał:

Masz z czego wybrać tylko w zeszłym roku pis sprowadził ich ponad 130 tys.

no z Europy i Azji hidusi itp  jeśli przestaną pracować to wynocha cofa sie pozwolenie o prace za bystre dla platformersa  

52 minuty temu, jacus napisał:

kaczystan to parodia prl-u ..wtedy bylo referendum 3 razy tak..

a za tego analfabety bronka ? 

680 jakościuwka jpr gdzie te ceny co w mediach 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Dlaczego listy firm nie podadzą? Bo to pis robił.

Taa, tu inni szatani są czynni, pamiętasz wybuch w komendzie policji?to był jasny sygnał ze strony ukraińców by trzymać język za zębami

Możesz się śmiać ,choć nie ma z czego @6465

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, Roman176 napisał:

a za tego analfabety bronka ?

ajajaj jak szogun to analfabeta to na Dudę chyba skali brak.

Wałęsa pokazał, że w Polsce każdy może zostać prezydentem, natomiast Duda pokazał, że nie każdy powinien

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wy na wsi nie macie pojecia ilu ich po miastach juz chodzi.. na florianskiej to jak w mekce mozna sie czasami poczuc.

ja powtarzam, że za Tuska to ciapatych nie było u mnie, teraz biegają w tych swoich sandałkach, ze dwa kebsy mają, co by nie mówić to Kopaczowa tak przyjmowała obcokrajowców, że nic nie przyjęli, natomiast PiS niby nie przyjmuje, a coraz więcej tego w kraju.

Przed chwilą, Roman176 napisał:

czemu ? 

niech ci @Ulman tłumaczy mi szkoda czasu by przebijać sie przez beton

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

wy na wsi nie macie pojecia ilu ich po miastach juz chodzi.. na florianskiej to jak w mekce mozna sie czasami poczuc.

Wykosiłes resztę czterech morgów? Jak plon? Zworkowales? Czy na handel?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Krzysztof Stanowski:

Autobus lotniskowy.

- Jedź, ty j**any pisowcu! - krzyczy prymityw do kierowcy, któremu najwidoczniej kazano stanąć. - Jedź k**wa, tu są dzieci, śmieciu j**any. Pisowiec pier**lony, taki kraj!
- Skoro tu są dzieci to niech się Pan zacznie zachowywać.
- A co, lubisz jak cię robią we wszystkie dziury? wp***dolić ci?

patologiczni wyznawcy patologicznej opozycji 🤮 prymitywne bydło hodowane przez po i ich media

Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał:

patologiczni wyznawcy patologicznej opozycji 🤮 prymitywne bydło hodowane przez po i ich media

rozumiem twoje podejście, świniom z "Folwarku Zwierzęcego" Orwella też się wydawało, że są lepsze niż reszta

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał:

Autobus lotniskowy.

- Jedź, ty j**any pisowcu! - krzyczy prymityw do kierowcy, któremu najwidoczniej kazano stanąć. - Jedź k**wa, tu są dzieci, śmieciu j**any. Pisowiec pier**lony, taki kraj!
- Skoro tu są dzieci to niech się Pan zacznie zachowywać.
- A co, lubisz jak cię robią we wszystkie dziury? wp***dolić ci?

To mi wygląda na PiSowską prowokację.🤣

Opublikowano

Zamiast zająć się chociażby myśleniem czy jakąś nauką bo wszystkiego nie wiemy to tłuczecie ten jad w jedną i drugą stronę udowadniając swoje racje -a to jak fanatyzm niewiele tym zrobicie dla polepszenia swego życia . Wmawianie sobie że po wyborach i wygranej opozycji coś się zmieni jest pomyłką to samo tyczy pisu  .Jedynym wyjściem jest to żeby rządy były na tyle zrównoważone aby musieli się dogadywać i ustępować  ale to nie u nas 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v