Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, witejus napisał:

A po co miał dawać kasę na sprzątanie śmieci w Zielonej Górze jak teraz Niemcy sprzątną śmieci w całej Polsce i jeszcze za to zapłacą

Tak jak i zapłacili reparacje xD Podobne tematy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

ja wiem ze jesteś chory psychicznie i tyle ci zostało  kto rządzi w zielonej górze 

komitetu z jednoczesnym poparciem PO Janusz Kubicki ??

mieszkańcy  Mieszkańcy Przylepu czekali prawie sześć godzin, by zabrać głos na sesji. "Zaczęła mnie palić skóra, czułam w ustach metaliczny posmak"

przed smaczek rządów po ważniejszy jest Niemiec   

sprawdź kiedy dał pozwolenie na składowanie firmie śmieci  a mieszkańcy apelowali ze dzieje się źle a żadna kontrola tam nie była 

Ponad dekadę temu jeden ze starostów, powiązany z Platformą Obywatelską, pozwolił na to, żeby jakaś firma-krzak składowała w Przylepie niebezpieczne substancje. Naturalnie, później nie ma odpowiedzialnych, bo firma została zlikwidowana, starosta przestał być starostą – komentuje z miejsca zdarzenia Kamiński.

– Po 2015 roku Przylep włączono do Zielonej Góry i nagle Zielona Góra dowiedziała się, że to jest ich problem. Miasto, nie mając środków finansowych, starało się o pomoc gdzieś indziej. Urząd Marszałkowski, rządzony przez PO-PSL-SLD, stwierdził, że to problem Zielonej Góry i oni pomagać nie będą

czemu każdy platfus jest idiotą ?  

2 godziny temu, witejus napisał:

A po co miał dawać kasę na sprzątanie śmieci w Zielonej Górze jak teraz Niemcy sprzątną śmieci w całej Polsce i jeszcze za to zapłacą

tuskowi rachunek powinni wystawić 

tylko w platformie można takie coś przeczytać  KOD

KOCHANKA prezydenta

„KOCHANKA” prezydenta zdradza prawdę. Wszystko wyznała

To już definitywny koniec? Jolka Rosiek, która utrzymuje, że łączyło ją płomienne uczucie z prezydentem, zdecydowała się na szczere wyznanie.

Andrzej Duda chciał się rozwieść z żoną i związać z młodziutką kochanką, ale powstrzymał go przed tym Jarosław Kaczyński? Jolka Rosiek – czyli potencjalna wybranka serca prezydenta – od miesięcy twierdzi, że to wszystko prawda. Za kilka dni minie rok od dnia, gdy widziała się z ukochanym w Zakliczynie…

To właśnie tam sfotografowano prezydenta w uścisku w młodą brunetką. Oboje patrzyli na siebie, ona z oddaniem, on z uśmiechem. Andrzej Duda zrobił też sobie z dziewczyną selfie – i to uchwyciło czujne oko fotografa… Prezydent i Jolka wyglądali, jakby naprawdę dobrze się znali, a najbliższe otoczenie Andrzeja Dudy o tym doskonale wiedziało. Ochroniarze nie powstrzymali kobiety przed podejściem do głowy państwa, nie protestowali, gdy para utonęła w swoich objęciach.

Jolka Rosiek żałuje historii z Andrzejem Dudą?

Już kilka miesięcy temu Jolka Rosiek ogłosiła, że nie chce mieć nic wspólnego z Andrzejem Dudą, nie da mu kolejnej szansy i nie będzie dłużej na niego czekać. Teraz okazuje się, że żałuje ubiegłorocznego spotkania z mężczyzną. Twierdzi, że to najgorsze, co zrobiła w swoim życiu…

Czy jest coś, czego żałujecie najbardziej w swoim życiu, i gdyby była taka możliwość to byście postąpili inaczej? U mnie 12 lutego mija rok, od zrobienia takiej głupoty- napisała na Twitterze.

12 lutego 2020 roku Andrzej Duda sfotografował się z Jolką Rosiek, dzień później zdjęcie obiegło media, a kobieta zaczęła być nazywana stalkerką, podstawioną przez opozycję aktorką czy nawet wariatką.

Dziewczyna nie zważała jednak na nieprzychylne komentarze i dalej uparcie zapewniała, że z Andrzejem Dudą łączy/ło ją coś więcej, niż tylko romans. Co ciekawe, prezydent ani razu nie odniósł się do sprawy, nawet po to, by zaprzeczyć rewelacjom dziewczyny… W wakacje wybrał się za to nad morze, gdzie zrobiono mu zdjęcia na motorówce z tajemniczą… brunetką. Jolka Rosiek zapewnia, że to ona była z prezydentem. Niewiele później ogłosiła koniec ich burzliwego związku.

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Przeciwnicy PIS drwią z ich  dobrych stosunków militarnych z USA twierdząc że sojusz tylko z Europą tak jak w 1939 z Francją i Anglią .

Zanim Amerykanie by interwencje podjęli to już ruscy na niemieckiej granicy . Żeby miało być inaczej to przywieźli by do Polski 100 tys żołnierzy wtedy to już jest coś. Wiesz ile zeszlo by sprzęt przerzucić że stanów ? Tyle że ryski już wtedy na renie by był 

Opublikowano
8 godzin temu, alfa napisał:

Zanim Amerykanie by interwencje podjęli to już ruscy na niemieckiej granicy . Żeby miało być inaczej to przywieźli by do Polski 100 tys żołnierzy wtedy to już jest coś. Wiesz ile zeszlo by sprzęt przerzucić że stanów ? Tyle że ryski już wtedy na renie by był 

To w końcu sami mamy się bronić czy poprzez NATO ,zachodnie wojsko na bank nie pójdzie ginąć za PL , chyba że lotnictwo .

Miejmy nadzieję że nie dojdzie do ataku na PL , putin zachłysnął się na Ukrainie .

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

zachodnie wojsko na bank nie pójdzie ginąć za PL , chyba że lotnictwo .

Pisz tak dalej...Putinowi to pomaga.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, alfa napisał:

A kto by za to zapłacił za te 100 tys żołnierzy w PL.? Podatnik polski czy amerykański. Ty masz mózg?Im trzeba dać mieszkania zapłacić za jakieś powiedzmy delegacje lub jeśli na dłużej przywieźć rodziny samochody i wszystko inne.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

jak tam na wschodzie ?? pakujecie sie do ucieczki ??  ogromna armia wagnerowcow juz czeka na granicy..

sam sam najwyzszy prezes kupil klatke dla kota i czeka w gotowosci na samolot..

20 godzin temu, Roman176 napisał:

jak manipulują ?

od rana do wieczora pisza ze tvn w 83 zalozyl agent sb a kto zalozyl tvp i polsat ??

• Haha 1
Opublikowano

U mnie w okolicy jeszcze nic nie zeszło.  Łyszczyny zamknięte.

Po za jednym rekordowym opadem 41mm w dobę to takie przerywniki po 5mm były. Ale najczęściej zdołało uprzednio wyschnąć. Powinny być dobre, choć nie wiem jak na zaolejenie to wpływa

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

od rana do wieczora pisza ze tvn w 83 zalozyl agent sb a kto zalozyl tvp i polsat ??

tvp komuna ... a Polsat górnik 

zobacz sobie kanał sportowy który opowiada ze nasi dziennikarze to kompletne zero 

48 minut temu, mirro napisał:

Kurna, koło mnie jeszcze w ciul rzepaków stoi. Będzie co z tego?

na razie nic mu niema  dzisiaj bd próbował .... u nas bardziej nie deszcz a takie przekrop 

tusk odlatuje  🤣

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-07-30/donald-tusk-pis-szuka-pomocy-wagnerowcow/

ciamcia ramcia  łatki się odkleiły 

a lewica zarzuciła mu ze4 współpracuje z rusami 

propagandzie Putina - powiedziała w "Graffiti" posłanka Lewicy Anna Maria Żukowska. Odniosła się tym samym do słów Donalda Tuska o rzekomej współpracy PiS z wagnerowcami.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-07-31/anna-maria-zukowska-w-graffiti-ogladaj/

50 minut temu, Agrest napisał:

Po za jednym rekordowym opadem 41mm w dobę to takie przerywniki po 5mm były. Ale najczęściej zdołało uprzednio wyschnąć. Powinny być dobre, choć nie wiem jak na zaolejenie to wpływa

kiedy tyle u ciebie padało ? 

Opublikowano

Trochę się dziwię sam sobie ale wypowiedź Tuska o wagnerowcach to raczej przenośnia , skoro PIS nimi straszy to ten twierdzi że to gra wyborcza i tu nic złego w tej wypowiedzi nie widzę . Natomiast po sprawie Joanny jakoby PIS mordował kobiety to już jest zdziczenie Tuska , PO , I SLD .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v