Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domy i bloki nadal sie buduja-tempo troche oslablo,ale co kawalek nowa budowa.

jade se  do pola kosic i przy okazji zobaczyc zboze a tu za miedza patrze a mloda cycata ,w bikini blondyna ciagnie druta, co prawda  w kolo jeszcze krzaki i zboza ale droga-choc dla osobowek nieprzejezdna- jest a tu takie rzeczy sie dzieja..

kurna do czego to rownouprawnienie doprowadzilo-kobita na budowie ciagnie druta i belke fundamentowa kreci..12 zebrowana ale dala rade, razem z mezem -chyba- pomalu dom stawiaja, mialo powstac osiedle 10 domow ale jak na razie to owies rosnie..

Opublikowano

Ciekawe ile dostała od TVN ta Joanna . Ma nawet pełnomocnika od aborcji . Jej profil to 8 gwiazdek , zbieg okoliczności ten jej dramat Teraz tłumaczy się że ją chłopak rzucił . PO podłapało temat i myśli że intymne sprawy zainteresują wyborców .

Opublikowano

gdyby nie interesowaly to kurwizja od rana do wieczora by o tym nie mowila..

przeprosiles za wczorajsze klamstwa o sondazu cbos-u ??

masz jakies dzieci ?? gdyby ich to spotkalo co wtedy bys pisal ??

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Ciekawe ile dostała od TVN ta Joanna . Ma nawet pełnomocnika od aborcji . Jej profil to 8 gwiazdek , zbieg okoliczności ten jej dramat Teraz tłumaczy się że ją chłopak rzucił . PO podłapało temat i myśli że intymne sprawy zainteresują wyborców .

Wyłażą powoli szczegóły - zrzuty z internetu jej "twórczości", zapis interwencji. Następuje "samozaoranie" p Joanny

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Skup malin i porzeczek 2023: spadek cen był nieuchronny? Tak samo i pszenicy i rzepaku i tak dalej i dalej , wymieniać wiele .

Pszenicę po 500 zł .

Rzepak po 1500 zł 

Malinę po 3 zł .

Porzeczkę czarną po 1 zł .

Wiśnie po 0,70 gr .

Mleko po 1,20 zł za litr i niech doją .

Świnie są za drogie powinni być po 3  zł kg .

Kurczaki po 1,10 kg .

Bo tego oczekuje ,odbiorcy nie akceptują wysokich cen .

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Bo tego oczekuje

Możesz sie doczekać.🤣

56 minut temu, jahooo napisał:

Wyłażą powoli szczegóły

To jednak PiS nie morduje kobiet?🤣

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

Może ty najpierw przeproś a jak nie wiesz za co to sobie przeczytaj jakich sformułowań używasz .

4 godziny temu, jacus napisał:

Publiczna TV cały czas odkręca chamskie kłamstwa mediów opozycyjnych , trudno się to ogląda ale do wyborów nic innego już nie będzie .

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Publiczna TV cały czas odkręca chamskie kłamstwa mediów opozycyjnych

Aaaaaa to już wiem czemu nie mają czasu na nic innego.🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Publiczna TV cały czas odkręca chamskie kłamstwa mediów opozycyjnych , trudno się to ogląda ale do wyborów nic innego już nie będzie .

Publiczna TVP to cały czas musi odkręcać to co odwalają politycy PiSuaru i urzędnicy pracujący na ich utrzymaniu ... I interesować widza różnymi pierdołami aby odciągnąć uwagę od kolejnych szwindli i machlojek partii rządzącej ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

A ktoś jeszcze tego słucha?

Toż tam same kłamstwa, obietnice, frazesy i mowa nienawiści...a i jeszcze czemu Tusk winny... 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał:

Znaczy zarobieni są po łokcie i już czasem im się wali co mieli odkręcać🤣

Raczej już pod brodę podcieka im to całe gówno partii rządzącej ... Jeszcze trochę a w nim utoną ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

A ktoś jeszcze tego słucha?

Tak, przyznaję, czasem oddaję się tej czynności, ale trwa to krótko, bo doznaję oczopląsu. I tak znajduje mnie zona przed telewizorem.🤣

Opublikowano

Ja ostatnio się dowiedziałem , pisałem już o tym, że dzięki promocji na Orlenie inflacja jest mniejsza.... No traktują ludzi jak idiotów 

Pamiętam TVP1 za czasów PZPR.   Tam nawet były jakieś informacje. Teraz to jakaś szopka. Same pierdoły o łopozycji i Tusku...

Nawet o bratnim narodzie radzieckim tyle kiedyś nie pieprzyli...

7 godzin temu, jacus napisał:

jade se  do pola kosic i przy okazji zobaczyc zboze a tu za miedza patrze a mloda cycata ,w bikini blondyna ciagnie druta, co prawda  w kolo jeszcze krzaki i zboza ale droga-choc dla osobowek nieprzejezdna- jest a tu takie rzeczy sie dzieja..

Wstawaj! Nie śnij w dzień...zbereźniku...😄

Opublikowano

No nie chcę ale muszem , wszystkie media drążą temat tej Joanny a opozycja z podwójną siłą . Pełnomocnik Joanny żąda natychmiast zadośćuczynienia , to to jest dopiero kabaret a nie Reset .

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

to to jest dopiero kabaret a nie Reset .

"Reset" to jest taka papka pomieszania z tendencyjną narracją że oglądać się tego nie da.

Reset wcale nie wziął się od nas, tylko z USA . Busch Jr kiedyś mówił że w oczach Putina ujrzał jego łagodne serce. No i zaczęło się.

Opublikowano
25 minut temu, Mariusz2903 napisał:

No nie chcę ale muszem , wszystkie media drążą temat tej Joanny a opozycja z podwójną siłą . Pełnomocnik Joanny żąda natychmiast zadośćuczynienia , to to jest dopiero kabaret a nie Reset .

No TVP1 też?

Opublikowano

z grusza koszenie skonczone- zawsze jakies niedobitki sie znajda ale to w wolnje chwili sie zalatwii.

3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Może ty najpierw przeproś a jak nie wiesz za co to sobie przeczytaj jakich sformułowań używasz .

wiec wybierz czy jestes klamca czy glupkiem ?? ktory najprostszego zdania nie rozumie ??

klamales na temat sondazu z glupoty czy z przyzwyczajenia ??

44 minuty temu, mirro napisał:

"Reset" to jest taka papka pomieszania z tendencyjną narracją że oglądać się tego nie da.

Reset wcale nie wziął się od nas, tylko z USA . Busch Jr kiedyś mówił że w oczach Putina ujrzał jego łagodne serce. No i zaczęło się.

znam takiego, ktory w oczach backi zobaczyl szczerego demokrate... mariusz zaraz napisze ze to byl tusk😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v