Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Bo jak Pan Prezydent nie zajmuje się tym, czym powinien to akurat do tego jesteśmy przyzwyczajeni. A jak ksiądz, który akurat był wyznaczony do zajmowania się tym tematem przypomina że temat leży, to Pan Prezydent czuje się urażony. 

Mamy Prezydenta jakiego mamy, choć wcale na niego nie zasłużyliśmy.

• Like 2
Opublikowano

Fajne jest zdanie  - nie prowadzimy polityki biegania z widłami  A od kiedy taka drastyczna zmiana nastąpiła? 🤣🤣🤣 

Uległość naszych elyt wobec UPAdłego bandycko korupcyjno złodziejskiego tworu jest imponująca. Dadzą zapomogi, paliwo kasę sprzęt wojskowy, wpuszczą bez ograniczeń produkty rolne rozpieprzając rynek a na koniec ogon pod siebie i oby broń Boże nie urazić tych faszystów bo mogą się obrazić. Ich się powinno nap....ć  pałą przez łeb tak jak przez wieki i doić jak tylko się da a nie się litować i pompować tam kasę. ***** UPA i banderland  

Opublikowano
44 minuty temu, Ulman napisał:

Ich się powinno nap....ć  pałą przez łeb tak jak przez wieki i doić jak tylko się da a nie się litować i pompować tam kasę. ***** UPA i banderland  

Skończysz jak Maniuś ( Many ileś tam) co słuch po nim zaginął, a i o Jacusiu też nic nie słychać🤣

1 godzinę temu, Ulman napisał:

No cóż druga kadencja to i maska spadła, obecnie może mówić to co naprawdę myśli w tym temacie i nie tylko, podejrzewam że ,,pracuje" na stanowisko jakiego doradcy Żydeńskiego po zakończeniu kadencji, tak jak Kwaśniewski był, za miliony,,doradcą" u, chyba, Nazarbajewa

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

Fajne jest zdanie  - nie prowadzimy polityki biegania z widłami  A od kiedy taka drastyczna zmiana nastąpiła? 🤣🤣🤣 

Uległość naszych elyt wobec UPAdłego bandycko korupcyjno złodziejskiego tworu jest imponująca. Dadzą zapomogi, paliwo kasę sprzęt wojskowy, wpuszczą bez ograniczeń produkty rolne rozpieprzając rynek a na koniec ogon pod siebie i oby broń Boże nie urazić tych faszystów bo mogą się obrazić. Ich się powinno nap....ć  pałą przez łeb tak jak przez wieki i doić jak tylko się da a nie się litować i pompować tam kasę. ***** UPA i banderland  

Nikt w PL nie kocha Ukraińców ale jedziesz za ostro , masz taki pogląd to twoja sprawa , tylko że jak by tobie latały rakiety nad domem to też byś szukał pomocy .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

STOP dla NIEBEZPIECZNYCH Ludzi

Prawda na temat zniszczenia przez rząd Tuska planów budowy tarczy antyrakietowej chroniącej Polskę, jest po prostu szokująca.

O tym są te wybory:

czy chcemy w Polsce dobrego gospodarza, który zawsze kieruje się wyłączenie interesem kraju i zrobi wszystko, aby Polska była bezpieczna. Czy chcemy u władzy strachliwych bajerantów, którzy dbają przede wszystkim o własne bezpieczeństwo i wygodę. Albo co gorsza: o wygodę naszych wrogów.

https://www.facebook.com/MorawieckiPL/videos/654337166723360

Francja się pali ach ta Francja .

Jak by nie było przybyszy , byłby spokój a nie będzie , tylko rozpie...a .

Wielkie zamieszki we Francji

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

wszystko po to by obalić niewygodny rząd PIS

nie wygodny dla kogo? komu kurdupel zagraża?

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Dla kolaborantów Niemieckich czyli Polskich europosłów EPL

w jaki sposób zagraża? co on może?

Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Nikt w PL nie kocha Ukraińców ale jedziesz za ostro , masz taki pogląd to twoja sprawa , tylko że jak by tobie latały rakiety nad domem to też byś szukał pomocy .

Atakują miasta a na wsiach spokojnie uprawiają ziemię a potem do polski wysyłają pszenicę, rzepak, malinę, truskawkę itp.

A głupi polaczek myśli że ukrainiec drży i siedzi w schronie a pole ugorem leży. W poprzednim roku bajki opawiadali że nad rolnikami ukraińskimi latały pociski a ci sie bali robić w polu a potem ukraińskie płody zalały polskę

5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Dla kolaborantów Niemieckich czyli Polskich europosłów EPL .

Ty komuchu PIS-owski !!!

• Like 2
Opublikowano

Kolego, ale ten temat to zwykły balon nadmuchany przez pisków... to nic nie znaczące słowa i żądania.. nie dość że nie realne, to nikogo to nie obchodzi. to tak jak bym ja napisał że masz mi dać przykładowo 100 tysięcy.. jak to kto i gdzie wyegzekwuje? pis i kaczorek szuka wspólnego wroga dla kilku zaparzeńców. jakoś trzeba odwracać uwagę od patologicznych nadużyć..

5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

W interesie EPL jest aby nie było tematu reparacji np.

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

Atakują miasta a na wsiach spokojnie uprawiają ziemię a potem do polski wysyłają pszenicę, rzepak, malinę, truskawkę itp.

A głupi polaczek mskich yśli że ukrainiec drży i siedzi w schronie a pole ugorem leży. W poprzednim roku bajki opawiadali że nad rolnikami ukraińskimi latały pociski a ci sie bali robić w polu a potem ukraińskie płody zalały polskę

Racyl , było już kilka dziwnych wojen w historii a zwalanie całej własnej niedoli na chłopów ukraińskich jest co najmniej śmieszne 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Kolego, ale ten temat to zwykły balon nadmuchany przez pisków... to nic nie znaczące słowa i żądania.. nie dość że nie realne, to nikogo to nie obchodzi. to tak jak bym ja napisał że masz mi dać przykładowo 100 tysięcy.. jak to kto i gdzie wyegzekwuje? pis i kaczorek szuka wspólnego wroga dla kilku zaparzeńców. jakoś trzeba odwracać uwagę od patologicznych nadużyć..

Ja mogę przyjąć 100 tys 😊

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

zwalanie całej własnej niedoli na chłopów ukraińskich

gdzie i kto na nich zwala?

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ja mogę przyjąć 100 tys 😊

i po co Ci ten kłopot? wiesz ile to przez to nieszczęść?

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Balon 8 lat pompowany i jeszcze nie pękł a ty za bardzo chcesz zostać forumowym wichszycielem jak kilku tutaj jest takich .

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

ty za bardzo chcesz zostać forumowym wichszycielem

a ni mi się śni... widzę i wyciągam wnioski...

a wiesz że LOT  przez biegun latał bedzie? Twoje teorie idą się ... sie popsuły..

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Bym sobie fundamenty pod dom wylał i cegłe kupił 

Opublikowano

a daj spokój... fundamenty by były złe, by cegła też krzywa by przyjechała... weź to później reklamuj, poprawiaj... same nieszczęścia przez te pieniądze... :D

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Pafnucy12 napisał:

kasa może i szczęścia nie daje ale to co można za nią kupić jak widać po zamożnych to bardzo uszczęśliwia ludzi 

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v