Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

"ruskij bardak'
u nich to już taki folklor, jak któryś nie wyleci przez okno czy jakiejś epidemii seryjnych samobójcow nie ma to marsze tylko zamiast transparentów strzelanie do nieopatrznie przypadkowych gapiów.
taka tam już kultura że jak nie można pobić ukrów to bodaj prigożyna i zawsze sie jakiś sukces oglosi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak myślicie, Putin użyje lotnictwa do likwidacji buntowników?

A czy może to być teatr mający za zadanie całkowicie ogłupić Ukrainę i zachód?

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Jak myślicie, Putin użyje lotnictwa do likwidacji buntowników?

A czy może to być teatr mający za zadanie całkowicie ogłupić Ukrainę i zachód?

Jak dla mnie cała ta heca z „buntem Wagnera” to typowa maskirowka i teatrzyk by chochoły poczuły się mocne, zaatakowały i zebrały okrutny wp***dol.

Opublikowano

Powiem że zupełnie nie jestem w temacie, dopiero co poczytałem relację że do czegoś takiego doszło.

No i dziwne się to wydaje.

Skoro Putin wydał wyrok na Prigożyna to dlaczego spokojnie pokonał kilkaset kilometrów i jest na przedmieściach Moskwy?

Dziwne to jest.

A może to szybką ewakuacja bo jakieś fungi mają zamiar posadzić na Ukrainie?

Tak czytam to miasto zamknięte, Poniedziałek ogłoszony dniem wolnym od pracy, zalecenia siedzenia w domu, przed chwilą zestrzelono śmigłowiec MONu...

Opublikowano
38 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman Putin zwiał a ty jeszcze nie uciekasz , twój idol upadł .

Zwiał czy nie Zwiał to się okaże. Ty łykasz wszystko jak małpa kit bo nie masz swojego zdania ale poczytaj choćby  kilka ostatnich postów kolegów  którzy potrafią samodzielnie myśleć 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nic nie posadzą tylko mają już dość Putina , czas odpowiedni jest ku zmianom w Rosi .

Może i jest czas,,ale gdyby doszło do obalenia to chyba jeszcze większa sraczka na zachodzie będzie.

No i na pewno Prigożyn nie zostanie nowym carem jak głosisz.

Odwali swoją robotę ... I odwali kitę.

Opublikowano
Agrest napisał:

Powiem że zupełnie nie jestem w temacie, dopiero co poczytałem relację że do czegoś takiego doszło.

No i dziwne się to wydaje.

Skoro Putin wydał wyrok na Prigożyna to dlaczego spokojnie pokonał kilkaset kilometrów i jest na przedmieściach Moskwy?

Dziwne to jest.

A może to szybką ewakuacja bo jakieś fungi mają zamiar posadzić na Ukrainie?

Tak czytam to miasto zamknięte, Poniedziałek ogłoszony dniem wolnym od pracy, zalecenia siedzenia w domu, przed chwilą zestrzelono śmigłowiec MONu...

jak mosty rozkopują koparkami aby nie dojechali wangery do Moskwy, ściągają z ua żołnierzy i całe lotnictwo już z leciało do ua do Moskwy

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

jak mosty rozkopują koparkami aby nie dojechali wangery do Moskwy, ściągają z ua żołnierzy i całe lotnictwo już z leciało do ua do Moskwy

To  na uj niszczyć miasto jak można było zrobić nalot dywanowy na konwój.

Obawa wówczas przed większym buntem?

Myślę że teraz prigożyn więcej zyskuje jak Putin.

O ile to nie jest teatr.

Opublikowano

I pewno znasz już scenariusz?

To co tam u Helmuta o sprawie mówią, piszą?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Może i jest czas,,ale gdyby doszło do obalenia to chyba jeszcze większa sraczka na zachodzie będzie.

No i na pewno Prigożyn nie zostanie nowym carem jak głosisz.

Odwali swoją robotę ... I odwali kitę.

Nie można wykluczyć że to ustawka. Prigrożyn wpadnie na Kreml  i odpali że dwie atomówki na upainie . Potem armia Putina ich przegoni, umyje ręce i wyrazi ubolewanie że sprawy się tak potoczyły. 

Może być też tak że Prigrozyn będzie na Kremlu marionetką Putina tak jak kiedyś Miedwiediew na stanowisku prezydenta. Pożyjemy, zobaczymy 

Opublikowano

po raz pierwszy od bardzo dawna coś wreszcie zależy od białorusi

kwestia tylko kto ją lepiej rozegra; prigożyn putin, Ukraina czy zachód a bardziej Polska i "Inflanty" dobrze żeby jeszcze pospołu z Ukrainą to prigożyn nie będzie miał wyjścia i ... dobra - za daleko idące co zrobi prigożyn
Popatrzymy, zobaczymy

Opublikowano (edytowane)

Tysiące ha czeka na Ukrainie inwestycje nie do,  przebrania  dopiero kasa będzie dla bogaczy .

2 minuty temu, Ulman napisał:

Nie można wykluczyć że to ustawka. Prigrożyn wpadnie na Kreml  i odpali że dwie atomówki na upainie . Potem armia Putina ich przegoni, umyje ręce i wyrazi ubolewanie że sprawy się tak potoczyły. 

Może być też tak że Prigrozyn będzie na Kremlu marionetką Putina tak jak kiedyś Miedwiediew na stanowisku prezydenta. Pożyjemy, zobaczymy 

Odpali bo ty tak powiedział , haha ha ha ha .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, DANDYS napisał:

To  na uj niszczyć miasto jak można było zrobić nalot dywanowy na konwój.

Obawa wówczas przed większym buntem?

Myślę że teraz prigożyn więcej zyskuje jak Putin.

O ile to nie jest teatr.

masz Twittera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v