Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie może wiecznie trwać , NOWY ZIELONY ŁAD , WPROWADZA ZMIANY , TU SZUKAJ PROBLEMU .

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Z takim podejściem, to Galan i twoje wnóki będą jeździć robić na zagranicznych panów 

DO GRYNA POJEDZIESZ DO PRACY .

Opublikowano

wieczne szukanie winy. 

a bo to ruskie, a bo to lunia  a i opozycja, za całą resztę odpowiada 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

DO GRYNA POJEDZIESZ DO PRACY

O mnie się nie martw. Ja nie wiąże się z rolnictwem na amen

Opublikowano
4 godziny temu, Roman176 napisał:

wiesz ze sam teraz sobie zaprzeczyłeś ?  coś jak idiota 

Co konstytucja mówi o rodzinie?

Państwo w swojej polityce społecznej i gospodarczej uwzględnia dobro rodziny. Rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej i społecznej, zwłaszcza wielodzietne i niepełne, mają prawo do szczególnej pomocy ze strony władz publicznych.

jedynej partii co przeszkadza konstytucja to jest platforma 

Zaprawdę powiadam ci: PRZESTAŃ CHLAĆ.

Opublikowano

Nawet jak przestanie to wóda już swoje zrobiła i Romek zawsze będzie poza normą.

20 minut temu, galan99 napisał:

Sam wiem , na pajaców nikt nie będzie  głosował  Jak  . 

Grzegorz Braun: Szczęść Boże .

AGROunia z chłopa stanie się Polityk , to jeszcze większa porażka , jak chłop bierze się za politykę .

A czemu na pajaców? Może po prostu nie rozumiesz co mówią albo co gorsza nigdy nie próbowałeś zrozumieć.

Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

Sam wiem , na pajaców nikt nie będzie  głosował  Jak  . 

Grzegorz Braun: Szczęść Boże .

AGROunia z chłopa stanie się Polityk , to jeszcze większa porażka , jak chłop bierze się za politykę .

Pajac czy nie trochę chłopkom rozjaśnili w głowach -gdyby nie strajki pod ich przewodnictwem to dalej import z ukrainy jechał na starych zasadach .Kto ma rządzącym mówić prawdę ?Na początku mają wzniosłe cele a dopiero później im sie przewraca we łbach - tak jak klerycy iświeżo wyświęceni oni wierzą w boga a jak wkręcą się w kościelny młyn to się zmieniają -wejdzie miedzy wrony musisz krakać jak i one 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wiem. Miałem poprawić 

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

🫣

Juuu...:$

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

A jeszcze dodam był Endriu Lepper prosty człowiek którego też środowisko wypaczyło .Na początku wzniosłe cele a później władza i stoczenie  jeszcze wcześniej Janowski  ten nie chciał z nurtem to zrobili z niego wariata .Wiadomo że gdyby w sejmie byli tylko rolnicy rozwiązania były by inne .A tak czy Gryn czy Kołodziejczak jak lizną władzy to się zmienią .Jest powiedzenie że władza korumpuje totalnie -.A my małe robaczki nawet nie wiemy jak byśmy reagowali na władzę i koneksje .Mnie jeszcze nikt nie zaproponował kilku milionów łapówki (jednak mnie śmieszą jakieś tam zegarki wycieczki i takie grosze przyjmowane przez debili )kąkretna stawka to rozumiem -ale w jakiej pralce to później uprać -w betoniarce i to takiej na samochodzie ?bo na mniej nie warto 

Opublikowano
46 minut temu, jacek1296 napisał:

Zaprawdę powiadam ci: PRZESTAŃ CHLAĆ.

typowy platfus zero konkretów i argumentów tylko obrażanie 

45 minut temu, Ulman napisał:

Nawet jak przestanie to wóda już swoje zrobiła i Romek zawsze będzie poza normą.

hmm ja tu jestem chyba jedyny co na forum sprawdzany jest przed pracą na alko  gdyby was tu sprawdzić 80% by już nie robiła 

56 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Przykro patrzeć jak PiS wszystko niszczy

co na przykład niszczy ? 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

wieczne szukanie winy. 

a bo to ruskie, a bo to lunia  a i opozycja, za całą resztę odpowiada 🤣

polska potrzebuje takich idiotów  

1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak ty tak na trzeźwo bełkoczesz od rzeczy, to strach pomyśleć co się dzieje jak wypijesz😂

co ja bełkocze zacytowałem tą panią co wklejałem co negowałeś jej wykształcenie i prace w najlepszej uczelni w PL ........... ale burak zawsze się znajdzie 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

co ja bełkocze zacytowałem tą panią co wklejałem co negowałeś jej wykształcenie i prace w najlepszej uczelni w PL ........... ale burak zawsze się znajdzie 

No i co ta pani socjalistka według ciebie wniosła? Która to ta najlepsza uczelnia w Polsce

Opublikowano
40 minut temu, v11 napisał:

-ale w jakiej pralce to później uprać -w betoniarce i to takiej na samochodzie ?bo na mniej nie warto 

Ta pralka nazywa się rolnictwo.☺️

Opublikowano
43 minuty temu, Roman176 napisał:

ile ludzi jest zwalnianych przez pis ? 

oni są tak zwolnieni umysłowo, że nie da się ich bardziej zwolnić 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v