Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał:

a z czegoż "Ono" Ci odda jak te dotacje rozkradli wyżej postawione kacyki że na "dół" już mało co doleciało.

tylko panikę wywołasz i komu krzywdę jeszcze zrobi jak uwierzy że na prawdę coś ktoś zechce odbierać

przepraszam to ja oddam ześ ty głosował a Bieńkowska  rozpierdoliła razem z PSL

Opublikowano (edytowane)

a skądżesz Ty wiesz na kogo ja głosowałem? nawet nie wiesz czy ja w OGÓLE głosowałem bo sam nawet nie wiem czy akurat wtedy byłem na wyborach gdy jakąś tam... jak Jej?

13 minut temu, Roman176 napisał:

Bieńkowska

wybierano

no ale skoro twierdzisz że wiesz lepiej to nie zdziwi mnie jak oświadczysz że wiesz lepiej od Pana Boga kiedy a zwłaszcza po co świat stworzył a jak nastąpi cud i Ci odpowie że gó..no wiesz to też powiesz że tego w TVP nie transmitowali czyli mistyfikacja i Ty wiesz lepiej xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

a skądżesz Ty wiesz na kogo ja głosowałem? nawet nie wiesz czy ja w OGÓLE głosowałem bo sam nawet nie wiem czy akurat wtedy byłem na wyborach gdy jakąś tam... jak Jej?

tak samo sądzę jak ty sądzisz ze ......... ja coś komuś musze oddać 

Opublikowano (edytowane)

to nie samochody w moskwie rozdają a rowery kradną i to nie ja a zdaje się @Takeda chce coś odbierać a ja Mu tłumaczę właśnie że nie ma to sensu

poprzestań już może na emitowaniu publicznym jawnych dowodów Twego obłędu bo może tu są i nicki anonimowe ale internet nie jest taki anonimowy jak się większości wydaje i jeszcze weźmie kto receptę tym razem nie na szczepionkę a kaftan wypisze a nie chciał bym być ... sprowokować jeszczę większego przeludnienia szpitali "specyficznej profesji" i może zakończmy już tę naszą tu dyskusję

uprzedzając pytanie - psychiatrzy to jajcarze a zatem obydwu bodaj pod pretekstem zbadania który większy idiota, czy ten który jawnie na takiego wygląda czy ten który nazbyt poważnie takich traktuje wdając się w równoprawne dyskusje ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

W Warszawie ok.0,5mln grzecznie przemaszerowało, bez zadymy, bez burd, bez policji. Można?

0,5mln? Kto to liczył? Jaka stacja podała takie info?

Opublikowano

e

37 minut temu, dysydent napisał:

to nie samochody w moskwie rozdają a rowery kradną i to nie ja a zdaje się @Takeda chce coś odbierać a ja Mu tłumaczę właśnie że nie ma to sensu

poprzestań już może na emitowaniu publicznym jawnych dowodów Twego obłędu bo może tu są i nicki anonimowe ale internet nie jest taki anonimowy jak się większości wydaje i jeszcze weźmie kto receptę tym razem nie na szczepionkę a kaftan wypisze a nie chciał bym być ... sprowokować jeszczę większego przeludnienia szpitali "specyficznej profesji" i może zakończmy już tę naszą tu dyskusję

uprzedzając pytanie - psychiatrzy to jajcarze a zatem obydwu bodaj pod pretekstem zbadania który większy idiota, czy ten który jawnie na takiego wygląda czy ten który nazbyt poważnie takich traktuje wdając się w równoprawne dyskusje ;)

Ech ja tam AF nie traktuję bo nie idzie poważnie, w dziedzinie polityki zwłaszcza, co prawda nawet mnie trafią się przez przypadek jakieś "mundrzejsze" posty, aczkolwiek jest to działanie niezamierzone, gdyż od wieków racja jest taka, że średnia równa w dół  i staram się tutaj uczestniczyć poza kilkoma wyjątkami dotyczącymi np. cen na zasadzie grandy/prowokacji bo to u dających się podpuścić unaocznia nam  poziom polskiego społeczeństwa, które jest rażąco niskie i tendencja pochyła się pogłębia. Można to traktować na zasadzie  specyficznej terapii, ale czasem najlepsze co można zrobić to oszaleć by nie zwariować. A że żyjemy w czasach przesilenia rodzącego nowy  kolejny "wieczny" porządek to chyba nikomu nie powinno być trzeba tłumaczyć, bo gdy nawet chłopstwo traci swój prosty i trzeźwy osądek sytuacji to jest już naprawdę źle, niestety brunatne szaleństwo ogarnia większość społeczeństwa u nas jak i na całym świecie, konsekwencja jest tylko jedna... WOJNA.... czy to tradycyjna jak obecnie  za naszą wschodnią granicą, czy ekonomiczna, czy też światopoglądowa nie gra  różnicy. Smutne jest tylko to, że mimo upływu lat/dekad/wieków szary Kowalski nie mądrzeje i daje się nabierać na stare sztuczki

Opublikowano
12 minut temu, v11 napisał:

Do nikogo i do wszystkich- czemu durnota jest wprost proporcjonalne do poziomu treści ? o wiedzy nie wspomnę 

Proste rzeczy opisujemy w prostych słowach. Dobre rozwiązanie zawsze się obroni. I to bez zbyt długich wywodów.🤣 A czasami trza argumentować "bo tak i ch.j".

27 minut temu, emtec123 napisał:

0,5mln? Kto to liczył? Jaka stacja podała takie info?

A kto je zdementował skoro dla TVP marszu nie było?🤣

Opublikowano

W Warszawie ok.0,5mln grzecznie przemaszerowało, bez zadymy, bez burd, bez policji. Można?

Można bo rządzi PIS i nie nasyła prowokatorów jak to było za rządów thuska i kamratów.Przypomnij sobie marsze niepodległości za rządów Tfuska & kamraci gdy tajniak okładał pod ścianą nieszczęśnika pałką teleskopową a po chwili dołączył do niego drugi z ,,pomocą" gdy zza pleców policjantów wyskakiwali prowokatorzy w kominiarkach i po szybkiej akcji kordon się rozstępował i znikali z powrotem. Teraz wyobraź sobie że rządzi Tusk a PIS organizuje ten marsz, było by tak jak to opisałem wyżej.

Opublikowano

Bo uczestnicy nic nie mówili że idą w stronę chałupy Kaczyńskiego. 🤣Trasa deklarowana pozwoliła policji na oddech. Szkoda ludzi, bo zaraz miesięcznicę będą ochraniać, to niech se teraz odpoczną.

7 minut temu, witejus napisał:

Można bo rządzi PIS i nie nasyła prowokatorów j

Prowokatorzy zadziałali dużo wcześniej. Inaczej ludzie nie wyszliby w takiej ilości na "spacer". Ale może to inwencja Ministra Sportu, aby Naród rozruszać?🤣

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał:

Można bo rządzi PIS i nie nasyła prowokatorów jak to było za rządów thuska i kamratów.Przypomnij sobie marsze niepodległości za rządów Tfuska & kamraci gdy tajniak okładał pod ścianą nieszczęśnika pałką teleskopową a po chwili dołączył do niego drugi z ,,pomocą" gdy zza pleców policjantów wyskakiwali prowokatorzy w kominiarkach i po szybkiej akcji kordon się rozstępował i znikali z powrotem. Teraz wyobraź sobie że rządzi Tusk a PIS organizuje ten marsz, było by tak jak to opisałem wyżej.

A bitwa o Empik to za jakiej ekipy była? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v