Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

twoich a moich podatków to tak 

jesteś beneficjentem i tego i tego. podatki płaci za ciebie pracodawca za które wypłacają ci socjale. ja zarabiam sam na siebie.

jedyny podatek jaki płacisz to akcyza w tej wódzie co ciągle chlasz... 🤭

Opublikowano

Mirek, prawda że firmy które zostały z mrożonką, nieśmiało ale już chłodzą szampana?🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

czemu - hiszpan to fajna rzecz

zaczynasz mnie coraz bardziej niepokoić...

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

jesteś beneficjentem i tego i tego. podatki płaci za ciebie pracodawca za które wypłacają ci socjale.

nie głupku ja mam umowę ze za daną prace on mi płaci nie za darmo .... na pewno nie wstaje jak ty i forum .......... podpowiem ci ze patole podobnie tylko od FB a później się zobaczy 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Do czego pijesz?😂

A, nie, nie do Ciebie.

Mnie porzeczka interesuje i wiśnia.

Armagedon w kraju. Firmy kontrakty pozrywały, a teraz kulą ogon. Kontrakt zerwany, kary trza płacić i towaru na sezon może nie być...

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

nie pije ułomie 

że od pół godziny, to się jeszcze nie liczy... :D

Opublikowano

Jego zarodniki unoszą się w powietrzu, osiadają na liściach, kiełkują tam i tworzą grzybnię. Większość grzybów potrzebuje wilgoci, aby wykiełkować

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

że od pół godziny, to się jeszcze nie liczy... :D

spoko od miesięcy 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

spoko od miesięcy 

jasne, jasne... widać dobrze kiedy bełkoczesz... :D

Opublikowano
2 godziny temu, Mazembe napisał:

Ty masz kupe ziemi po ojcach i dopłaty to wychowasz. Powtarzam te 8 stówek to psu na bude dla statystycznego dzieckaKowalskiego. Zobaczymy co zaoferuje dzieciom oPOzycja, bo jak tyle samo to pier**le wybory w tym kraju. 

Na pewno wychowam, ale wielu nie da rady sobie poradzić z galopującą inflacją. Kredyty też ludzi ciągnął. Np. na domy, mieszkania. Kolejne transfery coś pomogą? Głupi tylko tak myśli. 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

Jego zarodniki unoszą się w powietrzu, osiadają na liściach, kiełkują tam i tworzą grzybnię. Większość grzybów potrzebuje wilgoci, aby wykiełkować

Rosa nie wystarczy by coś skiełkowało z tych zarodników? 

Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał:

ok 200 zł 

to chyba doplata do jedzenia w samorzadowym przedszkolu , w prywatnym to jedynka  z przodu a z tylu przynajmniej 4 albo i 6

14 minut temu, Roman176 napisał:

gówno daje  jeszcze choroby robisz na liściach 

to nie ja to siostra, ja pryskam w razie potrzeby 

13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

zaczynasz mnie coraz bardziej niepokoić...

ty nic ten tego ??mi lekarz zalecil uprawiac regularne zycie seksualne czyli co najmniej 2 razy w tygodniu i tego sie trzymam od lat-moge ci dac namiary na niego ..to najmadrzejszy lekarz  jakiego w zyciu spotkalem ...

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

mi lekarz zalecil uprawiac regularne zycie seksualne czyli co najmniej 2 razy w tygodniu

no cóż... rozumiem że lekarz musiał Ci to uświadomić... no lepiej późno niż wcale.

ja na szczęście i bez lekarza wiem jak to działa... :D

Opublikowano

I musiałeś iść z tym do lekarza? Bez zaleceń tak nic , ni hu hu???

Kurna niektórych podnieca owoc  zakazany, innych porada lekarska🤦‍♂️

Opublikowano
17 minut temu, Roman176 napisał:

Czego zarodniki i dlaczego popiół ma nie działać? 

Opublikowano
Agrest napisał:

22 minuty temu, DTaras napisał:

Jeżeli idzie o leki to se dzisiaj ebłem traskę osiemdziesiąt km po antybiotyk. Na szczęście jednak był bo byłoby dalej...

Jak nic uzależniony hipohondryk😁

Dziś dzień farmaceuty i apelowali by do apteki co najwyżej z życzeniami, a nie po leki🤭

CRP u młodej idzie w złym kierunku... Aale jeżeli idzie o substancje to ja nie hipochondryk. Bardziej naturalne procesy na drożdżach wspieram choć i w aptece są interesujące rzeczy.

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no cóż... rozumiem że lekarz musiał Ci to uświadomić... no lepiej późno niż wcale.

ja na szczęście i bez lekarza wiem jak to działa... :D

wiedziec a robic to drobna roznica 😂

2 minuty temu, Agrest napisał:

I musiałeś iść z tym do lekarza? Bez zaleceń tak nic , ni hu hu???

Kurna niektórych podnieca owoc  zakazany, innych porada lekarska🤦‍♂️

to byl urolog  a nie seksuolog ..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

wiedziec a robic to drobna roznica 

często o tym, tym wspominasz. ciekawe czemu?.

znasz takie przysłowie o krowie co dużo ryczy? 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v