Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

ile to kont przez modrość już masz ?  

ale jaką mądrość? ja do ciebie grzecznie, a ty atakujesz nie wiem czemu.

nawet w święta miły być nie potrafisz?

Opublikowano

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

ja do ciebie grzecznie, a ty atakujesz nie wiem czemu.

a gdzie tak grzeczność ? u ciebie bo nie widzę o piciu czy jak ?  waszych stronach to komplementy  ? 

Opublikowano

no w święta to bywa że coś tam się wypije, to tak zapytałem...

no to może powiedz czy na rezurekcji byłeś? ja tak.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no w święta to bywa że coś tam się wypije, to tak zapytałem...

to ładnie kulturalnie zapytałeś 

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no to może powiedz czy na rezurekcji byłeś? ja tak.

nie byłem w południe 

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

jpr kolejny partacz 

Gdy rekrutowano do Legionów Polskich, a później Wojska Polskiego, zdolni do walki chłopi kryli się w stodołach i lasach, by ich nie brano „w sołdaty”. 

Oj romuś romuś znowu nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi ale czego się spodziewać po alkoholiku. 🤦‍♂️

5 godzin temu, Roman176 napisał:

a może idioci jadę samochodem przebijam się przez miasto ...  dwoje dzieci foteliku .... odpowiedzialność a nie wena na forum ? 

Jednak alkoholik bajkopisarz i to jeszcze bez żadnej odpowiedzialności. 😱

I skończ już te brednie bo święta są. 

Wesołych świąt rumek. 

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

tmatecki-ujawnia-wizerunek.jpego tej tajności mówisz ?

Nie zdziwiłbym się gdyby media zostały poinformowane przez tego Dariusza Mateckiego z Solidarnej polski

Opublikowano

Co Ty mnie na prenumeratę naciągasz🤣🤣🤣

Ale nie wiedziałem że prenumerujesz🤭

Opublikowano

Jak żyła jeszcze na wsi kobieta, co dobrze pamietala czasy Piłsudskiego, to zawsze opowiadała, że takiego wyzysku wsi, jak za Piłsudskiego to nigdy nie było, za niemca lepiej na wsi było, niż za Piłsudskiego... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Co Ty mnie na prenumeratę naciągasz🤣🤣🤣

Ale nie wiedziałem że prenumerujesz🤭

jeszcze nie 😄 chyba coś tam jest darmowego na jakiś czas, chyba coś już tam czytałeś i limit się wyczerpał .

teraz tydzień czytania za 1Zł 😄 Nawet ciekawa gazeta, nigdy nie miałem jej w rękach

https://www.tiktok.com/@justyna.dobrosz_oracz/video/7216690488965975322

Edytowane przez racyl
Opublikowano

A co to tak cicho o zamachu sprzed 13 lat? Centrala nie zarzuciła tematu najwierniejszym wyznawcom? Temat się wypalił i nikt już w to nie wierzy więc nie ma sensu robić z siebie małpy?

Opublikowano (edytowane)

Dziwne t, bo marecki, Romany, marusze i galany co roku zaczynali szopkę conajmniej dzień  wcześniej setkami memow, linków cytatów a tu cisza kompletna. 

Fajnie ich wytresowali. Jak podrzucą temat to szopka w najlepsze a jak nie to żaden samodzielnie tematu nie podejmie😆

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Dziwne t, bo marecki, Romany, marusze i galany co roku zaczynali szopkę conajmniej dzień  wcześniej setkami memow, linków cytatów a tu cisza kompletna. 

Fajnie ich wytresowali. Jak podrzucą temat to szopka w najlepsze a jak nie to żaden samodzielnie tematu nie podejmie😆

Ciiiii🤫

Nie wywołuj wilka z lasu. 🤨

Opublikowano (edytowane)

A co tu wyjaśniać, przecież Antoni już dawno wyjaśnił, że to był zamach i nie ma o czym dyskutować xD Aby jedna rzecz poszła tam nie tak, w samolocie siedział nie ten bliźniak co trzeba ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Co to znaczy wytresowali ?.

Wytresować to mogli ale ciebie .

Ja tam wolę żeby wrócili czasy , Józefa Piłsudskiego .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Chyba nie wiesz co mówisz, na wsi bieda aż piszczała ... Ale może jakbyś nawet marchew od święta jadł, to mózg by wrócił, a i TV by nie było, to by cię tępą propagandą w TVP nie karmili xD 

• Like 1
Opublikowano

A co dobrego zrobił Piłsudski jak rządził? Bo wcześniej może i jakieś zasługi miał, ale rządzenie mu szło miernie. Propaganda i mit narodowy utrzymywały go tylko na szczycie. 

2 minuty temu, galan99 napisał:

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v