Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

A piesi nie patrzą na drogę, włażą przed sam samochód bo "mam pierwszeństwo". Niech im potem na pomniku napiszą " miałem pierwszeństwo". 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

No jak tam szykować się na wojnę. Pisuar zaprowadzi nas na front.

"Polska nie będzie miała innego wyjścia, jak przystąpić do wojny". Jest oświadczenie ws. słów polskiego ambasadora w Paryżu

– Jeśli Ukraina nie obroni swojej niepodległości, nie będziemy mieli innego wyjścia, jak przystąpić do wojny – powiedział ambasador RP w Paryżu.

"Polska nie będzie miała innego wyjścia, jak przystąpić do wojny". Jest oświadczenie ws. słów polskiego ambasadora w Paryżu (msn.com)

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

U nas co najwyżej pijani za to w Krakowie nie dość że pijani to jeszcze pojebani Kraków. Pijany kierowca po wypadku... pobił własny samochód. Mamy nagranie potyczki! | Gazeta Krakowska

bez maczety ???  z polski wschodniej nielegalny  imigrant. 

rozmawialem wczoraj z kuzynem-kolo niego powstalo niedawno osiedle domkow jednorodzinnych- sama polska wschodnia sie zjechala.

Opublikowano

wykupuja najgorsze mokradla,piaski ,chaszcze i krzaki 🤣, wschodniopolskich bogaczy na wiecej nie stac..

zeby dziecko u nas kupilo 10 arow to ojciec na wschodzie musi 10 hektarow sprzedac...

przed chwila na fb jakas pisala na forum gminnym-  nazwisko nie nasze i sprawdzam -bialystok..

ile wasze hektary warte pokazuje dzisiejsza cena zboza..

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

zeby dziecko u nas kupilo 10 arow to ojciec na wschodzie musi 10 hektarow sprzedac...

Tobie też coś w głowie się...?

Łudzisz się że taki bogaty?

I czemu ciągle obrażasz ludzi ze wschodu?

Chcesz w dziób?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

wykupuja najgorsze mokradla,piaski ,chaszcze i krzaki 🤣, wschodniopolskich bogaczy na wiecej nie stac..

przed chwila na fb jakas pisala na forum gminnym-  nazwisko nie nasze i sprawdzam -bialystok..

ile wasze hektary warte pokazuje dzisiejsza cena zboza..

Tak się pocieszaj😁 Widocznie te tereny nie takie najgorsze skoro budowlane. 

Trudna prawda dla ciebie jest taka że ludzie ze wschodu przyjadą , wykupią działki, postawią domy i niejednokrotnie osiągną więcej w jedno pokolenie więcej niż twoje wielopokoleniowe dziedzictwo.

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Kiedyś pisałeś że jacus to taki bystrzacha a teraz chcesz go lać? no weź    :P

Gdzie tam lać.

Toż to inwalida.

Co najwyżej prztyczka w nos...

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Kiedyś pisałeś że jacus to taki bystrzacha a teraz chcesz go lać? no weź    :P

Każdy może zmienić zdanie. Nawet czasem warto. Wyborcom PiS-u szczególnie polecam. 

Opublikowano
24 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Tobie też coś w głowie się...?

Łudzisz się że taki bogaty?

I czemu ciągle obrażasz ludzi ze wschodu?

Chcesz w dziób?

polska wschodnia to nie miejsce zamieszkania tylko stan umyslu.......

sam jestes tego najlepszym przykladem 🤣

18 minut temu, Ulman napisał:

Tak się pocieszaj😁 Widocznie te tereny nie takie najgorsze skoro budowlane. 

Trudna prawda dla ciebie jest taka że ludzie ze wschodu przyjadą , wykupią działki, postawią domy i niejednokrotnie osiągną więcej w jedno pokolenie więcej niż twoje wielopokoleniowe dziedzictwo.

problemem nie jest to ze do nas przyjezdzaja-tylko to ze od was wyjezdzaja, za 20 lat ostatni zgasi swiatlo ??
nie sadze -przyroda nie znosi pustki kto przyjdzie na ich miejsce ??

jak mowisz takiemu ze taka piekna laka to bedzie bagnem po powodzi to nie wierzy- 13 lat temu krowy pasal na wschodzie a wtedy byla u nas ostatnia prawdziwa powodz. przy nastepnej beda plakac i sie ewakuowac. 

14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

placek wejdź sobie w statystyki i zobacz jak cena ziemi w podlaskim ...przestań pierdaczyc te głupoty małorolny bidoku ...🤭

Podpowiem ci ze małopolska daleko za podlaskim 🤣🤣🤣🤣https://www.sadyogrody.pl/prawo_i_dotacje/104/ceny_ziemi_rolnej_rekordowo_drogie_ile_kosztuje_1_ha_w_2022_r,31887.html

wiesz czemu ziemia u nas tansza bo nikt rolnej nie sprzedaje i nie kupuje bo i po co ??? zaplaci pare zlotych podatku,wezmie doplaty, ziemie wydzierzawi innemu , dzieci nie uciekaja na drugi koniec polski wiec dla nich zostanie. 

pare lat mleko po 1,5 i pszenica po 800 i wtedy na licytacjach komorniczych ile bedzie ceniona.

malo razy ktos kto chcial na krus-ie sie ubezpieczyc pytal czy nie znam kogos kto sprzedaje. 

jedynie w budowlance jest jeszcze umiarkowany ruch-choc szalu nie widac, 

50 tysiecy za ar w dobrej lokalizacji to nic wielkiego ..

Opublikowano (edytowane)

kto i gdzie ucieka i czego ? wąchać te smrody u was i bide klepać ...przestań sobie wmawiać nedzorzu te bajki ..🤣

placus ty już zgasiłeś światło i skończyłeś swój ród biedy z dziada pradziada ..brawo ty ...🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

sam jestes tego najlepszym przykladem 🤣

Uzasadnij.

To co wypisujesz chluby ci nie przynosi.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
11 godzin temu, dsbh napisał:

Naczelny adwokat PO ma podobno startować z list Hołowni na senatora. To już dużo mówi o Hołowni i jego zmianach. PSL straci na tym sojuszu czy zyska ?

nie wiem 

Opublikowano

ogarek a gdzie mieszka wiecej bogdanow  na nie-posuwalszczyznie czy w krakowie ??? kto z twoje rodziny zostal u was a kto wyjechal w swiat-policz ..

to temat o polityce wiec pisze wam o tym co o was naprawde mysla politycy-kazdej opcji--tylko boja sie powiedziec ,procz tego jednego co sie wyrazil -pewnie kazdy wie.

https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/karpinski-o-teorii-jednego-z-profesorow-sprowadza-sie-ze-ch-tam-z-ta-polska-wschodnia,n,140629867.html

Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

zalosny debil- sobotnia noc a on przykazy z gory wkleja 🤣.

jak trzeba byc niedojebanym zeby cos takiego robic ???

zal czlowieka-znalazl by sobie jakas "balbine" i mialby co w nocy robic, rodeo by sobie poogladal, na gej-party poszedl.. 

umysłowa impotencja sfrustrowanego trola :D zaraz mu żyłka pęknie :D 

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

Kalekę chcesz bić?sumienia nie masz🤣

A bo mnie zdenerwował...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v