Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
masa24 napisał:

Przecież to są fakty ze tuszował pedofilie . Dodatkowo poczytajcie jak nie był jeszcze Papieżem jeździł z koleżanka mężatka pod namiot , a druga przyjaciółka przyjeżdżała do Watykanu do śmierci chyba . Do tego plotki ze miał syna . 

Ty. Ja z księdzem flaszkę piłem... Sodomnia i gomoria.

mirro napisał:

Chyba Rzymsko-Katolicką

Póki co. Wiele jednak wskazuje na to iż niedługo to będzie Warszawsko - katolicka.

Opublikowano

Nie wolno nawet samochodu myć na własnej posesji .

Dlaczego możemy dostać mandat za mycie auta na własnym podwórku?

Wielu posiadaczy aut chętnie utrzymuje je w czystości na swoich przydomowych posesjach. Niestety, nie każdy wie, że tego typu działania mogą wiązać się ze sporą karą finansową. Dlaczego możemy dostać mandat za mycie auta na własnym podwórku? Co zrobić, aby tego uniknąć? Poniżej opiszemy aktualną sytuację prawną.

Wyznaczona do mycia pojazdów strefa musi posiadać nieprzepuszczalne podłoże, a nieczystości powstałe podczas mycia muszą być w pełni odprowadzone do kanalizacji miejskiej. Mycie auta poza wyznaczonymi do tego strefami jest całkowicie zabronione i może wiązać się z karą grzywny.

https://www.onet.pl/styl-zycia/kb-kbpl/dlaczego-mozemy-dostac-mandat-za-mycie-auta-na-wlasnym-podworku/mxtjg3w,30bc1058

Za rok nie wolno będzie używać kosiarek spalinowych no pięknie co raz nowocześniej się dzieje , powiadają ludzie że będą się rozwijać .

Opublikowano
mirro napisał:

Jak nie miał pod ręką organistki

Raczej z niewyspania - przeczytałem co innego...

masa24 napisał:

poczytaj, z tego jak jezdzil pod namiot z mezatka to i foty znajdziesz w necie

Alee w HD? Chyba tak boś taki podjarany... Soft? Hard? Jakieś może... sado?

Opublikowano

Nie odkryłem i wiem że tak jest ale nikt nikogo nie karał do tej pory , teraz sobie przypomną by karać bo , kasa potrzebna zgadza się .

Warto po czytać , wiem że wielu będzie się śmiała i nie wierzy w to .

U wierzą dopiero jak dostaną konkretnie kopniaka w d,,,ę .

Ten raport obnaża globalistów. Tłumy na premierze, wspaniała dyskusja z udziałem red. Warzechy, mec. Kwaśniewskiego, dra Majewskiego i wiceprezesa naszego Stowarzyszenia A. Stelmacha. CAŁOŚĆ obejrzą Państwo tutaj

Zrównoważony rozwój. Ten RAPORT obnaża GLOBALISTÓW [KWAŚNIEWSKI, WARZECHA, STELMACH, MAJEWSKI]

Opublikowano

u was tez leje od rana a nawet nocy ??? 

na komisji kultury glosuja projekt uchwal w obronie imienia jpII..

w jakim my kraju zyjemy ?? 

to juz ostatnie podrygi katolibanu- te debile nie wyciagneli wnioskow z katastrofy kk w irlandii,hiszpanii ,kanadzie,czy innych krajach ??-tam w pare lat kk upadl-doslownie 4-5 lat ..

i pozostanie na marginesie tych pare procent prawdziwych chrzescijan -jak  w kazdym cywilizowanym kraju. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jacus napisał:

to juz ostatnie podrygi katolibanu- te debile nie wyciagneli wnioskow z katastrofy kk w irlandii,hiszpanii ,kanadzie,czy innych krajach ??-tam w pare lat kk upadl-doslownie 4-5 lat ..

i pozostanie na marginesie tych pare procent prawdziwych chrzescijan -jak  w kazdym cywilizowanym kraju. 

Nasze biskupy myślą, że ludzie nadal będą całowac ich po pierścieniach i klękac przed nimi, do tego mieszanie się kościoła w politykę i mamy efekt jaki mamy. Choćby mieszanie się kościoła w aborcję, kto wierzy w wartości KK i tak z aborcji nie skorzysta, tylko dlaczego zakazywać jej komuś, kto nie wierzy w Boga? 

Można wierzyć w Boga bez całego tego otoczenia facetów w kieckach, i to polecam każdemu. U nas też na parafii był ksiądz pedofil, sprawa wyszła po 10 latach od przestępstwa, bo wcześniej przenosili go z parafii na parafię, i jak potem wierzyć w to, co mówi taki facet z ambony??? Ale facet jest duszpasterzem Czartoryskich i Radziwiłłów, to go pewnie znajomi wybronią... Mnie pouczał że truskawek w niedzielę nie powinienem zbierać, a sam z chłopcami zabawiał... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Od tysięcy lat , Kościół był przy polityce , przy Królach i nie tylko w Polsce w całej Europie .

Tak samo i Anglii prawda .

Teraz cała Układanka się sypie bo dali zbyt dużo ludziom swobody , a to się źle skoczy dla ludzi .

Opublikowano
54 minuty temu, galan99 napisał:

Nie wolno nawet samochodu myć na własnej posesji .

A traktor można?🤣 Tak pytam, dla kolegi? 😂

54 minuty temu, DTaras napisał:

Alee w HD? Chyba tak boś taki podjarany... Soft? Hard? Jakieś może... sado?

Jak to był Niemiec, to na bank oglądali kasety z Teresą Orłowską.🤣

Opublikowano

A kombajn? bo jakoś na myjni pod wiatą sie nie mieści.🤣

13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Mnie pouczał że truskawek w niedzielę nie powinienem zbierać, a sam z chłopcami zabawiał... 

Może miał na Ciebie ochotę, ale cały czas w tej truskawce robiłeś i nie mógł zwabić Cię na plebanię?😂 To sie przyj,bał że robisz w niedzielę.

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, mirro napisał:

.🤣

Może miał na Ciebie ochotę, ale cały czas w tej truskawce robiłeś i nie mógł zwabić Cię na plebanię?😂 To sie przyj,bał że robisz w niedzielę.

Mirek normalnie mistrzostwo 😂😂😂 jakbym był na występie dobrego standupera 👏😛

Opublikowano

a gdyby go zdybal gdy schylony zbiera truskawki ???

1 godzinę temu, mirro napisał:

A traktor można?🤣 Tak pytam, dla kolegi? 😂

Jak to był Niemiec, to na bank oglądali kasety z Teresą Orłowską.🤣

ile ona ma teraz lat ??  jakos nigdy nie bylem milosnikiem  jej talentow.. 

kto  z mlodych kojarzy kto to ???? 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:
Dziś mija 17 rocznica śmierci ś.p. Hanki Bielickiej.
Artystki estradowej i komediowej. Tutaj scenka z filmu "Gangsterzy i filantropi".
Stary, fajny film. Polecam.
😉

Bardzo ciekawe i prawdziwe .
CO DO TRAKTORA TO TEŻ NIE .

Niedługo to I rocznica śmierci Hanki mostowiak chyba będzie. Niby taki zwykły karton a doprowadził do takiej tragedi. A joci to tak będzie bo ja pamiętam jak u wychowawczyni się zwalnialiśmy na pogrzeb 

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Czytając tych co ośmieszają JP II i szydzą z KK czuje się jak na portalu lewicowym .

A kto go osmiesza ? Prawda boli i tyle, szczególnie pisiorów. Czegos takiego to nawet ajatollahy nie robią.

Opublikowano
17 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Czytając tych co ośmieszają JP II i szydzą z KK czuje się jak na portalu lewicowym .

Człowieku małej wiary. tu trza oczyszczenia a nie konserwowania stanu patologii.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

A kombajn? bo jakoś na myjni pod wiatą sie nie mieści.🤣

Ja to byłem tak brzydkim dzieckiem że ksiądz zaproponował mi abyśmy zostali przyjaciółmi...

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Dastan napisał:

A kto go osmiesza ? Prawda boli i tyle, szczególnie pisiorów. Czegos takiego to nawet ajatollahy nie robią.

1 minutę temu, mirro napisał:

Człowieku małej wiary. tu trza oczyszczenia a nie konserwowania stanu patologii.

Czyli co ? ulice im. Jana  Pawła II do likwidacji , oczyszczenie będzie .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Czyli co ? ulice im. Jana  Pawła II do likwidacji , oczyszczenie będzie .

Pomnik Jankowskiego już chyba dostał za swoje? Ulice mogą zostać. Ale zakaz gadania o faktycznych uczynkach i postawie nie pomaga aby ludzie zapamiętali iż zrobił więcej dobrego niż złego. 

Jednak encykliki bym ze szkolnego programu wycofał, bo raz że i tak ich nikt nie jarzy a dwa to tylko podstawą do durnych dyskusji stać się mogą. A i jeszcze nauczycieli przymuszą do tłumaczenia się za JPII.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

ludzie zapamiętali iż zrobił więcej dobrego niż złego. 

Myślę że jako katolik uważasz tak jak wyżej napisałeś i to by było ok. a nie powielać lewackie opinie o JPII .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v