Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Słyszeli Orlen ma wybudować 10 tyś stacji doładowania samochodów  elektrycznych i maja służyć . Nie tylko Polakom , to zaciekawia dana wypowiedz ?.

Już się boję, jak z opery PiS zrobił festiwal disco polo, to i takie ładowarki do samochodów elektrycznych mogą na krzesła elektryczne przerobić ... xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Słyszeli Orlen ma wybudować 10 tyś stacji doładowania samochodów  elektrycznych i maja służyć . Nie tylko Polakom , to zaciekawia dana wypowiedz ?.

A skąd wezma prąd by zasilić te stacje?  Może agregaty prądotwórcze na benzynę przy śmietniku postawią żeby prąd  robiły😆

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Słyszeli Orlen ma wybudować 10 tyś stacji doładowania samochodów  elektrycznych i maja służyć . Nie tylko Polakom

Taaaaaa pewnie elektryki rozdadzą emigrantom.😂

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

to i takie ładowarki do samochodów elektrycznych mogą na krzesła elektryczne przerobić ... xD 

"In God we trust, j**** P**"😂

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Hipotetyczny prąd z hipotetycznych stacji, zasilanych przez hipotetyczna elektrownię atomową. Wszystko zaś w hipotetycznym regionalnym mocarstwie. 

za które już płacimy realnymi, chociaż coraz bardziej podejrzanie przypominającymi papier toaletowy złotówkami

Opublikowano

dawno nie mialem urlopu .. w temacie pszenica tez spamowalem.

jakis pechowy dzien- 3 ha na 2 razy oralem i jeszcze nie skoczylem, kurna srub braklo- dziwne skad na polu tyle kamieni ? cos tam musialo kiedys stac. na koniec urwalem odciag i do domu .

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

o to dobry pomysł. ja też czuję sie mocno sponiewierany... nie wiem czy jakiegoś uszczerbku na zdrowiu nie doznałem... :ph34r:

dzis dzien zolnierzy wykletych -moze sie podlaczycie ????

• Haha 1
Opublikowano

Platforma Obywatelska do promowania swojego pomysłu mieszkaniowego wykorzystała niemal identyczne zdjęcie, co jeden z niemieckich banków, który zachęca do kupna własnego domu. - jacy oni są ułomni umysłowo; przy okazji widać komu służą

dobra wiadomość

Dochody Rosji z eksportu ropy naftowej i gazu spadły w styczniu tego roku prawie o 40 proc. w porównaniu z tym samym miesiącem zeszłego roku - poinformowała w środę agencja Reutera, powołując się na Międzynarodową Agencję Energetyczną (MAE).

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, nie napisał:

dobra wiadomość

Dochody Rosji z eksportu ropy naftowej i gazu spadły w styczniu tego roku prawie o 40 proc.

A co się stało? Obajtek nie zapłacił?🤣

9 godzin temu, witejus napisał:

Tośmy w komplecie🤣

Mówiłem że najmniej szkodliwych trafili?🤣 chyba że poszło o "wpisowe", bo faktycznie wódki nie postawiłem.😂

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano

to jak teraz spadną, jak już dla obajtka putin nie sprzedaje 🙉

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, nie napisał:

Platforma Obywatelska do promowania swojego pomysłu mieszkaniowego wykorzystała niemal identyczne zdjęcie, co jeden z niemieckich banków, który zachęca do kupna własnego domu. - jacy oni są ułomni umysłowo; przy okazji widać komu służą

Nawet w taki sposób?😄 

@witejus był czas przywyknąć...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał:

dobra wiadomość

Dochody Rosji z eksportu ropy naftowej i gazu spadły w styczniu tego roku prawie o 40 proc. w porównaniu z tym samym miesiącem zeszłego roku - poinformowała w środę agencja Reutera, powołując się na Międzynarodową Agencję Energetyczną (MAE).

gosc po nocach dodaje posty z czapy.. jak kazdy wierny pis-owiec w psychiatryku niedlugo wyladuje 😂.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kara-za-brak-swiadectwa-energetycznego-uchronic-przed-nia-moze-kapliczka/q0crjxc,79cfc278

Opublikowano

Ludzie czyli Rosjanie giną na wojnie , za Putina a on sam w luksusach się bawi z Kochanką .

To druga część śledztwa dziennikarzy redakcji Projekt, które ujawnia m.in. wnętrza luksusowych rezydencji Władimira Putina. Pierwszą część można przeczytać tutaj

Ukochana złota rezydencja Putina ukryta jest głęboko w lasach Wałdaju. Zaraz obok niej prezydent Rosji postawił drugi dom dla swojej kochanki

Do swojej kosztownej rezydencji prezydent dojeżdża tajnym, pilnie strzeżonym pociągiem pancernym .

W takim luksusie pławią się Putin i jego kochanka.

Putin na swym wystąpieniu , przemówieniu , powiedział że Rosja poniosła porażkę na wojnie z Ukrainą . Rosjanie są wściekli za poniesioną klęskę .

Opublikowano
54 minuty temu, galan99 napisał:

Putin na swym wystąpieniu , przemówieniu , powiedział że Rosja poniosła porażkę na wojnie z Ukrainą . Rosjanie są wściekli za poniesioną klęskę .

Czy kiedykolwiek ruscy przyznali sie do porazki? To jest tylko zabieg socjotechniczny. Teraz będą się chętniej zgłaszać do wojska i nap..... ukrywam z jeszcze większą złością i determinacją  żeby wygrać 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

A tymczasem transpłciowa niemka startuje na miss germanii... Nosz wygląda jak zwykła...

jeszcze link

tak to jest jak się chodzi prywatnie, a nie za państwowe, u nas Grocka na NFZ było to też masz efekt. Ale jakoś tłumnie wizytujący tajlandię na ladyboys nie narzekają. Z resztą Niemka z Brazylii? U naszych sąsiadów kobiety wyładniały, po to była im potrzebna imigracja, teraz klasyczny efekt heterozji występuje, może to i lepiej, ładna baba w domu to i odechciewa się podbijać świat, filozofów będą mieli mniej, ale to też dobrze bo Freud to pół biedy ale taki Nietzsche dał niezłe podwaliny pod skrajną narodową prawicę

• Haha 1
Opublikowano

Co Ty chcesz od Tajlandii? Jak patrzysz na babkę i Ci się podoba to niemal na stówę robiona. Jak ma wielkie stopy to na 99% z faceta. Jest tylko 1 % niepewności.

Opublikowano

Patrzę sobie na nowe informacje w sprawie pobicia ze skutkiem śmiertelnym w Zamościu... Tak se myślę iż czterech na jednego to na bank zabójstwo ale jako ten co rusza do takich sytuacji i zdarzyło się i przyjąć dawkę od smarków zapytuję - do reszty Wam tam odpier..ala? Umiaru nie macie? Bo to Wasze dzieci...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v