Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tu wytłumaczyć w tvp swoim wyznawcom "taki obrót sprawy". Bidon spotkał się z największym wrogiem, a jarka polskęzbawa nawet w przemówieniu nie wymienił. Coś mi się zdaję, że bidon zostanie odwołany z funkcji prezydenta usa. Ale ubaw.

• Haha 3
Opublikowano

Co powiedzą? Ano już podaję ci narrację. Krótkie spotkanie z Tuskiem było wyrazem dezaprobaty dla jego działań.  W ten sposób Biden okazał lekceważenie totalnej opozycji za to że zniszczyli Polskę, wyprzedali majątek narodowy i zniszczyli projekt bizona z hydrostatem 😆

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Wystarczy, że po polsku dziękował za bohaterską postawę rosyjskich żołnierzy ... xD 

https://demotywatory.pl/5180760/Andrzej-Duda-nie-byly-soba-gdyby-nie-zaliczyl-jakiejs-wpadki

"Ukraina nie upadła do dzisiaj, dzięki bohaterstwu obrońców Ukrainy, dzięki bohaterstwu rosyjskich żołnierzy, ale także dzięki wsparciu"

I Narciarz RP, A.D. 2023

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Image

A jak tam Prezes KC PiS, ma takie ładne zdjęcie z Bidonem ?? xD 

Jak poinformował reporter WP Michał Wróblewski, "rozmowa, a właściwie wymiana zdań Bidena z Trzaskowskim, nie trwała nawet minuty".

kłamliwe niemieckie media niedawno było tak 

Zaczyna się spotkanie byłego Przewodniczącego Rady Europejskiej oraz Prezydenta Warszawy z prezydentem USA" - czytamy we wpisie europosła Radosława Sikorskiego z 18:23.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/trzaskowski-spotkal-sie-z-bidenem-zdradzil-czego-dotyczyla-rozmowa/r0m4jqx

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

No to w którym miejscu pisało🤣 że im zabrakło paszy? Możesz wskazać? Zacytować?

Z danych KE wynika, że w 2021 r. import mięsa drobiowego z Ukrainy do UE wyniósł 90 tys. ton, a w zeszłym roku już 163 tys. ton. W dodatku chodzi o jednego ukraińskiego eksportera drobiu, który całkowicie zmonopolizował rynek. Ten problem dotyka całą Unię, podczas gdy nadmierny import zbóż z Ukrainy jest problemem krajów sąsiadujących z Ukrainą, a nawet przyjmuje wymiar bardziej regionalny. Z powodu suszy brakowało kukurydzy w Hiszpanii i Holandii, tak więc te kraje bardzo skorzystały na imporcie z Ukrainy. 

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-nie-bedzie-ograniczen-importu-zboza-z-ukrainy-czy-ue-pomoze-,nId,6558743#utm_source=www.rmf24.pl&utm_medium=relatedBottom&utm_campaign=6566557&crp_state=1

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Ty też, bo we wszystkim co nie popiera UPAdlincow widzisz ruską onucę.

niekoniecznie mozesz byc i swirem albo patentowanym glupkiem..

38 minut temu, jacek1296 napisał:

I jak tu wytłumaczyć w tvp swoim wyznawcom "taki obrót sprawy". Bidon spotkał się z największym wrogiem, a jarka polskęzbawa nawet w przemówieniu nie wymienił. Coś mi się zdaję, że bidon zostanie odwołany z funkcji prezydenta usa. Ale ubaw.

ale teraz narracja w kurwizji sie zmienila-od 2 -3 tygodni biden  juz nie jest falszywym prezydentem usa,wybranym przez oszustwa wyborcze tylko prawdziwym ..

eksperci tvp-info zmienili front o 180 *

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ale co naszczalnik robił... Kota ślizgał 🤔

a po co Dauda Morawiecki to mało ? 

1 minutę temu, jacus napisał:

po tym co piszą to raczej normalni nie są 

Przemówienie Joe Bidena

Opublikowano

22 godziny temu, Roman176 napisał:

Odnosiłeś się do tego linku więc teraz nie kłam zaprzańcu.

Ten poniżej podałeś pierwszy raz więc nie mogłeś się się wczoraj do niego odnieść.

11 minut temu, Roman176 napisał:

Z danych KE wynika, że w 2021 r. import mięsa drobiowego z Ukrainy do UE wyniósł 90 tys. ton, a w zeszłym roku już 163 tys. ton. W dodatku chodzi o jednego ukraińskiego eksportera drobiu, który całkowicie zmonopolizował rynek. Ten problem dotyka całą Unię, podczas gdy nadmierny import zbóż z Ukrainy jest problemem krajów sąsiadujących z Ukrainą, a nawet przyjmuje wymiar bardziej regionalny. Z powodu suszy brakowało kukurydzy w Hiszpanii i Holandii, tak więc te kraje bardzo skorzystały na imporcie z Ukrainy. 

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-nie-bedzie-ograniczen-importu-zboza-z-ukrainy-czy-ue-pomoze-,nId,6558743#utm_source=www.rmf24.pl&utm_medium=relatedBottom&utm_campaign=6566557&crp_state=1

Na dodatek jako typowy dureń nadal nie rozumiesz co czytasz  - nigdzie nie ma mowy o tym że zabrakło paszy. To już twoje chore  urojenia i dopowiedzenia.  

21 godzin temu, Roman176 napisał:

dlatego jak byś czytał całość pisało im ze zabrakło im paszy z tych marginesu w 

https://www.dw.com/pl/susza-w-holandii/av-63029137

nara lulu

Wytłumaczenie całego zajścia jest proste - takiego bełkotu nikt na trzeźwo ani po piwie czy dwóch nie wytworzy. Znowu była tęga flacha i pomroczność jasna🍾🍻🥂🤪🤢🤮

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ale teraz narracja w kurwizji sie zmienila-od 2 -3 tygodni biden  juz nie jest falszywym prezydentem usa,wybranym przez oszustwa wyborcze tylko prawdziwym ..

eksperci tvp-info zmienili front o 180 *

Ciekawe, czy jak pominął jarka, dalej tak będzie. Ubaw po pachy.

Opublikowano

Będą mu robić łaskę bardziej niż to mówił Sikorski. Ciekawe za ile im tym razem Biden sprzętu ożenił? Parę miliardów musiał od nich wyciągnąć i za kilka tygodni się głąby tym pochwalą. 

Opublikowano

antypis kontra rzeczywistość (2 przykłady)

po, tvn i ich wyznawcy -plska jest izolowana, skłócona ze wszystkimi, etc............

duda w ciągu tygodnia spotkał się z szefem nato, premierem uk, królem uk, prezydentem francji, kanclerzem niemiec, premier włoch i prezydentem usa

trump wybrał polskę na pierwszy kraj w europie, który odwiedził (ogólnie był w polsce dwa razy) a biden przyleciał do polski dwa razy w ciągu roku

media w europie i w usa mówię, że obecny polski rząd miał rację przestrzegając przez rosyjskim imperializmem i niemiecką głupotą a po, ich wyznawcy i media mówią, że pis to sojusznik putina

pis rujnuje polskę :D 

O to jest walka! Produkcja w Polsce znacznie wyżej od Niemiec -  wGospodarce.pl

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

Raczej ty nim jesteś, dla mnie nigdy UPAdliniec nie będzie sojusznikiem ani przyjacielem, skoro zabił pradziadka mojego szwagra oraz prawie zabił jego babkę. A Niemcy czy Rosjanie nikogo z mojej rodziny podczas II WŚ nie zabili ... UPAdlińcy to taki podły naród, że dziś im pomagamy, a oni nam mogą jutro nóż w plecy wbić ...

A skoro mówisz, że wróg mojego wroga ... To Rusek i UPAdliniec są moimi wrogami, a żaden moim przyjacielem ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

Na tvp leci Dom pod dwoma orłami. Taki zlepek historii wielu pokoleń.

Aż dziw bierze że w obecnym czasie ukazują obraz upadlińca i rzezi na Polakach.

Opublikowano

Oczywiście,  tylko moje ździwienie, że w tym lizaniu doopy znaleźli miejsce na skrawek historii.

Opublikowano

Polska i cała Europa będzie miała z tą  dziczą  poważny problem. Już widać jak się draństwo rozzuchwalilo. Obecnie to oni  potrzebują wymagają i oczekują a nie proszą. Im się należy  bo walczą za cały świat i świat ma im bić za to pokłony i przelewać kasę w nielimitowanych ilościach żeby mieli co kraść. No i oczywiście już wyznaczyli kto po wojnie ma im co odbudować. To jest swolocz która nie zna umiaru. Nie na darmo nasi dziadowie  zarządzali nimi  tak jak to przedstawił Sienkiewicz. 

A tak z ciekawości,  upadlina przeprosiła już swoich najwiekszych sprzymierzeńców za te rakiety w Przewodowie? Nie?  No kto by pomyślał że moga się tak zachować.......😆

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

A skoro mówisz, że wróg mojego wroga ... To Rusek i UPAdliniec są moimi wrogami, a żaden moim przyjacielem ...

Jego korzenie chyba Ukrainy sięgają skoro tak za nimi obstaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v