Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Wiesz co to HIPOKRYZJA?🤨

Zanim coś napiszesz to zastanów się dwa razy a nie klepiesz aby klepać bzdury. 

nigdy nie słyszałem o takim wyrazie :D 

to coś o hipopotamach?

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Leszy napisał:

atom musi być, ale tak się do tego zabierają jak rząd do obniżki podatków. 

Teraz to o atomie zapomnieć możemy, Ryży i Berlin nie po to kładzie nowe kable na zachod od Odry żeby u nas zbytu nie mieli.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

A czemu nie atom drodzy panowie?

jakby go tak sasin miał budować, toto może lepiej nie 🥺

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

jakby go tak sasin miał budować, toto może lepiej nie 🥺

Jak tylko usłyszałem że Sasin odpowiada za elektrownie atomowe to już wiedziałem że czeka nas nowy Czarnobyl xD

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jemu już podziękujmy za organizacje lotu do smoleńska i elektrownie w Ostrołęce 

Jarek mu się na dziękować nie może po dzisiejszy dzień. 

myślę że może z Tadeuszem beatyfikacja będzie jeszcze za życia. 

Opublikowano

– Krótka piłka: dziś zostaje pan premierem, po ile jutro będzie paliwo? – zapytała w pewnym momencie dziennikarka. – 5,19 zł. – odpowiedział lider PO.

Minister infrastruktury zdecydował o podwyższeniu stawki opłaty paliwowej na 2024 r. dla wszystkich rodzajów paliw o 13,2 proc.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał:

Minister infrastruktury zdecydował o podwyższeniu stawki opłaty paliwowej na 2024 r. dla wszystkich rodzajów paliw o 13,2 proc.

I dlaczego kłamiesz PiSowski szczekaczu ?? Musiał to zrobić, bo to wynika z ustawy która nakazuje ministrowi podnosić opłatę paliwową o wskaźnik inflacji ... On o tym nie zdecydował, wykonał tylko obowiązek który nakłada na niego prawo.

A, i dla twojej informacji PiS w zeszłym roku też podniósł tą opłatę o podobną wielkość xD 

https://ksiegowosc.infor.pl/wiadomosci/5637382,oplata-paliwowa-2023-stawki.html Tu masz link żebyś się nie kłócił PiSowski szczekaczu.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał:

– Krótka piłka: dziś zostaje pan premierem, po ile jutro będzie paliwo? – zapytała w pewnym momencie dziennikarka. – 5,19 zł. – odpowiedział lider PO.

Z tym wzrostem cen paliwa to reguluje to jakaś ustawa z 99roku

• Like 1
Opublikowano

wzrost o 21 zł na tyś litrów i wielkie larum. 

jak bombajtek doił bezlitośnie, to lepiej było?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v