Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak robisz porządek to musisz tych ludzi na kogoś wymienić tak? Jaki ma być porządek, ze zostaną ci z pisu dalej i dalej będą jadem pluć? Pisowska ekipa w tvo zasłużyła sobie na wylot stamtąd. Plucie jadem i błotem to jedno drugie to machloje finansowe. A to, ze w 2015 roku wylali z tvp wszystkich nie po ich myśli to już pikuś. Taka mentalność Kalego. Kali ukraść dobrze Kalemu ukraść źle.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Dlatego nie wiem czym Ty się tak cieszysz. Myślisz że tam się coś zmieni? Już jakieś przedstawicieliszcza lgbtow były. 

4 minuty temu, hubertuss napisał:

Jak robisz porządek to musisz tych ludzi na kogoś wymienić tak? Jaki ma być porządek, ze zostaną ci z pisu dalej i dalej będą jadem pluć? Pisowska ekipa w tvo zasłużyła sobie na wylot stamtąd. Plucie jadem i błotem to jedno drugie to machloje finansowe. A to, ze w 2015 roku wylali z tvp wszystkich nie po ich myśli to już pikuś. Taka mentalność Kalego. Kali ukraść dobrze Kalemu ukraść źle.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał:

hmm.. ciągle od ciebie słyszę co innego 

zetorki -nigdy onizej pewnego poziomu nie zeszedl..

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ale to nie jest życzenie czegoś złego.

To są fakty.

Np nie zaprzeczysz chyba że kopalnie wygaszają?

Więc przestań w końcu kłamać 

w koncu wegla braknie i wszystkie wygasza..

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ru85 to nie kojarzę a z tym v11 to się w kilku kwestiach kiedyś zgadzaliśmy obydwaj 🤔

nie czytales o moczniku uff ??

2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

To z mediami TVP  i PR robi niemiecki agent to białoruskie standardy . Nie tylko będą za to siedzieć ale i wisieć .

zdaje sie ze wieszanie to bialoruskie standarty-ten cieply czlowiek chyba tego nie zmienil..

ile to lat minelo ??? co.. nie ??

• Thanks 1
Opublikowano

w 19:30 polacy w powstaniu wlkp. walczyli z prusami!! tym zaprzedanym @#%^&* słowo niemcy nie przeszło przez praworządne, uczciwe gardło 🤮

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

zetorki -nigdy onizej pewnego poziomu nie zeszedl..

nie czytales o moczniku uff ??

zdaje sie ze wieszanie to bialoruskie standarty-ten cieply czlowiek chyba tego nie zmienil..

ile to lat minelo ??? co.. nie ??

Coś tam słyszałem że to ciężko było dokładnie aplikować ale nie stosowałem tego

Opublikowano (edytowane)

nie potrafią przejąć to chociaż zniszczą i nasrają - typowe bolszewickie zachowanie

Edytowane przez nie
Opublikowano

Mowa nadal o tym Koledze v11?

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nakupił tego i miał mieć ogromne zyski.

Później się miał się sadować z firmą co kupił..

Wyszła lipa i nazywa się teraz inaczej

Opublikowano
Przed chwilą, nie napisał:

nie potrafię przejąć to chociaż zniszczą i nasrają - typowe bolszewickie zachowanie

Najpierw jeszcze plan restrukturyzacji i naprawy. Spokojnie panowie 

1 minutę temu, dysydent napisał:

to  giepeesa tyż wyłączyli?
https://gpsjam.org/?lat=48.83896&lon=27.54398&z=3.0&date=2023-12-26

a poważnie j to czy ktoś z jankeskiej strony już coś więcej wyjaśnił czy nadal wszyscy na etapie domniemań i zgadywanek? bo nic ponad zgadywanki w necie ne natrafiłem jak do tej pory

Branza transportowa padnie z tymi szoszonami 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tak

O proszę 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

no z tego co na tych mapach to prędzej żegluga promowa do Szwecji, lądowy metodami przedpotopowymi se poradzi; po znakach drogowych

pono se kacapy jakieś lotnicze manewry urządziły nad Bałtykiem jakoś przypadkowo tam gdzie największa czerwona plama

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

a jak nie bylo gps to jak oni od wiekow zeglowali ????

a żyje bodaj jeden z nawigatorów który jeszcze to potrafi?
a latarnie morskie działają co by na jakie skały, mielizny nie...?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
28 minut temu, nie napisał:

w 19:30 polacy w powstaniu wlkp. walczyli z prusami!! tym zaprzedanym @#%^&* słowo niemcy nie przeszło przez praworządne, uczciwe gardło 🤮

Szkołą podstawowa się kłania. Poznań i wielkopolska były pod zaborem Pruskim a nie Niemieckim.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, jacus napisał:

węgla jest w ujj tylko złoża rozprzedane 

JSW chciała przejąć inwestycje Australijczyków my się pytamy czy możemy u siebie wydobywać

https://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,23219707,jastrzebska-spolka-weglowa-przejmie-od-australijczykow-nieczynna.html

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Romuś to podłe jest.

ja go pytam co znaczy jego podtekst 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
29 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nakupił tego i miał mieć ogromne zyski.

Później się miał się sadować z firmą co kupił..

Wyszła lipa i nazywa się teraz inaczej

Chyba trochę nie tak.

Pierwsze tak

Drugie - sądował się bo firma nie wywiązała się z dostaw w zakupionej ilości

Trzecie - na skutek wojen i wojenek  chyba dostał bana.

Założył też jakieś konto chyba pozmieniał kolejność z RU68 na UR68 lub coś w podobieństwie.

Po dłuższym czasie powrócił jako v11.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v