Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Ty lepiej usiądź , meliskę wypij i zacznij składnie pisać bo twój tok myślowy nie jest łatwy do ogarnięcia.

Mi się wydaje że w następnych wyborach to on już nie będzie miał prawa do głosowania 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał:

Nowy rząd to nowy rząd, a koalicja to koalicja. Nie umiesz po ludzku sie wysłowić?

Tusk nic nie da po nie ma. Tak samo PIS i Kaczyński nic nie ma. Dają to co nam zabiorą i dlatego trzeba brać ile się da. 

Nowy rząd to nowy rząd, a koalicja to koalicja. Nie umiesz po ludzku sie wysłowić?

Bredzisz nowy rząd wywodzi się z koalicji z rewolucji 15 października .

Was trzeba pozbawić prawa wyborów , bo darliście japę , powiadali wam . Że zabiorą socjal a zrobili z was . h..a , tylko daliście im koryto .

Jak się czujesz zrobiony w h...a .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Bredzisz nowy rząd wywodzi się z koalicji z rewolucji 15 października .

Was trzeba pozbawić prawa wyborów , bo darliście japę , powiadali wam . Że zabiorą socjal a zrobili z was . h..a , tylko daliście im koryto .

Jak się czujesz zrobiony w h...a .

Chłopie nie przejmuj się 

FB_IMG_1703161048245.jpg

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Sam se weź, zrobiony na szaro wyszedłeś jak zwykle na durnia , po co było drzeć japę , zabrać socjal a będzie jeszcze większy .

Czym zrobiony na szaro? Możesz objaśnić? 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, nie napisał:

Prawnik Robert Gwiazdowski:
Twierdziłem, że Kamiński z Wąsikiem nadużywali władzy. Podobnie zresztą jak Ziobro. Ale ja nie jestem sędzią więc sobie mogę twierdzić co chcę. To teraz twierdzę, że przed sędziami z Iustitia mają oni takie same szanse, jak Żyd na Gestapo.

Z tego co się oriętuje PL to nie USA gdzie dopuszczalne sa prowokacje i montowanie przestepstw by kogoś w nie uwikłać. Za dużo ci panowie amerykańskich filmów się naoglądali. Pro pisowscy prawnicy moga sobie mówić co chcą. ale sprawa jest prosta jak cep

Wąsik i Kamiński wykreowali przestępstwo co jest prawnie w PL zabronione. I co na podstawie dowodów ustalił sąd. A potem Duda ich ułaskawił chociaż jeszcze nie odbyli całej procedury związanej z prawomocnym skazaniem. Mówiąc w skrócie gdy ich ułaskawiał nie byli jeszcze formalnie winni bo nie przeszli wszystkich instancji. Byli więc nie winni a nie winnego nie da się ułaskawić bo od czego niby. Po prostu wszyscy się pospieszyli. To rozumie nawet uczeń LO oczywiście o ile nie jest zaangażowany politycznie bo wtedy nawet prawnik będzie głupa rznął. Oczywiście Duda ma prawo ich jeszcze raz ułaskawić teraz. Będzie to ułaskawienie skuteczne. Ale po pierwsze zrobi z siebie debila . A po drugie ich mandaty i tak z automatu wygasają. I tu ułaskawienie nic nie pomaga. Po prostu zgubił ich pęd do stoków trzeba było wszystko zrobić jak książka pisze i dzisiaj by się tylko śmiali.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

wylaz  z piwnicy ,swieta ida przewietrz sie , popatrz na swiat. republike da sie na satelicie za darmo ogladdac ??

Z piwnicy zapchlonej to ty pochodzisz, byk nie stanął ci na ucho jak spałeś? bo z pewnością nasrał na łeb.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, kopin napisał:

I wygląd żydówek komentuje facet który jak gębę otwiera to uzębienie ma jak drewniany płot po zabawie koło remizy ;-)))

Swoje lata ma, to i po przejściach  🤭

Opublikowano

Koalicja 13 grudnia jeżeli już. Wczoraj ... to pewnie chodzi o pakt migracyjny który cichaczem został zatwierdzony. Jeszcze tylko demokratyczny Donaldo zniszczy Orlen, zgodzi się na likwidację veta, na federalizację UE, na to że reparacje już zostały dawno spłacone i oczywiście jeszcze nie zapominajmy o wiatraczkach od Siemensa:)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

jak prezes lubi to i inni tez..

jak zwykle bzdury ..wpisz w wyszukiwarke np,aktorki hoolylodz pochodzenia zydowskiego ...

image.jpeg

Te to farbowane...takie nowoczesne , jak Ryży Don... 🤭 i ona pejsatego chlopa nie ma 😎

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Jak to uwierzyłem? 

Dali więcej to dla ciebie będą lepsi jak PIS czy nie? 

Nie lepsi , tylko się przestraszyli i dali , tylko by ich wybrać to durnot nagadali , że będą zabierać socjal i tacy jak ty , uwierzyli i darli ryja zabrać socjal , zabrać datki na kościół . jak teraz się czujecie wyborcy rewolucji z 15 .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v