Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, masa24 napisał:

A czego ty się spodziewasz ? Przecież ro się żygać chce jak oni mówią ze będą niezależne media publiczne i każdemu Polakowi się to należy . Przecież to będzie TVN bis i to jest najgorsze 

PiS im pokazał jak to się robi,szkoda by to zmarnować...

Ja i tak tego przekazu nie przyjmuje do wiadomości czy TVP czy TVN to to samo bagno

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jacus napisał:

przed toba tez uciekali ?? na motorze ich goniles ?? czy wtedy jeszcze nie miales .

Mówiłem Ci, odpier**l się dziadu małopolski, ja nie muszę nikogo ganiać ...

Ale Tobie twoja musiała duże rogi przyprawić skoro tak Cię to interesuje ... A że jesteś inwalida to nawet przed Tobą nie muszą uciekać. Musisz mieć jakieś przykre doświadczenia i teraz myślisz, że u wszystkich jest tak samo ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 minut temu, andrzej78 napisał:

No ... A ciągniki nowe i używane idą jak świeże bułeczki ,taki to kryzys.

szły. 

Opublikowano
44 minuty temu, Agrest napisał:

Czy są już oficjalne protesty w Brukseli?

Blokada KPO?

Kary nałożone na Polskę?🤣

Reforma mediów była potrzebna, ale trzeba przyznać że pojechali.  W dłuższej perspektywie czasu sytuacja odbije się i na Tusku.

Ogień w wojnie Polsko polskiej został podsycony.

a czego po tusku sie można spodziewać ?

30 minut temu, rolnik34 napisał:

BARDZO FAJNIE A PIS ZNISZCZYL POLSKO WIES

kiedy jak tvp oburzał opinie rolników strajkujących ze zobaczcie  oni strajkują jakimi ciągnikami drogimi jak miastowych napuszczali ?  

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i telewizor

Opublikowano
46 minut temu, masa24 napisał:

No fachowcy . 

Ale miałeś po pierwsze wybór , teraz będziesz miał jeden przekaz sterowany przez kapitał zagraniczny . Was ten styl przejęcia nie niepokoi?

Mnie niepokoju styl w jakim to zrobili...

Pewnie tak będzie...

Został jeszcze Polsat do przejęcia i rządzą w mediach.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

nie chce mi się wierzyć że tvp nie będzie teraz stronnicze dla po 😛

Po to wygrali wybory 

21 minut temu, Roman176 napisał:

a czego po tusku sie można spodziewać ?

kiedy jak tvp oburzał opinie rolników strajkujących ze zobaczcie  oni strajkują jakimi ciągnikami drogimi jak miastowych napuszczali ?  

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i telewizor

Nawet pasuje mu 

Prawdziwy komunista

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
  1 godzinę temu, Ulman napisał:

ULMAN  napisał ; Już zasiadłem w fotelu i czekam👍 Po ośmiu latach prawdy dla odmiany posłucham sobie kłamstw😁

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Co jest dyktaturą? 

Chociażby to jest dyktaturą że rozsiadłeś się w fotelu , że sobie posłuchasz tych kłamstw trochę , a puścili  ci ch*ja i cepy , a nie wiadomości , to to nie jest dyktatura , ? takie coś to było w prl , a może i nawet nie , bardziej na Białorusi takie sceny się zdarzają że blokuję się sygnał telewizji. Teraz jako drugi kraj w Europie mamy takie sceny ,

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, masa24 napisał:

A czego ty się spodziewasz ? Przecież ro się żygać chce jak oni mówią ze będą niezależne media publiczne i każdemu Polakowi się to należy . Przecież to będzie TVN bis i to jest najgorsze 

Z przykrością stwierdzam ze mamy zaślepione społeczeństwo dębili którzy by chętnie Tuska pocałowali w dupe. I nie nie jestem pisowcem , staram się obiektywnie oceniać sytuacje . Jasne jest ze partia rządząca przejmuje tv i tak było od lat . Ale wyłączanie sygnału , jakieś uchwały o konieczności przywracania ładu oraz wchodzenie do TVP z jakimiś gorylami to wybaczcie ale nie przystoi takim obrońca demokracji jak po ko czy jak ich tam zwał 

skad ci przyszlo do glowy ze ktos spod znaku 8 gwiazdek kocha tuska ??  my tylkon nie"lubimy " prezesa i jego wiejskich pacholkow...

53 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Mówiłem Ci, odpier**l się dziadu małopolski, ja nie muszę nikogo ganiać ...

Ale Tobie twoja musiała duże rogi przyprawić skoro tak Cię to interesuje ... A że jesteś inwalida to nawet przed Tobą nie muszą uciekać. Musisz mieć jakieś przykre doświadczenia i teraz myślisz, że u wszystkich jest tak samo ...

🤣🤣🤣..ciebie "szwagier" pogonil a nie ty jego ??

47 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pan masz coś do motocyklistów może ....coś???

czemu ?? ja tez bede moze kiedys potrzebowal jakis organow..biodro mam co prawda sztuczne -hamerykanskie ale wiele organow tylko naturalne sie nadaja.

Opublikowano
7 minut temu, mysza103 napisał:

ULMAN  napisał ; Już zasiadłem w fotelu i czekam👍 Po ośmiu latach prawdy dla odmiany posłucham sobie kłamstw😁

Chociażby to jest dyktaturą że rozsiadłeś się w fotelu , że sobie posłuchasz tych kłamstw trochę , a puścili  ci ch*ja i cepy , a nie wiadomości , to to nie jest dyktatura , ? takie coś to było w prl , a może i nawet nie , bardziej na Białorusi takie sceny się zdarzają że blokuję się sygnał telewizji. Teraz jako drugi kraj w Europie mamy takie sceny ,

Normalny człowiek to rozumie. Głąb zaślepiony propaganda tvnu uważa ze wszystko jest ok i ze tak trzeba 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, mysza103 napisał:

ty aby na pewno rozumiesz czym jest dyktatura bo ten twój wywód mętny jak jednego z niezrównoważonych kolegów z forum.

Jaki sygnał ci zablokowali?

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

czemu ?? ja tez bede moze kiedys potrzebowal jakis organow..biodro mam co prawda sztuczne -hamerykanskie ale wiele organow tylko naturalne sie nadaja.

Oj grabisz sobie.

Ci kiedy w parkometr pykne to Ci się drobne wysypią.😆

• Haha 2
Opublikowano

gallery_1703073447_335559.jpg

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj grabisz sobie.

Ci kiedy w parkometr pykne to Ci się drobne wysypią.😆

jaki parkometr ?? ja autobusem jezdze 🤣

ja w biurze siedze , temu pisze o zmianie prezesa, instytucja panstwowa,kulturalna, nawet pinokio mial przyjechac przed wyborami i nie dojechal .. wystarczy list ministra kultury i zmiana. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Roman176 napisał:

już reporter tvn zapowiedział wczorajsze wiadomości

Tyle się dziś wydarzyło ,a  nie było co pokazać w wiadomościach , Jutro będzie w wiadomościach " dzień świstaka" tyle że ze  skrupulatnie ocenzurowanego materiału, bo się cenzor nie wyrobił.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano

UE zareaguje na takie przejęcie telewizji czy będzie siedzieć cicho ? Tutaj widać że władzy chodzi wyłącznie o informacje i żadnego odpolityczniania nie będzie. Czyli zrobiła swoich wyborców w ciula. Natomiast w ramach oszczędności będzie być może likwidacja kanałów tematycznych zamiast TVP Info aby wystarczyło na gaże dla nowych/starych gwiazd, które będą czytać z promptera to co im przygotuje wydawca. No i ciekawe czy TVN zareaguje bo Płuskę obowiązuje kilkumiesięczny zakaz konkurencji a tu już pojawił się w nowej pracy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v