Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Już zasiadłem w fotelu i czekam👍 Po ośmiu latach prawdy dla odmiany posłucham sobie kłamstw😁

No i jak ci się podobają te kłamstwa w wiadomościach , jednym słowem DYKTATURA

• Haha 1
Opublikowano

Ciekawe czy barwy szczęścia puszczą 🤔bo nie będzie co oglądać 😛

Od przyszłego tygodnia ma być R jak Rudy 

Opublikowano
20 minut temu, 1kris1 napisał:

TVP to pikuś. Dziś Bruksela ustaliła że albo kraje biorą migrantów albo płacą 20 tyś euro za każdego. To już jest klepniete. PRL powraca.

No coś Ty , przecież każdy głupi wie , że gospodarka nakazowo-rozdzielacza jest utopią.

Opublikowano

dużo się nie zmieni. 

było tv pis 

będzie tv po

a że do standardów ludzie przywykli, to po co to zmieniać 🤣

Opublikowano
13 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

PiS rozpoczął okupację TVP xD Syndrom oblężenia w pełni xD sami się tym zniszczą, upadek coraz bliżej ...

no fajnie zydy sie cieszyły jak palili hanukę teraz cieszą sie ze stacja tvn przejmuje tvp teraz bd jak za hitlera 

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/wiemy-kto-przejmie-wiadomosci-duzy-transfer-z-tvn/8lh29xm

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

A były?

Nawet za komuny takiej propagandy nie było jak ostatnio w TVP 

ta ? a za tuska z lisem jakie były 

5 minut temu, HF86 napisał:

było tv pis 

będzie tv po

tylko ze władze tvn przejmują wszystko 

Opublikowano

i nie bylo teleranka-pardon wiadomosci ,w sumie jedno i drugie bylo bajka dla dzieci albo starcow z demencja..

ile ja sie dzisiaj telewizorow naustawialem.. 1 i 2 nie bylo 😜

to na powaznie-starsi ludzie nie mogli sobie dac rady  z dekoderami, wczoraj w nocy zniknelo czesc kanalow , pojawily sie na innych kanalach . czesc dekoderow w ogole zwariowala i nie bylo nic..wczoraj 2 godziny a dzisiaj 4 w paru domach..

czesc dekoderow lapala kilka nadajnikow , programy sie dublowaly albo nie bylo ich wcale i trzeba bylo recznie usuwac . czasami po jednym 50 sztuk..

Opublikowano

Jak Tusk powiedział przed wyborami, że " telewizja publiczna jest po to aby patrzeć władzy na ręce " ,ponadto  jak Płuska przeszedł z  TVN na szefa wiadomości ,to pomyślałem sobie , że tylko Holeckiej brakuje w TVN aby dalej rząd dobrze był rozumiany w TVP ,a opozycja w TVN.

Opublikowano

W tv republika aparatczycy pisu liżą się po tyłkach i wypłakują jeden drugiemu - Adamczyk, Rachoń, Wildstein, Karnowski Sakiewicz i jacyś  mniej znani - wszyscy zesrani i ze łzami w oczach. Dobrze się to ogląda

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, andrzej78 napisał:

Wiesz że karma wraca..

I to jest przykład że wróciła. 

Opublikowano

Czy są już oficjalne protesty w Brukseli?

Blokada KPO?

Kary nałożone na Polskę?🤣

Reforma mediów była potrzebna, ale trzeba przyznać że pojechali.  W dłuższej perspektywie czasu sytuacja odbije się i na Tusku.

Ogień w wojnie Polsko polskiej został podsycony.

Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał:

Duda jest raczej spolegliwy już do Tuska mówi, że jest otwarty na konsultacje dotyczące obsadzania stanowisk międzynarodowych. ON żadnego stanu nie wprowadzi. Kaczora już nie słucha tak bardzo a sam jest za miękki.

pamietajcie ze adrian z tuskiem byli wjedenj partii balcerowicza...

wiesz czemu adrian zostal z nadania prezesa prezydentem ?? bo tak samo jak on jest ciota..

3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Niemieccy agenci przejmują w Polsce media . Standardy oczywiście białoruskie . Wyborcy PO i przystawek to lemingi które łykają tą akcję jak pelikany myślą że to dla dobra TV.

taki macie przekaz dnia ???

a jutro co ci wysla ?? czy juz dzisiaj masz ??

3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Tym razem niemieckiemu agentowi się nie uda uniknąć kary bo już nikt na brukselę nie będzie patrzył . Tusk , Sienkiewicz , Bodnar pójdą pod Trybunał Stanu .

tak samo jak zero 🤣.choc ten akurat moz niedlugo stanac przed najwyzszym trybunalem .

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Media donoszą, że tvp pomogli prując ludzie z wewnątrz. Asystent prezesa dyrektor do spraw ochrony oraz dyrektor odpowiedzialny za nadawanie.

ochroniarze dostali  w lape ??

na pewno ktos od srodka pomogl 

3 godziny temu, 6465 napisał:

No i co z tego?  To żeś niusa sprzedał 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 myślisz że to jeden przez okno uciekał?

ile razy ci sie zdarzylo ??

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Oj nie jeden uciekał, ale oni tacy katoliccy, tacy broniący wiary xDxDxD 

przed toba tez uciekali ?? na motorze ich goniles ?? czy wtedy jeszcze nie miales .

Opublikowano
4 minuty temu, andrzej78 napisał:

Do każdego wraca , dlatego w pierwszej kolejności trzeba zwrócić uwagę na siebie.

Co racja to racja - o tym  najwyraźniej zapomnieli 

Opublikowano
4 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Publiczna tv powinna być dla każdej partii i obiektywnie przedstawiać Fakty....

Oby czasem za tej nowej publicznej telewizji Tuska nie było tego samego,  szczujnie na PiS...

A czego ty się spodziewasz ? Przecież ro się żygać chce jak oni mówią ze będą niezależne media publiczne i każdemu Polakowi się to należy . Przecież to będzie TVN bis i to jest najgorsze 

Z przykrością stwierdzam ze mamy zaślepione społeczeństwo dębili którzy by chętnie Tuska pocałowali w dupe. I nie nie jestem pisowcem , staram się obiektywnie oceniać sytuacje . Jasne jest ze partia rządząca przejmuje tv i tak było od lat . Ale wyłączanie sygnału , jakieś uchwały o konieczności przywracania ładu oraz wchodzenie do TVP z jakimiś gorylami to wybaczcie ale nie przystoi takim obrońca demokracji jak po ko czy jak ich tam zwał 

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, masa24 napisał:

Przecież to będzie TVN bis i to jest najgorsze 

No bez przesady 😆😆😆 W TVN pracują sami profesjonaliści ,to będzie bardzo rzetelny przekaz , przecież nie będą szkodzić Polsce ,a to że jest to głównie obcy kapitał nie ma żadnego znaczenia.Trzeba wierzyć w ludzi.😄🤪😄👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v