Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

TVN to prywatne media, niech sobie pokazują co chcą, a do propagandowej tuby jednej partii w ostatnich latach dopłacaliśmy po 2mld rocznie, 50zł od każdego obywatela ... TVP powinno służyć wszystkim a nie wybranej opcji politycznej...

To teraz będą z pewnością służyć niezależnie 😎 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

A to są niezależne media ?? CBA jeszcze na chatę nie wjechało a w TVP już relacja xD 

I bardzo dobrze, jak kłamali w tej sprawie  powinni płacić z własnej kieszeni. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

I bardzo dobrze, jak kłamali w tej sprawie  powinni płacić z własnej kieszeni. 

A zapłacą z twoich podatków ... Kłamią i oczerniają na twój koszt a ty ich popierasz... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

@GRZES1545 PiS zniszczył media publiczne i należy im się za to słuszna krytyka, i jeżeli PO zrobi to samo z TVP to tak samo będę to piętnować, media publiczne powinny służyć w miarę możliwości wszystkim obywatelom a nie wybranej grupie ...

Zgadzam się, a oglądasz czasem tvn czy Polsat? Tak dla porównania? Tamci są przychylni przeciwnej opcji, dlatego uważam że żadne media nie były i nie są wolne.

Opublikowano

Włączta se TVP..

Zobaczysz te wolne media.

Widać co zrobili...prywatny folwark.

Zmieniały się rządy, każdy obsdzal swoimi, ale jakoś to wszystko normalnie się zmieniało 

Teraz PiS robi szopkę, bo wolne media tylko PiS zapewni...

Cyrk

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Zgadzam się, a oglądasz czasem tvn czy Polsat? Tak dla porównania?

Oglądam, tylko tamte media są prywatne i mam w d*pie co pokazują ... Nie chcę to nie oglądam, podatków na nich nie płacę ... 

PiS ma TV Republika, TV Trwam, Gazetę Polską to mogą sobie tam mówić swoją papkę dla idiotów ... To są media w ostatnich latach niby prywatne, po ostatniej zmianie władzy będą już prywatne bo nie dotowane z pieniędzy państwowych i na prawdę mam w d*pie co będą tam pokazywać Sakiewicz i Ojciec Inwestor o ile oczywiście treści tam pokazywane będą zgodne z prawem.

Opublikowano (edytowane)

W obronie TVP normalnie kabaret jak się na to patrzy bardziej już chyba ośmieszyć się nie można 😂 siedzą okupują siedzibę TVP z kaczorem i tymi naczelnymi szczekaczami ze swojej partii debatują jak i co zrobić aby im nie zabrali... została garstka młodych kotów w sejmie aby zagłosować przeciw a dziś już paski na czarno i nie ma innych tematów jak zamach na media co liżą d*pę tylko jednej partii 😂 pokazują garstkę mocherow co stała i protestowała w obronie 🤭 niech pokażą wszystkie media społecznościowe związane z TVP jakie tam ludzie mają o nich zdanie 😅 ro***erdolic te TVP jeśli mają być takie wolne jak są teraz lub mają być wolne w drugą stronę po przejęciu... Telewizja publiczna nie powinna być stronnicza niezależnie od władzy... Chcą mieć swój przekaz niech stworzą swoją telewizję i pompują tam swoją propagandę 

Edytowane przez Roki212
  • Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

@HF86Wiesz jaki jest jedyny sposób na oderwanie świni od koryta?

Przemek wrzuć zdjęcie swojej kosiarki tam do tematu pogody 

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Tamci są przychylni przeciwnej opcji, dlatego uważam że żadne media nie były i nie są wolne.

Media Narodowe, bo tak kazali się nazywać, szczególnie takie opłacane z budżetu Państwa Polskiego jeśli biorą się za informację i publicystykę to mają to robić profesjonalnie. Wszystko ponad informację, czyli własne przemyślenia redaktorów, ich fobie uprzedzenia albo sraczka mentalna nie mieści się w tym zakresie. Spekulacje, intencjonalne tworzenie powieści "a co było gdyby" i przedstawianie ich jako prawdy objawionej nie przystoi.

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A z Brauna szydzili, a tu większy Cyrk jak widzę 🤦‍♂️

Cyrk to jest teraz w holu głównym na Woronicza 17 ...

Image

"Wolne Niezależne Niepartyjne Media" a w reżyserce w TVP siedzi Lichocka ...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, mirro napisał:

Aaaaaa w jakim trybie, ta pani siedzi w reżyserce? Kontroli poselskiej?:lol:

Kontroluje treści pokazywane na antenie xD to zdjęcie to prezent dla Tuska i jego ekipy.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Cyrk to jest teraz w holu głównym na Woronicza 17 ...

Wstawiałem tu niedawno zarobki niektórych posłanek i posłów. Za taką kasę to pewnie im rybka czy zrobią szopkę. A powinni za robotę  się wziąć...narka Pany szkoda dnia, lepiej coś porobić 🙂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

narka Pany szkoda dnia, lepiej coś porobić 🙂

Żona powiedziała żebym się już do końca roku nie wysilał, Ale ja se po cichu wprowadziłem traktor na halę i zaraz wytargam kabinę do góry, bo mi sie olej gdzieś pod nią sączy.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
15 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

Myślisz że ja jestem za tym żeby PIS trzymał media , tak to nie działa kto ma władzę ten ma media tylko uchwała lub prokurent to nie przejdzie , powinni to robić bardziej konstytucyjnie bo inaczej to nic z przejęcia . Na kadencyjność niektórych instytucji wynik wyborów nie ma wpływu , trzeba mieć większość aby obalić veto prezydenta .

Pis przejął media nielegalnie, rada mediów narodowych powstała na mocy ustawy która odebrała radzie radiofonii i telewizji jej KONSTYTUCYJNE kompetencje. Teraz musimy poczekać na efekty nie ma co panikować jak w tvp. Może uda się wywalić Czabańskiego i zmienić porządek może rząd ma inny sposób.

14 godzin temu, galan99 napisał:

A prawda jest jedna, a nie czyjaś 

Tego co powiada , teraz zamiana będziesz słuchał na wszystkich kanałach w telewizji i radiu o  Tusku . jaki on wspaniały .

NO w tvp tylko o Tusku mówią już za pisu.

9 godzin temu, nie napisał:

"Straciliśmy setki milionów dolarów, straciliśmy plony w wyniku blokady Polski. Nie jestem jakimś mięczakiem, bronię interesów kraju, ale Polacy nie pozwolili nam wywieźć zboża. To był sygnał polityczny"

"Byliście z nami od początku wojny. Jesteście naszymi sąsiadami, przyjęliście nasz naród. Zrobiłem wszystko, co mogłem, żeby wam podziękować. Ale jednocześnie muszę być z wami szczery"

Wierzę, że nowy polski rząd zniesie tę blokadę. Ona jest sztuczna. Nie można upolityczniać kwestii zboża. Polska także wiele straciła finansowo — stwierdził Zełenski. — Rozmawiałem z Donaldem Tuskiem, jestem mu wdzięczny za zdecydowany głos w tej sprawie na forum unijnym. Rozmawialiśmy z nim w noc poprzedzającą to spotkanie. Wierzę, że wszystko wróci do normy — podsumował.

podły, zakłamany fałszywiec

pytanie czy taki ma charakter czy gra dla niemców? 

Kto Zaleński? Taka prawda pis położył lachę na to i narobił gnoju. Zamiast gadać z UE by pomogła to oni lachę kładli i focha strzelali. Teraz ofiary niedojdów z pisu są dwie UA i PL.

54 minuty temu, masa24 napisał:

Widzę cześć jest tak zapatrzona w Donalda ze jakby powiedział ze Kaczyńskiego trzeba powiesić to by go powiesiła z nim . Wolne TVP pod przewodnictwem ludzi z TVN. Wolność i neutralność jak nic 

No teraz w tvp jest wolność tyle jadu co za pisu nikt tam nie lał.

41 minut temu, GRZES1545 napisał:

Też zastanawia mnie ta radość wszystkich...tylko nie wiem czy jest się czym cieszyć. Jedynie  tym że PIS stracił władze. 

Za to we Francji jak autor napisał ,,Nie pierdzielą się " 

https://fb.watch/p2j5JjZWsA/

Dziwisz się. Gdzie pis tam milionowe przewały. Nawet w takich Siemiatyczach był starosta Zalewski był spokój. Zmarło mu się. Przyszedł Pisior i już mamy strzelnicę za 9 mln na której być może nigdy nie będzie można strzelać która się rozpada a starosta z pisu zamiast firmę za nie całe 7 mln chcąca to budować wybrał firmę z Łosic za ponad 9 mln. To i ludzie się cieszą. Takich grubych nuemrów u nas w powiecie to nawet nikt nie śnił przed pisem robić. Tak więc ludzie się cieszą.

26 minut temu, GRZES1545 napisał:

Uciekasz od odpowiedzi Zbyszek. A w TVN to wolne media?

Do tej pory ludzie mogli oglądać dwie ,,prawdy" teraz będą oglądać jedna. I z tego tu wszyscy się Cieszycie? 

Kto z nim wyjdzie? Garstka ludzi?

TVN to stacja prywatna tvp jest za nasze pieniądze. I ja jako widz nie widzę tam żadnego wyboru jest tylko pisowska propaganda bo nawet nie prawda. Skoro już to jest publiczna tv to powinni być dopuszczani dziennikarze wi publicyści i politycy z obu stron po RÓWNO. No i konfa też. Ich też pis nie dopuszcza i to jest tv publiczna z publicznej kasy?

A prawda to jest jedna a nie żadne dwie. I najczęściej okazuje się, ze pis to oszuści patrz strzelnica powiat Siemiatycze i tysiące innych.

• Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Kto Zaleński? Taka prawda pis położył lachę na to i narobił gnoju. Zamiast gadać z UE by pomogła to oni lachę kładli i focha strzelali. Teraz ofiary niedojdów z pisu są dwie UA i PL.

To dość ostra ale chyba na wskroś prawdziwa opinia.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, masa24 napisał:

Widzę cześć jest tak zapatrzona w Donalda ze jakby powiedział ze Kaczyńskiego trzeba powiesić to by go powiesiła z nim . Wolne TVP pod przewodnictwem ludzi z TVN. Wolność i neutralność jak nic 

Jest całkowicie inaczej. Ludzie tak nienawidzą Kaczyńskiego i chcieliby go powiesić, że jakby Donald to powiedział, to nie musiałby szukać poparcia, a jeszcze by oklaski dostał. 

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Tajne dane wywiadowcze Macierewicza.

Powstałe na bazie serialu "Stawka większa niż życie", odcinek pt." J 23 znowu nadaje".:lol:

3 minuty temu, Leszy napisał:

że jakby Donald to powiedział, to nie musiałby szukać poparcia, a jeszcze by oklaski dostał. 

A może Misiewicz zgodziłby się pociągnąć za wajchę?:lol:

Opublikowano

poslowie pis-u urzadzili pucz w tvp....historia lubi sie powtarzac-jako parodia..

po mialo tvp przegralo wybory, pis mialo tvp przegralo wybory, sld tak samo nie wspominajac o pzpr...

kurna -moze sa ludzie co maja wlasny rozum i nie musza korzystac z telewizyjnego.. nieduzo ich jest ale sa...

13 godzin temu, Agrest napisał:

Widać tam u Was więcej paproków na jednostkę powierzchni przypada 😁

srednia zawyzaja emigranci  z polski wschodniej, niedlugo przy zadnje drodze nie bedzie sie dalo wysrac-wszedzie domy stawiaja..

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Tyż

Tradycyjnie obuchem 🤭

to najlepsza metoda ,strzelanie i tak trzeba poprawic..

1 godzinę temu, masa24 napisał:

ja pracuje niedaleko kurii metropolitarnej -gdy zaczna biskupow wieszac-jak za dawnych czasow -to pojde popatrzec, drzewa u nas marne ,jak to w miescie ale u nas chudzinki sa -dobry kogut nigdy tusty nie jest-wiec galezie powinny wytrzymac..

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v