Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Magazyn Tydzień - Był Minister Rolnictwa , opowiadał jak dziecko w  przedszkolu , ja bym chciał , żeby to tak było . Nie ma i nie będzie .

Fajny rząd daje podwyżki .

Nauczyciele 30 % cała oświata .

Wojsko 20 % zaś szkoły wojskowe to już 30 % .

Policja 20 % ,Pewne .

Budżetówka też 20 % .

Służba zdrowia 20 % .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Magazyn Tydzień - Był Minister Rolnictwa , opowiadał jak dziecko w  przedszkolu , ja bym chciał , żeby to tak było . Nie ma i nie będzie .

A Telus co zrobił ?? Nawet gaśnicy nie potrafił uruchomić, Braun mu musiał pokazać jak to się robi xD 

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie będę tu wymieniał z nazwiska, ale pewien gościu tak ostatnio przeprowadził czystki w szkolnictwie wojskowym, że nie ma komu tam robić. Chyba trzeba dać chwilę czasu na odbudowanie kadry, bo dobrze to nie wygląda.

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, dsbh napisał:

Dopisz że proboszcz to brat posła z PO to akurat mniej istotne, był sekretarzem Dziwisza i to on go powołał na to stanowisko. Bardziej że na przykład kupił samochód parafialny o wartości 200 tys zł za 50 i gdzieś znikł 1 mln zł który zostawił w kasie parafialnej poprzedni proboszcz. Dziwne że Isakowicz go broni nie wspominając nic o przekrętach.

Te szybkie działania mogą trwać nawet kilkanaście miesięcy. Ponadto czy Hołownia wybierał Brauna na posła czy społeczeństwo ?

Pierwsze to już chyba podlega pod rasizm. Po drugie bierzesz pod uwagę, że być może Alvin Gajadhur miał w tym interes aby zostać ministrem nawet na chwilę ?

A co to za dekodery nie najtańsze skoro wszystkie naziemne robi Chińczyk, tylko zmienia obudowę. Chyba że kupiłeś z HbbTV to już 200 zł droższe. Ponadto jeżeli podłączyłeś 2 zasilania na raz to musiało paść. Albo zasilanie z tunera albo z oddzielnego zasilacza. Z tunera zasilanie działa tylko wtedy gdy coś oglądasz z zasilacza non stop. W skrócie coś spieprzyłeś. 30 km dla siatki to jest nic, to jest antena szerokopasmowa i łapie wszystko nawet z odbicia. Jeżeli stosujesz sam symetryzator w siatce to wtyk musi być bez zasilacza bo inaczej będą tłumienia. Jeżeli wzmacniacz to żadnych płytek, lepiej coś z serii LNA na przykład. Co do samej anteny pasywnej to wystarczy ją podnieść do góry lub przenieść w inne miejsce i może to poprawić sygnał. Nie potrzebne są wzmacniacze. Jeżeli to nie pomoże wtedy można bawić się wzmacniaczami.

DAB się nie przyjmuje u nas bo odbiorniki są za drogie w stosunku do telewizji i główne stacje komercyjne nie bardzo się kwapią aby przejść na takie nadawanie. Zwiększy to konkurencję na rynku i będą musiały się starać o słuchacza.

. Ponadto czy Hołownia wybierał Brauna na posła czy społeczeństwo ?

Co z tego że oddałeś na niego głos , to Hołownia będzie karał i inne kluby tu już głos ludu nie ma nic do powiedzenia .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

dsbh-bo isakowicz to porzadny chlop jest-pelen milosierdzia, prawdziwy ksiadz z powolania, u mnie w sali mechanizacji rolnictwa-gdziem za pacholencia uczyl sie rzeczy o ktorych wy nie macie pojecia i dzisiaj - prowadzi swoje dzielo ilosierdzia ,warsztaty tylko troche inne...

za to zalewski  jest zaprzeczeniem  tego co stanowi istote kaplanstwa,zajmuje sie kasa i polityka ..

jaki rasizm ?? tu kazdy tak pisze-nieprawdzasz i to bez owijania w solarium pardon bawelne..a wiekszosc zawsze ma racje ..

parafie mariacka odwiedzam w miare regularnie ale rzadko-turystycznie rzeklbym .. 

co to ma do rzeczy ze jego brat jest politykiem ,znam ksiedza od nas, ktorego siostra byla prostytutka ..

jesli kradl to powinni najpierw zlozyc zawiadomienie do organow scigania , usunac natychmiast a nie dawac czas na zatarcie sladow, 2 tygodnie chyba zdazy 🤣

pewnie nie byl sam i sie dzielil -ale z za mala iloscia osob 🤣

30 km jesli masz po dordze pare gorek to nie jest malo, 

47 minut temu, HF86 napisał:

one wszystkie są po wolne. sprawy nie cierpiące zwłoki, np o kontakty z dzieckiem, czeka się wiele miesięcy, a na wyrok, nie raz i lat. 

najgorsze ejst to ze machina dziala coraz wolniej,z aduzo blachych spraw, zagmatwane przepisy, 

lenistwo sedziow to jest najmniejszy problem..

34 minuty temu, galan99 napisał:

Fajny rząd daje podwyżki .

Nauczyciele 30 % cała oświata .

Policja 20 % ,Pewne .

Budżetówka też 20 % .

Służba zdrowia 20 % .

to ledwo inflacje wyprzedza..

Opublikowano

Do ciepie pytanie HISTORYCZNE  Krakusie .

Powiadają w różnych opisach że będzie pochodził władca Austrii . Polska będzie się odradzać .

Był jeden taki . Habsburgów

Polskie cesarstwo. O tym, jak Franciszek Józef pomógł nam w walce o niepodległość .

Opublikowano
mirro napisał:

Naszywka jak naszywka. Jak żołnierz z Wermachtu , to i naszywka podchodzi.

Jak mu baniak odstrzelą, to i na naszywki nikt nie będzie patrzył. Żadna naszywka tak nie ryje beretu jak parę miesięcy pod ogniem. 

Można się obszyć pacyfami od głowy po buty i nic to nie zmienia. Jeśli to się skończy, to nie naszywki będą wyznaczały kierunek Ukrainy a politycy. To jest dopiero zagrożenie. 

Jak ludzi, czy internautów oburza to co zobaczyli (tak przynajmniej pisze autor) to niech wsiadają w pociąg , jadą do tego gościa i mu wytłumaczą że tak sie nie godzi. Świat jest pojebany jakiś, Wojna, to wojna tu nie ma miękkiej gry.

Kiedyś jechałem takim autobusem co jego sternik zbierał wszystkie możliwe naszywki i umieszczał w gablocie za nim. Byś nie uwierzył co tam obok czego wisiało...

Opublikowano

A propos naszywek - Twoja tutejsza zrobiła się z M na odwrócone W. Jakieś zmiany w życiu?

Proxima84 napisał:

Już Rosjanie i Wagnerowcysą lepsi jak te Ukraińcy. Ile Polska im pomagała wszystek sprzęt wojskowy i humanitarnie a oni teraz nas w uju mają i wolą Niemców. 🤮

Ty się zorientuj ilu somsiadów na saksy jeżdża i ich zapytaj gdzie wolą...

mirro napisał:

parę miesięcy pod ogniem. 

A ryje. Do tego stopnia, że jak wchodzisz do piwnicy i nikogo tam nie trafisz - to żal jakiś taki...

dysydent napisał:

kartofle żółte/białe; jak sobie właśnie uzmysłowiłem to u mnie w regionie dawniej za jadalne uznawane były białe a żółte na prawdę określano

35 minut temu, Leszy napisał:

dla bydła

do czasu gdy pojawiła się odmiana Bronka (te są białe) i jako mało sypkie zwłaszcza po dłuższym przechowaniu i z niewłaściwie nawożonych stanowisk ta odmiana wiosną nie nadawała się do jedzenia i została zastąpiona przez żółtą Bryzę i od tamtej pory to żółte są uznawane za te lepsze choć o paszowości/jadalności odmiany nijak decyduje barwa miąższu a wartości smakowe oraz rodzaj i zawartość ziaren skrobii

ja w tej chwili gotuję sobie do wątróbki pośredniego jasnożółtego Jurka a że musiałem czekać aż "dojdą" to mam czas na takie pisaniny :D

o właśnie "doszły" skutkiem tego mogę napisać poniższe skrajnie perwersyjne zdanie

Zasiadam sobie do zjedzenia Jurka razem z wątróbką
a jeszcze i z ogóreczkiem
mniam
xD

Wszyscy się mylicie. Jeden dostawca mówił iż wew Warszaawie hedzą czerwone.

Tak przy okazji - kartofel to z niemieckiego 😁

mirro napisał:

1 minutę temu, jacus napisał:

z tego co pamietam to kazdy sam stanie przed najwyzszym trybunalem

A czy trybunał, będzie zaliczany do wolnych sądów?

Będzie szybki, ekspresowy podobno nawet.

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

A ryje. Do tego stopnia, że jak wchodzisz do piwnicy i nikogo tam nie trafisz - to żal jakiś taki...

Gorzej jak idziesz do piwnicy po słoiki z ogórkami i z przyzwyczajenia, przed wejściem wrzucasz granat. :lol:

Opublikowano
mirro napisał:

10 minut temu, DTaras napisał:

Gorzej jak idziesz do piwnicy po słoiki z ogórkami i z przyzwyczajenia, przed wejściem wrzucasz granat. 

Odradzam rzucanie granatu do piwnicy... Dynia nawala a nie pamiętasz że chlałeś. Jeden mój znajomy znów wyłapał ze trzy razy w krótkim czasie kontuzję piechociarza - wstrząs mózgu. To mówił że go to oduczyło kaca.

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Odradzam rzucanie granatu do piwnicy...

A widzisz. Bo jest pewien haczyk. Ano taki że po wrzuceniu trza poczekać aż wybuchnie a nie od razu za nim ładować się do dziury.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

Opublikowano
mirro napisał:

To jak jesteśmy przy radiostacjach i łaczności. Czyżbym czegoś nie rozumiał z tego cyrku. Chyba sie robię za głupi.

https://milmag.pl/radiostacje-l3harris-dla-wojska-polskiego-za-1-mld-zl/

Dostał błaszczak złoty plastik i ruszył w miasto... Kuwa flyeye na Ukrainie lata bo jest ogarnięty w hoping i antyspoofing a tu o... Chyba, że do tych abramsów nic innego mie można wstawić a żeby coś podszlifować aby weszło trzeba pytać amerykańców...

Opublikowano
Dnia 15.12.2023 o 15:03, hubertuss napisał:

TVP info będzie się nazywało TVP24, ale będzie skowyt.

To twój wymysł czy konkretna wiadomość ? Pamiętasz wojnę pomiędzy Cyfrą + a Polsatem właśnie o znak + ? Jeżeli nie to sobie poczytaj. Jeżeli tak się będzie nazywał nowy kanał informacyjny nowej władzy to sprawa oprze się o sąd.

Dnia 15.12.2023 o 17:15, hubertuss napisał:

200 osób to chce zatrudnić nowe kierownictwo TVP. Oczywiście zarobki gwiazd nowej TVP będą jawne :ph34r: ?

Dnia 15.12.2023 o 22:57, 12Pafnucy napisał:

Mylisz się Romuś.

Nie ładnie tak kogoś oczerniać nie mając na to dowodów.

Mało mnie znasz

A to weź powiedz skąd tu każdy wie że @Roman176 wali gaz dzień w dzień ?

Dnia 16.12.2023 o 09:10, hubertuss napisał:

A niech oddadzą wszystkie. Po rządach Sasina w ministerstwie aktywów państwowych leży jak gorący kartofel zapotrzebowanie polskich kopalni na dofinansowanie ich sumą 7 mld zł z naszych podatków. Wungiel powinien być po 3 tys tona by opłacało się go wydobywać. Za resztę dopłacamy my jako podatnicy. A po 3 tys za tonę węgla to taniej gazem palić. Ot taki skutek mamienia społeczeństwa polskimi kopalniami.

Budka ci mówił czy pokazywał dokumenty 😛 ?

Dnia 16.12.2023 o 09:23, hubertuss napisał:

Akcje Lotosu zostały dla Aramco sprzedane za bezcen. Morza się kłócić o linijki tekstu o kontekst zdań ale to nie zmieni tego faktu, że aramco kupiło akcje za bezcen. Oczywiści to, że na tym mieli stracić akcjonariusze Lotosu nie musi być prawdą bo oni swoje akcje zachowali. Ale cześć którą nabyło Armaco została sprzedana za śmieszne pieniądze. I wkrótce się o tym przekonasz. Stracił tu oczywiście skarb państwa a nie akcjonariusze i tego może dotyczyć pozew. To jest zwykła manipulacja pisowskich mediów z których niedługo pisiorów pogonią. To jeszcze Romek kilka dni wytrzymaj. Sąd ustanowi po niedzieli kuratele i pisiory będą z tvp wylatywać tylko gwizd. I będzie TVP 24.

Z cukrem to nie wiem bo rząd dwutygodniowy nic nie robił. A ci rządzą parę dni. Ale na qq jakieś dopłaty w ujni załatwiają. Po wyborach Morawiecki za bardzo nic nie robił. jego rząd dwutygodniowy też nic nie robił. A teraz oczekujecie od tych ,że w dwa dni od środy wszystko zrobią. 

Weź wreszcie powiedz ile to jest ten bezcen bo ciągle tylko piszesz bezcen i bezcen i Ronaldo był droższy.

20 godzin temu, Karol6130 napisał:

Skoro ta z lewej to ministra to ta z prawej to sekretarka a nie sekretarz :ph34r:.

30 minut temu, jacus napisał:

dsbh-bo isakowicz to porzadny chlop jest-pelen milosierdzia, prawdziwy ksiadz z powolania, u mnie w sali mechanizacji rolnictwa-gdziem za pacholencia uczyl sie rzeczy o ktorych wy nie macie pojecia i dzisiaj - prowadzi swoje dzielo ilosierdzia ,warsztaty tylko troche inne...

za to zalewski  jest zaprzeczeniem  tego co stanowi istote kaplanstwa,zajmuje sie kasa i polityka ..

jaki rasizm ?? tu kazdy tak pisze-nieprawdzasz i to bez owijania w solarium pardon bawelne..a wiekszosc zawsze ma racje ..

parafie mariacka odwiedzam w miare regularnie ale rzadko-turystycznie rzeklbym .. 

co to ma do rzeczy ze jego brat jest politykiem ,znam ksiedza od nas, ktorego siostra byla prostytutka ..

jesli kradl to powinni najpierw zlozyc zawiadomienie do organow scigania , usunac natychmiast a nie dawac czas na zatarcie sladow, 2 tygodnie chyba zdazy 🤣

pewnie nie byl sam i sie dzielil -ale z za mala iloscia osob 🤣

30 km jesli masz po dordze pare gorek to nie jest malo, 

To że Isakowicz nie przepada za Jędraszewskim to widać, zresztą nie tylko on. Ale w tym przypadku chyba powinien siedzieć cicho. Jędraszewski chciał wstawić swojego człowieka na stanowisko proboszcza przed przejściem na emeryturę i dał czas Rasiowi. Gdyby ten posłuchał, sprawa by ucichła zanim poszła w świat.

Co do odległości to już pisałem. Zmieniasz miejsce i być może masz dobry odbiór. Jeżeli nie możesz przenieść anteny w inne miejsce, próbujesz ją umieścić wyżej. Na siatce z symetryzatorem mam 3 tunery i działa. Odległość ponad 20 km, teren jednak  w miarę równy. Myślę dołożyć jeszcze jeden i zobaczę co się będzie działo.

• Thanks 1
Opublikowano
mirro napisał:

A widzisz. Bo jest pewien haczyk. Ano taki że po wrzuceniu trza poczekać aż wybuchnie a nie od razu za nim ładować się do dziury.

To jest bardzo dobra rada. Z poziomu ulicy. Wewnatrz jest gorzej.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał:

Z poziomu ulicy. Wewnatrz jest gorzej.

Ło matko, Toż ja to wiem. Faktycznie myślałem o mojej piwnicy co zaczyna się wejściem na poziome gruntu.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

U nas na wschodzie tak jest.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

Edytowane przez mirro
Opublikowano

milosciwie nam panujacy  cesarz franciszek jozef po laniu od niemcow w 1866 -wiedzial ze musi zmienic wszystko zeby wszystko zostalo po  staremu.

po powstaniu c-k monarchi  cesarstwo istnialo z braku innej alternatywy , to byl kolos na glinianych nogach, wystarczylo go tylko popchnac w 1914 r by upadl z hukiem , gdyby nie armia niemeicka to c-k nie wiem czy w wiedniu by sie zatrzymala w ucieczce przed rosjanami, dopiero na przedpolach krakowa i gorach zdolala sie bronic.

wolne wybory, rozwoj  szkolnictwa, kultury -nie idacy zreszta z rozwojem gospodarki, to roznilo galicje od reszty..

ja mam spor starych dokumentow wszystko lacznie z pieczeciami c-k po polsku.. wiekszosc wyzszych oficerow II rp byla po cesarskich szkolach, galicja miala duzo samodzielnosc porownywalna z ta dzsisiejsza polski w ue..

przeciez krolem ma byc ten co w wyborach ostatnich startowal-z krakowa zreszta..

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Do ciepie pytanie HISTORYCZNE  Krakusie .

Powiadają w różnych opisach że będzie pochodził władca Austrii . Polska będzie się odradzać .

Był jeden taki . Habsburgów

Polskie cesarstwo. O tym, jak Franciszek Józef pomógł nam w walce o niepodległość .

jak to szlo -miala matka trzech synow..

37 minut temu, mirro napisał:

To jak jesteśmy przy radiostacjach i łaczności. Czyżbym czegoś nie rozumiał z tego cyrku. Chyba sie robię za głupi.

https://milmag.pl/radiostacje-l3harris-dla-wojska-polskiego-za-1-mld-zl/

zalewski nie lubi gejow-to on pisal o lawendowej mafii, o kurii gdzie od sekretara do kardynala kazdy jest gejem, a on jest normalny chlop ,ksiedzem zostal gdy go dziewczyna rzucila.    

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

zalewski nie lubi gejow-

Tak mi się skojarzyło że parsknąłem śmiechem.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

https://www.pudelek.pl/lukasz-jasina-byly-rzecznik-msz-ujawnia-nie-jestem-jedynym-gejem-w-rzadzie-pis-6974371208375136a

"Ja nie mam żadnego problemu w byciu urzędnikiem państwowym. (...) Owszem, mam bardzo poważne zastrzeżenia do tego, co pojawiało się w retoryce wyborczej, natomiast nie dostrzegam, żeby mnie prześladowano z powodu bycia gejem. Nie spotykał mnie też ze strony ludzi PiS żaden ostracyzm środowiskowy -"

Widać bycie gejem różne twarze ma. Nawet twarz PiS.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

Opublikowano

Za tydzień będzie gwiazdka i wigilia .

Pora podsumować jakie była ostatnie 3 lata . Wiadomo każdy wypowie się wedle siebie .

Ja oceniam ostatnie 3 lata rok 2020 wszystko co do produkcji potaniało , rok 2021 ceny na płody mega dobre i rok 2022 tak samo ceny na płody mega dobre . LATAMI ŚWIETNOŚCI złote lata  . Prędko zapewne się nie powtarzać . 

Nie którzy dali się zrobić ,bo uwierzyli Ministrowi . Rok 2023 to dziwny rok przemian tylko jakich w jakim kierunku obierze Polska ster .

ZAŚ ROK 2024 , 2025 , 2026 , 2027 JAKIE BĘDĄ POD  RZĄDAMI NOWEGO DEMOKRATYCZNEGO, WOLNEJ KONSTYTUCJI . Nowego ministra ROLNICTWA ?.

53 minuty temu, jacus napisał:

milosciwie nam panujacy  cesarz franciszek jozef po laniu od niemcow w 1866 -wiedzial ze musi zmienic wszystko zeby wszystko zostalo po  staremu.

po powstaniu c-k monarchi  cesarstwo istnialo z braku innej alternatywy , to byl kolos na glinianych nogach, wystarczylo go tylko popchnac w 1914 r by upadl z hukiem , gdyby nie armia niemeicka to c-k nie wiem czy w wiedniu by sie zatrzymala w ucieczce przed rosjanami, dopiero na przedpolach krakowa i gorach zdolala sie bronic.

wolne wybory, rozwoj  szkolnictwa, kultury -nie idacy zreszta z rozwojem gospodarki, to roznilo galicje od reszty..

ja mam spor starych dokumentow wszystko lacznie z pieczeciami c-k po polsku.. wiekszosc wyzszych oficerow II rp byla po cesarskich szkolach, galicja miala duzo samodzielnosc porownywalna z ta dzsisiejsza polski w ue..

przeciez krolem ma byc ten co w wyborach ostatnich startowal-z krakowa zreszta..

jak to szlo -miala matka trzech synow..

zalewski nie lubi gejow-to on pisal o lawendowej mafii, o kurii gdzie od sekretara do kardynala kazdy jest gejem, a on jest normalny chlop ,ksiedzem zostal gdy go dziewczyna rzucila.    

Prof.Andrzej Nowak - historyk
Przekonanie, że Zachód tworzy normę, do której nie dorastamy, to jest historia kompleksu utrwalanego od XVIII wieku.
Kompleks zapoczątkował Voltaire, piszący na zamówienie carycy Katarzyny i Fryderyka Wielkiego karykaturę polskości. (…) Polskość jako nienormalność, polskość jako gorszość i podrzędność. Polska, która może jedynie aspirować do roli podczłonka klubu.
Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba
Opublikowano

nie da sie ukryc ze cywilizacja przyszla do polski z zachodu i tego,, ze im dalej od zachodu tym gorzej .wolicie rosje ,ukraine,bialorus ?? wolna droga -chyba mozna tam wyemigrowac ??  

nawet nie wiem -trzeba miec paszport to wiem ale czy wize tez ?? na dowod chyba sie nie da odwiedzic braci bialorusinow i rosjan .. mozna tam zamieszkac jak na zachodzie bez wiekszych biurokratycznych problemow  ?? jak z praca ?? trzeba zezwolenie ?

ja wole zachod i czesto tam jezdze-pare razy w roku,  wy wolicie wschod -jezdzicie tam ?? widzice to jak tam jest naprawde a nie w tv .

1 godzinę temu, mirro napisał:

Tak mi się skojarzyło że parsknąłem śmiechem.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

https://www.pudelek.pl/lukasz-jasina-byly-rzecznik-msz-ujawnia-nie-jestem-jedynym-gejem-w-rzadzie-pis-6974371208375136a

"Ja nie mam żadnego problemu w byciu urzędnikiem państwowym. (...) Owszem, mam bardzo poważne zastrzeżenia do tego, co pojawiało się w retoryce wyborczej, natomiast nie dostrzegam, żeby mnie prześladowano z powodu bycia gejem. Nie spotykał mnie też ze strony ludzi PiS żaden ostracyzm środowiskowy -"

Widać bycie gejem różne twarze ma. Nawet twarz PiS.lol_.gif&key=3d150bf2e45d20c009d25e2bc0fc528f6123cc442504bb55833fa4d5b0c7e868

jak masz dwoch ksiezy na parafii to na pewno jeden jest gejem 🤣

u mnie biura sprzata czasami wlasciciel firmy  ze swoim chlopakiem - ten to juz przegiety jest,, po glosie od razu rozpoznasz ze z innej parafii.

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

To twój wymysł czy konkretna wiadomość ? Pamiętasz wojnę pomiędzy Cyfrą + a Polsatem właśnie o znak + ? Jeżeli nie to sobie poczytaj. Jeżeli tak się będzie nazywał nowy kanał informacyjny nowej władzy to sprawa oprze się o sąd.

200 osób to chce zatrudnić nowe kierownictwo TVP. Oczywiście zarobki gwiazd nowej TVP będą jawne :ph34r: ?

A to weź powiedz skąd tu każdy wie że @Roman176 wali gaz dzień w dzień ?

Budka ci mówił czy pokazywał dokumenty 😛 ?

Weź wreszcie powiedz ile to jest ten bezcen bo ciągle tylko piszesz bezcen i bezcen i Ronaldo był droższy.

Skoro ta z lewej to ministra to ta z prawej to sekretarka a nie sekretarz :ph34r:.

To że Isakowicz nie przepada za Jędraszewskim to widać, zresztą nie tylko on. Ale w tym przypadku chyba powinien siedzieć cicho. Jędraszewski chciał wstawić swojego człowieka na stanowisko proboszcza przed przejściem na emeryturę i dał czas Rasiowi. Gdyby ten posłuchał, sprawa by ucichła zanim poszła w świat.

Co do odległości to już pisałem. Zmieniasz miejsce i być może masz dobry odbiór. Jeżeli nie możesz przenieść anteny w inne miejsce, próbujesz ją umieścić wyżej. Na siatce z symetryzatorem mam 3 tunery i działa. Odległość ponad 20 km, teren jednak  w miarę równy. Myślę dołożyć jeszcze jeden i zobaczę co się będzie działo.

Sami się już pogubili 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v