Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

I bardzo dobrze że tak zrobił zamiast robić łaskę żydom jak dumni i niezależni patridioci z PIS.

Nic dziwnego że dla ciebie to patologia skoro większość w pisie to takie gęby. A może PIS to skrót od Pejsy I Socjalizm?  

Ilustracja

Ilustracja

PiS stawia Dudzie ultimatum ws. Łapińskiego

Ilustracja

a konfederacja to tchórze, którzy ze strachu przed żydami zdradzili swojego posła 🤮 najgorsza patologia

teraz wiem dlaczego tak ich popierasz, twoja mentalność

Opublikowano
56 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie. 

Nie kłam 

ja jestem zus  a nie krus 

58 minut temu, Ulman napisał:

tak pijaku, mają od 1 do 1000ha

ta tyś mirek tu ma tylko dużo, znowu ci sie zazdrość włóczyła ze wyzywasz ?  

59 minut temu, HF86 napisał:

Tusek zechce, to może im przywileje zabrać i naród jeszcze będzie klaskał. 

nie do końca w uni jesteśmy na takich warunkach jak sie zatrudniłeś na takich musisz kończyć policjanci to wywalczyli z tym 15lat stawka zaczyna sie od nowo przyjętych 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

ja jestem zus  a nie krus

Nie szkodzi.

Nie możesz mieć ha by skorzystać z tej emerytury 

Zapewne nie masz ha, albo nie znasz przepisów.

W każdym bądź razie nie da się połączyć ha z pomostowką.

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, nie napisał:

a konfederacja to tchórze, którzy ze strachu przed żydami zdradzili swojego posła 🤮 najgorsza patologia

teraz wiem dlaczego tak ich popierasz, twoja mentalność

Konfa to nie sekta PIS że będą za wszelką cenę i wbrew wszystkiemu człowieka bronić. Cel miał słuszny, metody już nie.

Lepsze to niż wezwanie na dywanik do ambasady pejsatych po to by mogli PISiakom podyktować jak powinna brzmieć ustawa.

Nowelizacja ustawy o IPN. Stanisław Tyszka: PiS skompromitowało Polskę (youtube.com)

O ile pamiętam to i niejaka pani Mosbacher  też kilka razy opierdzieliła nasze władze żeby za bardzo nie fikały. 

Jutro dumny i niezależny prezydent Duda znowu odpali żydowskie świeczki. Żona mu kazała czy doradcy? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał:

ta tyś mirek tu ma tylko dużo, znowu ci sie zazdrość włóczyła ze wyzywasz ?  

Jak zwykle wąskie patrzenie i ciasnota umysłowa. Ten temat to nie całe forum i uwierz mi że są tu też osoby 1000+. 

Zazdrość? O te twoje porozpieprzane po okolicy hektarowe działki ilastych glinek?  Może u siebie komuś tym zaimponujesz ale u mnie można to traktować jedynie humorystycznie.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jest trzecia wersja, schlał się jak zwykle i gada głupoty po pijaku ...

z was to tępaki jak jeden tak drugi czekam czekam nikt nic nie umie zacytować tylko obrażać prawdziwe prostaki   

2 minuty temu, Ulman napisał:

Jak zwykle wąskie patrzenie i ciasnota umysłowa. Ten temat to nie całe forum i uwierz mi że są tu też osoby 1000+. 

ja pisałem o tym temacie to wiem ze są pewien gościu co cie tu jebał ok 80km ma dużo więcej ha 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

Czy i ile można dorobić pobierając świadczenie z górniczej emerytury pomostowej?

Ustawodawca zezwala na to aby emeryt wciąż pozostawał aktywny zawodowo

i uważasz że ten nagłówek stanowi prawo? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v