Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, andrzej78 napisał:

Po fakcie to każdy może być taki mądry. Covid był jedną wielką niewiadomą, a skalą przypominał hiszpankę . Przebieg pandemii jaki panował we Włoszech nie napawał optymizmem.

Taaa, szczególnie te kłamstwa, te nieprawdziwe ciężarówki z trumnami którymi straszono. Ile ludzi umarło na zawały, wylewy itp itd bo pomoc nie trafiła na czas ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
24 minuty temu, GABBER85 napisał:

haha, kukiz wszedł z list piz ale teraz to  listy kukiz 15 😂 JOW JOW JOW

Kukiz zaraz zadeklaruje poparcie rządu Tuska tak się łasił.

A Pinokio biedny uciekł, nie głosował przeciwko Tuskowi.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, andrzej78 napisał:

Po fakcie to każdy może być taki mądry.

Znam to trochę od innej strony i ci co powinni być mądrzy przed, to nie byli mądrzy ani podczas,ani po.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Kukiz zaraz zadeklaruje poparcie rządu Tuska tak się łasił.

Przyjdzie i powie.

-No wiesz Donald, ja wiedziałem że mnie ruchają. Ale że bardzo nie bolało, to se pomyślałem - przecież mnie ruchać wiecznie nie będą, w końcu im się znudzi. Bo widzisz ja to bardzo cierpliwy jestem.:lol:

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dziad na koniec nie wytrzymał, musiał wyzywać od niemieckich agentów ...

Ten Tusk to w końcu niemiecki czy ruski agent bo pogubić się idzie. 

Kaczyński na koniec zachował się jak prawdziwy polski pisowski katolik. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Taaa, szczególnie te kłamstwa, te nieprawdziwe ciężarówki z trumnami którymi straszono. Ile ludzi umarło na zawały, wylewy itp itd bo pomoc nie trafiła na czas ...

No nie wiem czy to były kłamstwa ,bo wówczas sytuacja we Włoszech była nie do opanowania i scenariusz z ciężarówkami mógł by się spełnić. A co do zawałów itd to od lat ludzie na to umierają i będą umierać .

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Rozdawnictwa nikt odwagi nie będzie miał zakończyć 

a powinien i to jak najszybciej

1 minutę temu, thor1984 napisał:

Kaczyński na koniec zachował się jak prawdziwy polski pisowski katolik. 

Jaki elektorat taki wódz

Opublikowano
Przed chwilą, thor1984 napisał:

Ten Tusk to w końcu niemiecki czy ruski agent bo pogubić się idzie. 

No jest z tym problem. Tak jak z Sienkiewiczem, któremu rusy zakazały jakiś czas temu wjazdu do Rosji. A komisja do spraw wpływów ruskich, powiedziała że on właśnie im ulegał.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał:

. A co do zawałów itd to od lat ludzie na to umierają i będą umierać .

na różne wirusy też umierają i bedą umierać więc po co cały ten covidowy cyrk?

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

No jest z tym problem. Tak jak z Sienkiewiczem, któremu rusy zakazały jakiś czas temu wjazdu do Rosji. A komisja do spraw wpływów ruskich, powiedziała że on właśnie im ulegał.:lol:

O ho to zaraz Donald dostanie zakaz od Niemców i okaże się, że działa na rzecz Polaków jednak 😄

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v