Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Tak Andrzej Lepper WYDAŁ na siebie WYROK? Te słowa go ZNISZCZYŁY!

Tak dla przypomnienia , kto od lat jest u władzy i powracają tak na zmianę od 33 lat .

Kogo tu LEPPER , WYMIENIA PO NAZWISKACH .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

to jest najlepsze ze wy ciemne chlopy piszecie o tym dlaczego ktos mlody ,wyksztalcony,z wielkiego miasta glosowal na po.....

skad wsioki mozecie wiedziec dlaczego w nocy stali w kolejce przed lokalami..

jeszcze raz wam wytlumacze-po to zeby takich jak wy odsunac od wladzy,,

na pis glosowalo wiecej ciemnoty niz w poprzednich wyborach ale mysmy sie zmobilizowali i was przeglosowali ..

przez 8 lat pis-owskie swinie kazde koryto dla siebie zajelo, nowe koryta za miliardy zrobili i temu teraz taki kwik swin slychac..

wstawili swoje rodziny,pociotkow na kazde dobrze platne stanowisko .. utworzyli tysiace nowych synekur za miliardy..

rozne fundajce instytuty do niczego nie potrzebne byly dojna krowa dla tysiecy pis-uarow.

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, jacek1296 napisał:

Czy karpiński ma postawione zarzuty? Nie. Patafiany z pisowskiej prokuratury przez 10miesięcy  trzymają gościa w areszcie i nie mogą mu zarzutów postawić.

Jakieś zarzuty musieli chyba przedstawić. Mnie czy Ciebie by nie trzymali w kryminale bo i nie mają za co 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mnie czy Ciebie by nie trzymali w kryminale bo i nie mają za co

A tak na wszelki wypadek i żebyś był pod ręką jakby co.:lol:

Opublikowano
3 godziny temu, masa24 napisał:

A ty jako wyborca Tuska nie czujesz chociaż trochę ze zrobił cię za przeproszeniem w h*ja ?

Jak może czuć się bambus że go zrobiono w bambusa jeśli sam jest bambusem?

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał:

To nie była ustawa po to są 3 czytania by takie numery wyłowić. To był projekt. Opozycja tj pis podniosła problemy i bardzo dobrze. Ustawa czy tam projekt będzie zmieniony i wejdzie bo oze jest potrzebne i jestem za.

MI dobrowolna aborcja przeszkadza jestem za kompromisem aborcyjnym jaki był wcześniej. A, że idzie pod dywan to normalne bo Duda jest. Serio o tym nie wiesz. On zawetuje.  Więc szkoda czasu na procedowanie czegoś co pójdzie do kosza. Nigdy w życiu nie oczekiwałem, ze jakiś rząd będzie realizował 100 % moich interesów bo są inni wyborcy. Przykład aborcja jestem za kompromisem ktoś jest za aborcją dostępną bez przeszkód i mamy konflikt i ja i on ona głosowaliśmy na ten rząd. Itd.

Wystarczy przywrócić to co było przed 2015. Bo niestety konstytucji nie da się zmienić by zabezpieczyć prawo przed kolejnymi takimi jak z pisu za jakiś czas. CO by chcieli bezkarność dla swoich w prawie zrobić Pis zrobił bat na opozycji w postaci przepisów  Zera, ze poseł natychmiast po prawomocnym wyroku trafia za kratki. Natomiast swoim zrobili nie uznawaną izbę spraw nadzwyczajnych by jak prezydent będzie inny mogli się karze wywinąć.

No chyba jednak nie rozumiesz co piszę.  Są. Na korzyść dla obecnego rządu na niekorzyść dla pisu.

Na pewno będą swoich karać 🤭

42 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Z piS-u  jak wylaza wszystkie wały to nie będzie co zbierać ...już żadnych wyborów te banda nie wygra 😁

Powinien ten twór się rozpaść. Zresztą do kolejnych wyborów to tam połowa powymiera 🤣🤭

41 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Płacz gregus może co pomożesz tym naszczalnikowi 😁😁😁😁

Gdzie ja płaczę? Ja na chłodno podchodzę. Gdybym pisał że po wieksi złodzieje niż pis to można by było odebrać jako to że bronie pisu a jeśli pisze ze to to samo dziadostwo? Czy Tobie było lepiej za pisu czy za po? Wiemy i ja i Ty że co sami uszarpiemy to mamy a z nieba niespadnie 

Opublikowano
37 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Co wylazło ? To że PiS ukradł te 300 mld co niby PO miał ukraść 😁😁😁😁

A sory Nowak zegarka za 10 tys nie zgłosił 🤪a pisiorki robiły omyłki pisarskie na kilkaset tys 😁😁😁😁😁

Te artykuły to są ze sobą sprzeczne z samego tytułu ze jedna gazeta jest propo czy propis. Tak jak i w tych rolniczych czasopismach, jeśli ktoś sponsoruje artykuł to jak mają o nim źle napisać. Sondaże też wiadomo że muszą być po myśli osoby która zleca bo by nie zlecała 

40 minut temu, hubertuss napisał:

Nie uważam bym sam siebie oszukiwał. Za to widzę z waszej próby desperackie narzucenie komuś swego zdania, że wyborca tego rządu został oszukany lub oszukuje sam siebie. Ja nie czuje się oszukany i nie oszukuję sam siebie.

Wylazły i nikt nie seidzi? Łaskawy ten pis.

No właśnie poczekajmy nie komentujmy na zapas jak wy zmyślając to i owo.

W którym miejscu ja coś zmyślam? I czemu piszesz wy? 

36 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Wylezie teraz co było z Lepperem ....bedo sypać jak im do dee się dobioro ..już zero nie zamiecie pod dywan .

Nie wyjdzie raczej. 

26 minut temu, jacus napisał:

to jest najlepsze ze wy ciemne chlopy piszecie o tym dlaczego ktos mlody ,wyksztalcony,z wielkiego miasta glosowal na po.....

na pis glosowalo wiecej ciemnoty niz w poprzednich wyborach ale mysmy sie zmobilizowali i was przeglosowali ..

przez 8 lat pis-owskie swinie kazde koryto dla siebie zajelo, nowe koryta za miliardy zrobili i temu teraz taki kwik swin slychac..

wstawili swoje rodziny,pociotkow na kazde dobrze platne stanowisko .. utworzyli tysiace nowych synekur za miliardy..

rozne fundajce instytuty do niczego nie potrzebne byly dojna krowa dla tysiecy pis-uarow.

Pytanie głównie takie czy glosowali na po gorliwi wyborcy po czy Ci od pięciu gwiazdek? Tego niestety się nie dowiemy 

Opublikowano

JEDNI I DRUDZY CO ROBIĄ ?.

DBAJĄ O DOBRO , POLSKI I KTO NADAL JEST U WŁADZY , KTO POWRÓCIŁ , JAK TEGO LUDZIE NIE ZROZUMIEJĄ , NIGDY NIC SIĘ NIE ZMIENI .

Andrzej LEPPER: "Przyjdzie Petru z Balcerowiczem i zrobi wam Polskę..."

Opublikowano
22 minuty temu, witejus napisał:

Za to ty pozjadałeś wszystkie rozumy, merytoryczny inteligenciku za piątkę.

A Dej spokój 

22 minuty temu, mirro napisał:

A tak na wszelki wypadek i żebyś był pod ręką jakby co.:lol:

Nawet Duda by mnie nie uniewinnił, ani po... 🙄

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

Koryto zostało ale świnie się , tylko zmieniły i będą się teraz tuczyć . Nowe wstawieni i następne i tak przez 4 lata .

Teraz będą potrzebne dla , tysięcy , powstałej rewolucji z 16 paź.

Biedny potrzebował wsparcia , a wy się kłócicie ile wam zostaje z przewracania roli .

https://www.facebook.com/watch?v=1995632620820379

Ruski chce zniszczyć , Ukrainę czy chce ją zdobyć .

https://www.facebook.com/watch?v=1995632620820379

Jak manipulują ludzkimi umysłami 😉

https://www.facebook.com/watch?v=905549724341009

Edytowane przez galan99
Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

Wylazły i nikt nie seidzi? Łaskawy ten pis.

Żeby kogoś posadzić,trzeba wcześniej skazać, a czy " wolne sądy " co to po bankietach i pikietach razem z politykami PO się szwendają,są w stanie ruszyć "swoich" ?

• Like 2
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Ilość przeszczepów drastycznie spadła i twoje pisanie tego nie zmieni.

:D twoje dowody są przygniatające :D :D :D 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nie pamiętam czy ktoś przelewał czy nie. Wtedy mniej się interesowałem. Wydaje mi się że ciągnęli hajs ale bardziej z głową niż pisowcy. Ci to już jawnie łotosili a elektorat pamiętacie co mówił? "Może I kradną ale się dzielą a tamci to tylko sobie brali" jak jawne przyzwolenie mieli to i tarmosili ile się da. To tak jakby złodzieja w domu trzymać 

Wydaje ci się. A mimo to nikt z po czy psl nie siedzi. Podczas gdy za pisu nic się nikomu nie wydawało bo przewały były milionowe. Szumowscy NCBiR respiratory.

1 godzinę temu, witejus napisał:

Za to ty pozjadałeś wszystkie rozumy, merytoryczny inteligenciku za piątkę.

Przynajmniej nie stosuje taktyki chamskich komentarzy jak ty gdy już nie masz co napisać.

1 godzinę temu, witejus napisał:

Jak może czuć się bambus że go zrobiono w bambusa jeśli sam jest bambusem?

Z autopsji piszesz?

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Te artykuły to są ze sobą sprzeczne z samego tytułu ze jedna gazeta jest propo czy propis. Tak jak i w tych rolniczych czasopismach, jeśli ktoś sponsoruje artykuł to jak mają o nim źle napisać. Sondaże też wiadomo że muszą być po myśli osoby która zleca bo by nie zlecała 

W którym miejscu ja coś zmyślam? I czemu piszesz wy? 

Nie wyjdzie raczej. 

Pytanie głównie takie czy glosowali na po gorliwi wyborcy po czy Ci od pięciu gwiazdek? Tego niestety się nie dowiemy 

Dlaczego wy? Bo jest tu grupka osób która jak ty gra jedną i tą samą melodię. Wmawia nam którzy głosowali na ten rząd jak to zostaliśmy oszukani podczas gdy np ja pisze, że nie czuję się oszukany. Ale ty wiesz lepiej co ja czuję. Podobnie jest z innymi sprawami w których zaklinacie rzeczywistość. Po prostu trzeba się pogodzić, że zmieniła się władza bo wyborcy zdecydowali. Jaka będzie czas pokaże. Ale rozliczanie choćby konkretów na 100 dni gdy minęło nawet nie 30 jest śmieszne.

55 minut temu, andrzej78 napisał:

Żeby kogoś posadzić,trzeba wcześniej skazać, a czy " wolne sądy " co to po bankietach i pikietach razem z politykami PO się szwendają,są w stanie ruszyć "swoich" ?

Oj guzik się na tym znasz. Aby kogoś posadzić to trzeba postawić mu zarzuty. A tego prokuratura pod kierunkiem Zero jakoś nie bardzo mogła komu kolwiek postawić z po czy psl. Nawet Karpińskiego trzymali ponad 280 dni w pierdlu i też postawić zarzutów nie umieli. Aby sąd mógł skazać nawet ten wolny musza być dowody przestępstwa i akt oskarżenia a sąd jest jak ta waga. Sąd nie szuka win sąd je ocenia. Prokurator i policja oraz inne służby szukają win. Tego nawet nie wiesz.

22 minuty temu, nie napisał:

:D twoje dowody są przygniatające :D :D :D 

Poszukaj sobie w necie to ledwie sekundy trwa. Wklejać tu  jakiś bełkot to umiesz a nie umiesz znaleźć tego co działo się w Polskiej transplantacji po tym jak Zero próbował zmontować aferę z udziałem Mirosława G Garlińskiego. Oczywiście G uniewinniono tak jak uniewinniono po 13 latach doktor która operowała ojca Zera. Bo ją też próbował zgnoić jak Leppera i innych. Blida, Sawicka.

Zero wykorzystywał władzę do niszczenia ludzi w tym lekarzy a teraz co.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v