Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

a kopa w d nie chcesz za durne spamowanie?

to miało odnieść sie do tego 

Zieliński - znany jako obrońca interesów lewicy w mediach publicznych, były członek PZPR, medialny pomagier Kwaśniewskiego, zarejestrowany jako tajny współpracownik komunistycznej bezpieki w czasach PRL.

W stanie wojennym Zieliński prowadził wieczorne wydania „Dziennika Telewizyjnego”. Ma stopień oficerski Żandarmerii Wojskowej, jest członkiem Komitetu Honorowego Międzynarodowego Festiwalu Filmów Historycznych i Wojskowych w 2013 roku.

komuna na swoim 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nic ze jesteś najlepszy ze masz jeden traktor pod domem i nic więcej i jesteś najlepszy rolnik w PL waderko na tłumiku masz ? 

Czyli dzień jak co dzień 😁 

Podałeś kilka cyfr i dalej już się nie posuniesz bo byś się jak zawsze zaorał. Popluj sobie , popluj a potem walnij flachę na rozluźnienie

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Roman176 napisał:

to miało odnieść sie do tego 

Zieliński - znany jako obrońca interesów lewicy w mediach publicznych, były członek PZPR, medialny pomagier Kwaśniewskiego, zarejestrowany jako tajny współpracownik komunistycznej bezpieki w czasach PRL.

W stanie wojennym Zieliński prowadził wieczorne wydania „Dziennika Telewizyjnego”. Ma stopień oficerski Żandarmerii Wojskowej, jest członkiem Komitetu Honorowego Międzynarodowego Festiwalu Filmów Historycznych i Wojskowych w 2013 roku.

komuna na swoim 

??!

abominacja.png

no bez jaj

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
38 minut temu, Ulman napisał:

Płatników czego? 

Podaj pełne dane, konkretne cyfry a nie swój bełkot . Powtarzam jeszcze raz - to nie TVPis

A tobie sprali łeb w TVN i sam bełkoczesz jak oni. Teraz będziesz miał już kebab zamiast mózgu bo będzie tvp-po i Tuskowi będziesz robił loda przez ekran 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ale czy tak to powinno wyglądać? Kolejny pokarm dla pelikanow 

Tak powinno być chamów i prostaków trzeba sprowadzać na ziemię elegancko i z kultura aby ukrócić ich wygłupy.

Opublikowano

Ale on nawet jak ktoś merytorycznie mowi to swoje pięć groszy musi dołożyć. W normalnym towarzystwie to za otwarcie mordy takie by w lampę dostał. "Chcesz zobaczyć kim ktoś naprawdę jest to daj mu władze"

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem nowe Tuskowe wiadomości. Nawet o pakcie imigracyjnym powiedzieli powiedzieli uczciwie tak jak jest. Program widać na prowizorce sklecony w prowizorycznych warunkach studia tvp sport. Ale merytorycznie dali radę. Uczciwie bez naginania w jedną czy drugą nawet Pinokia pokazali jak próbuje straszyć uchodźcami których pis sam ściągał. O pakcie powiedzieli o tym, ze jest opcja płacenia itd. Ale też powiedzieli co jak i dlaczego i że nie prędko jeśli w ogóle będziemy płacić. Bo w Marcu w PE mają być jakieś głosowania w tej sprawie. Jednak da się uczciwie. 

A pisiorki blokują sobie to tvp jeszcze kilak wydań wiadomości poleci i na święta zobaczą, że robią robotę bez sensu. Po świętach pewnie zgiełk i emocje opadną. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ulman napisał:

Następny bez argumentów ale skory do plucia....... Echhhhh pisowcy, pisowcy.......

A ty skąd bierzesz swoje mocne argumenty ty i ja wiemy tyle co nam pokażą w telewizji internet w 81r kto na wsi wiedział że na Śląsku ludzie giną jak tv mówili że jest ok. Teraz podobnie TVN mówiło jedno TVP coś innego ale można było to porównać Teraz będzie jedno wielkie gowno. Polak zrozumie dopiero jak na własnej skórze poczuje że jest coś nie tak tylko wtedy na zmiany będzie za późno. 

Edytowane przez leniwy27
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, leniwy27 napisał:

A ty skąd bierzesz swoje mocne argumenty ty i ja wiemy tyle co nam pokażą w telewizji internet w 81r kto na wsi wiedział że na Śląsku ludzie giną ja tv mówili że jest ok. Teraz podobnie TVN mówiło jedno TVP coś innego ale można było to porównać Teraz będzie jedno wielkie gowno. Polak zrozumie dopiero jak na własnej skórze poczuje że jest coś nie tak tylko wtedy na zmiany będzie za późno. 

A co mnie obchodzi telewizja? Ja się nie pytałem o interpretacje tylko o surowe cyfry i dane , bo to jest prawdziwy materiał do analizy i dyskusji. 

10 minut temu, hubertuss napisał:

Obejrzałem nowe Tuskowe wiadomości. Nawet o pakcie imigracyjnym powiedzieli powiedzieli uczciwie tak jak jest. Program widać na prowizorce sklecony w prowizorycznych warunkach studia tvp sport. Ale merytorycznie dali radę. Uczciwie bez naginania w jedną czy drugą nawet Pinokia pokazali jak próbuje straszyć uchodźcami których pis sam ściągał. O pakcie powiedzieli o tym, ze jest opcja płacenia itd. Ale też powiedzieli co jak i dlaczego i że nie prędko jeśli w ogóle będziemy płacić. Bo w Marcu w PE mają być jakieś głosowania w tej sprawie Jednak da się uczciwie. 

ony na pewno kłamio i cos ukrywajo

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, leniwy27 napisał:

A ty skąd bierzesz swoje mocne argumenty ty i ja wiemy tyle co nam pokażą w telewizji internet w 81r kto na wsi wiedział że na Śląsku ludzie giną ja tv mówili że jest ok. Teraz podobnie TVN mówiło jedno TVP coś innego ale można było to porównać Teraz będzie jedno wielkie gowno. Polak zrozumie dopiero jak na własnej skórze poczuje że jest coś nie tak tylko wtedy na zmiany będzie za późno. 

jakie qwa zmiany? osiem lat pisdzielce rządziły i to samodzielnie a ja mogę takiego posta sklecić jak ten z linków Wikipedii bo pokomuszy pomiot nadal jest siłą znaczącą w Polsce i wraca na kluczowe stanowiska i to jeszcze - było nie było - demokratycznie wybrany bo pisdzielce zamiast porządku zrobili w Polsce jeszcze większy burdel niż zastali.
kto ma te zmiany zrobić jak nawet ci co dekomunizację tak skwapliwie deklarowali sami sobie komuchów choćby do tego TK napchali

może to i dobrze czasem zawrócić z drogi do punktu wyjścia jak banda oszustów sprowadziła na manowce, Duda jakichś prymitywnych intrygantów zarozumiałych ułaskawia a później jeszcze do władz i to wysokich szczebli ich dopuszczają i dużo... będzie nie raz okazja co jeszcze
nie jestem dumny z tego co piszę ale cóż innego mogę napisać? rewolucję?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Ciekawe ilu fanów pis oglądało i gól skakał ,że już szczucia nie ma.

Czyli pis nic nie wskóra ta blokadą tvp już przegrali.

Tak czytam to Ty jesteś jak Ci wyznawcy pisu tylko skrajnie w drugą stronę 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

jakie qwa zmiany? osiem lat pisdzielce rządziły i to samodzielnie a ja mogę takiego posta sklecić jak ten z linków Wikipedii bo pokomuszy pomiot nadal jest siłą znaczącą w Polsce i wraca na kluczowe stanowiska i to jeszcze - było nie było - demokratycznie wybrany bo pisdzielce zamiast porządku zrobili w Polsce jeszcze większy burdel niż zastali.
kto ma te zmiany zrobić jak nawet ci co dekomunizację tak skwapliwie deklarowali sami sobie komuchów choćby do tego TK napchali

może to i dobrze czasem zawrócić z drogi do punktu wyjścia jak banda oszustów sprowadziła na manowce
nie jestem dumny z tego co piszę ale cóż innego mogę napisać? rewolucję?

Racja jaka zmiana jak znów powróciły te same mordy z uśmiechem na twarzy. Trochę porządku byłoby jak by zrobili zakaz zasiadania na stanowiskach publicznych dziadą powyżej 65 lat na emeryturę i wtedy state komuch by wykluczyło. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, leniwy27 napisał:

zakaz zasiadania na stanowiskach publicznych dziadą powyżej 65 lat na emeryturę i wtedy state komuch by wykluczyło. 

Z Balbinką na czele xD Nie przeszkadza Ci że stary komuch stoi na czele partii która w ostatnich wyborach w Polsce uzyskała najlepszy wynik ? Że ten stary komuch wepchnął innego komucha do TK ?? A nie, przepraszam, oni są Prawi i Sprawiedliwi, tam komuchów nie ma xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, leniwy27 napisał:

Racja jaka zmiana jak znów powróciły te same mordy z uśmiechem na twarzy. Trochę porządku byłoby jak by zrobili zakaz zasiadania na stanowiskach publicznych dziadą powyżej 65 lat na emeryturę i wtedy state komuch by wykluczyło. 

Legendę komuchów PIS musi dla ludu pielęgnować. Jak ich nie będzie w sejmie to ich znajdą w powiecie a jak nie tam to w gminie albo na poczcie. A jak komuchów nie znajdą to zawsze można powiedzieć że tamten Kowalski to miał kuzyna w milicji a poza tym to kiedyś w remizie pił wódkę z naczelnikiem. Komuchy tpo bajka dla ciemnoty. Jest tu taki paranoik który mi wmawiał że jestem komuchem bo studiowałem na uczelni na której wykładali profesorowie którzy za komuny się wykształcili. PIS wyhodował psycholi i to sie będzie ciągnąć bardzo długo.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Tak naprawdę na wszystko co się dzieje od 15 października włącznie to pis sam zapracował. W negatywnym tego słowa znaczeniu oczywiście. A teraz kwik, że tracą stołki.

No coś musieli robić nie tak że dzięki Bogu władze stracili 

A.to że tracą stołki to chyba żadna anomalią?

2 minuty temu, Ulman napisał:

Legendę komuchów PIS musi dla ludu pielęgnować. Jak ich nie będzie w sejmie to ich znajdą w powiecie a jak nie tam to w gminie albo na poczcie. A jak komuchów nie znajdą to zawsze można powiedzieć że tamten Kowalski to miał kuzyna w milicji a poza tym to kiedyś w remizie pił wódkę z naczelnikiem. Komuchy tpo bajka dla ciemnoty. Jest tu taki paranoik który mi wmawiał że jestem komuchem bo studiowałem na uczelni na której wykładali profesorowie którzy za komuny się wykształcili. PIS wyhodował psycholi i to sie będzie ciągnąć bardzo długo.

O nie nie. Kowalskiego to po peło dostali 

Opublikowano (edytowane)

Dla pisu to chyba jednak anomalia tak się zachowują. Wygląda jk by pierwszy raz zobaczyli, ze jak się traci władze to się oddaje stołki. Sami przyszli wszystkich powywalali. Gliński Lewickiej w tvp info to już przed wyborami 2015 oświadczył, że ją i innych wywali. A teraz zdziwieni.

mogli przez 8 lat naprawić media tak by obecna władza nie miała poparcia społecznego w takim przejmowaniu telewizji. Ale nie zrobili tego a zepsuli jeszcze bardziej a teraz krzyk.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

No tak najlepiej zapomnieć jaki zgotowali los strajkującym tym co kierowali powinni regularnie sr** na groby. Nam łatwo zapomnieć bo nas tam nie było i nikt bliski nie zginął. A już takich bzdur że kogoś wytykali bo się tu uczył i kto był nauczycielem to już cie poniósł lekki melanż albo chciałeś się pochwalić gdzie do szkoły chodziłeś. 

Opublikowano
Przed chwilą, leniwy27 napisał:

No tak najlepiej zapomnieć jaki zgotowali los strajkującym tym co kierowali powinni regularnie sr** na groby.

A Jarek prokuratora z komuszych czasów wsadził do Trybunału Konstytucyjnego, nie przeszkadza ci to ??

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Dla pisu to chyba jednak anomalia tak się zachowują. Wygląda jk by pierwszy raz zobaczyli, ze jak się traci władze to się oddaje stołki. Sami przyszli wszystkich powywalali. Gliński Lewickiej w tvp info to już przed wyborami 2015 oświadczył, że ją i innych wywali. A teraz zdziwieni.

mogli przez 8 lat naprawić media tak by obecna władza nie miała poparcia społecznego w takim przejmowaniu telewizji. Ale nie zrobili tego a zepsuli jeszcze bardziej a teraz krzyk.

Ale przecież w tym przejmowaniu nikt ich tak nie popiera jak ich zwolennicy. Tak było i w poprzednim przypadku. Tu nic dziwnego się nie dzieje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v