Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Marek belka w radiu powiedział coś w stylu ze nie ważne ze przy przejęciu trochę się pobrudzili , za kilkanaście dni nikt o tym nie będzie pamiętał a tv bedxie wolna 

Opublikowano

Przepraszam, ale co ma oznaczać prezent Bodnara dla tej siksy z parlamentu, fotografia zatytuowana " To jest nasz sąd"???

No za***isty prezent. Już się nie kryją że sądy będą polityczne🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Przepraszam, ale co ma oznaczać prezent Bodnara dla tej siksy z parlamentu, fotografia zatytuowana " To jest nasz sąd"???

No za***isty prezent. Już się nie kryją że sądy będą polityczne🤭

A nie były?

Opublikowano

Ale miało być inaczej  chyba?

A tu tak się afiszować?

A jaka radość ze strony wice parlamentu ...🤭

Opublikowano
Przed chwilą, andrzej78 napisał:

Jestem zawiedziony, ani razu nie wspomniano o Tusku 😆,( zero ,null). 

Tusk nie może być w nic zamieszany, nie może mieć złej prasy. Wszystko przycichnie to i o Tusku będzie

Opublikowano
32 minuty temu, Ulman napisał:

A wczoraj mój pies szczekał przez pół godziny a potem przestał. I co ty na to?

ja wczoraj pisałem z chorym człowiekiem który pisał niemieckie bzdury zafascynowany tak głupotom ze do kapsy dali mu bilet  i imigranta za plecy, poklepali go po plecach a on dalej klapki na oczy i szczekał po niemiecku 

Opublikowano

Mówili że ma nie być jednostronnego przekazu.

Ale to chyba nie od dzisiaj?

Czy ten drugi przekaz może na innym kanale leciał?

🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

ja wczoraj pisałem z chorym człowiekiem który pisał niemieckie bzdury zafascynowany tak głupotom ze do kapsy dali mu bilet  i imigranta za plecy, poklepali go po plecach a on dalej klapki na oczy i szczekał po niemiecku 

jak z chorym to dziwne żeście się nie dogadali

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Po odejściu był w Nowa tv, superstacja radio zet 

Kanał youtub

Jeśli miał robotę w branży to chyba jest to normalne.  Pereiry i Rachonie też teraz póda do innych mediów. Niestety w ich przypadku ilość potencjalnych pracodawców jest mocno ograniczona więc może im nie być łatwo.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Mówili że ma nie być jednostronnego przekazu.

Ale to chyba nie od dzisiaj?

Czy ten drugi przekaz może na innym kanale leciał?

🤣🤣🤣

chyba tęsknisz za starymi wiadomościami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v