Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, jacek1296 napisał:

Sejm nie jest miejscem kultu religijnego. Występ grzesia klauna - bez komentarza. Jak tam fani konfy? Zbysiu zero ma podobno raka krtani- czyżby od ostatniego rechotu na mównicy?

Raczej od czytania debilizmow jak twoje. Żeby czasem tobie od rechotania  coś nie wyskoczyło, też się pośmiejemy wtedy. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Rechot rechotem ale parę życiorysów Zbigniew złamał. Lepper Sawicka to tylko kluczowe.  Prześladowanych sędziów i prokuratorów takich jak Tuleja czy Wrzosek nie wspomnę. To co zrobił doktorowi G i ilu ludzi zmarło na skutek zaniechania przeszczepów też długo by opisywać. Nie wiem czy ma raka czy nie czy wyżyje czy nie. Ja mu ani nie dodam ani nie ujmę ale zla chłop w życiu narobił kupę.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Rechot rechotem ale parę życiorysów Zbigniew złamał. Lepper Sawicka to tylko kluczowe.  Prześladowanych sędziów i prokuratorów takich jak Tuleja czy Wrzosek nie wspomnę.

I jego imiennik Zbigniew S 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Idź se placków ziemniaczanych albo racuchów usmaż ...

Co ty tak Tusk tak powiedział , BRACIA I PRZYJACIELE Z UKRAINY .

Więc są braćmi i przyjaciółmi i trzeba pomagać nie wymigasz się że tak nie było .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, galan99 napisał:

Co ty tak Tusk tak powiedział , BRACIA I PRZYJACIELE Z UKRAINY .

A co mnie obchodzi co Rudy mówił ?? Dla mnie Ukrainiec nie jest bratem, a Żydzi za to co robią w Strefie Gazy powinni być potępieni przez cały świat ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Zaraz zrobią z Ciebie antysemite😬 

A co mnie obchodzi co Rudy mówił ?? Dla mnie Ukrainiec nie jest bratem, a Żydzi za to co robią w Strefie Gazy powinni być potępieni przez cały świat ...

Opublikowano

@galan99Zrozum to ty i kilku zaśmierdziałych PiSiorów, to, że ktoś nie popiera Kaczafiego nie oznacza tego, że popiera Tuska ... Zabetonowaliście się w POPiSie i myślicie że wszyscy mają małe móżdżki widzące tylko te dwie partie polityczne ...

• Like 1
Opublikowano

@galan99Zrozum to ty i kilku zaśmierdziałych PiSiorów, to, że ktoś nie popiera Kaczafiego nie oznacza tego, że popiera Tuska ... Zabetonowaliście się w POPiSie i myślicie że wszyscy mają małe móżdżki widzące tylko te dwie partie polityczne ...

Za mało podałeś nowa koalicja z ilu się składa , jeden dał już ubaw na cały świat obraził żydów .

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A niech robią, piszę co myślę ...

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „KIEDY SŁYSZYSZ DŹWIĘK ODPALANEJ GAŚNICY A NA SALINIGDZIE NIE WIDAĆ BRAUNA kw jk.pl”

Bosakowi tez się oberwie z kolegę co żydów obraża 

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał:

elepatus się spóźnił na występ operatora gaśnicy.

A ktos spytał Brauna, gdzie on na tej gaśnicy chciał dolecieć?:lol:

Opublikowano

statystyki prowadzone przez instytucje do tego powołana wskazują podział w społeczeństwie po połowie którzy wspierają zydowo albo z koleji ich nie lubią , więc dlaczego w sejmie nagle ponad 450 nagle stało się piewcami żydowa bo tylko jeden zgasił świeczki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v