Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jacus napisał:

byles kiedys w zyciu w saunie ??

Ja kiedyś polazłem, jeszcze na szkole. Posiedziałem trochę, ale jakoś ciulowo się pociłem i powiedzieli żebym spi.dalał i nie blokował miejsca potrzebującym. To stwierdziłem że chyba to nie dla mnie.🤣

Edytowane przez mirro

7 minut temu, jacus napisał:

to zalezy czy sauna mokra czy sucha 😂

byles kiedys w zyciu w saunie ??

Czemu miałbym nie być? Myślisz że takie atrakcje tylko na turnusach dla inwalidów? 

6 minut temu, Agrest napisał:

Jakby...

Jeno tu o Jacusiu pisałeś. Czujesz różnicę?😜

Daj spokój galan się podjarał 🙆‍♂️

• Haha 2

chyba nie kazdemu sluzy- jak ostatnio wszedlem siedzialy jakies dziadki,gdy wychodzilem to jeszcze siedzieli a ja mialej juz dosc .

grzesiu dziecko-sauny to sa w wielu miejscach,basenach aqaparkach, sanatoria  sa nie tylko dla inwalidow ,nawet ty bys mogl jechac.

1 minutę temu, jacus napisał:

chyba nie kazdemu sluzy- jak ostatnio wszedlem siedzialy jakies dziadki,gdy wychodzilem to jeszcze siedzieli a ja mialej juz dosc .

grzesiu dziecko-sauny to sa w wielu miejscach,basenach aqaparkach, sanatoria  sa nie tylko dla inwalidow ,nawet ty bys mogl jechac.

Zapraszam tak w lipcu około godziny 13 kłaść blachę w ocynku. 

• Haha 1

4 minuty temu, jacus napisał:

no patrz Jacus.. gdyby nie pis, to też byś na d*pie siedział, a tak dały takim dziadygom i udają obieżyświatów.

Edytowane przez Pafnucy12

13 minut temu, mirro napisał:

Uuuu Panie to seks sauna odpada.😂

Zdecydowanie

9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no patrz Jacus.. gdyby nie pis, to też byś na d*pie siedział, a tak dały takim dziadygom i udają obieżyświatów.

Kurna po pierwszej części myślałem że dalsza będzie o tym że już  na doopie nie usiądzie bo go wyruchali.

Ech czasem myśli zbyt szybkie miewam🤣

• Haha 2

4 minuty temu, Agrest napisał:

Ech czasem myśli zbyt szybkie miewam🤣

Ponieważ gremium chyba męskie to przytoczę sława pewnego sierżanta kierowane do szeregowego który mu oznajmił że to była pomyłka.🤣

"Szeregowy- pomyłka to by była gdyby Wam, podczas robienia minety, język ześliznął się z c*py na odbyt a to jest moja decyzja i o żadnej pomyłce mówić nie możemy"

• Haha 1

rano byla mowa o finach

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jak-wojna-w-ukrainie-otworzyla-u-finow-stare-rany-z-czasow-wojny-zimowej/n9m9x6b,79cfc278

24 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

gdy bylem w czechoslowacji i zsrr to chyba na pewno pis-u nie bylo.. za kld bylem lichtensteinie,szwarcarii i austrii, za po w bruggi..

na razie tego nie przebilem , malmo , kopenhage, hamburg,lubeke to licze od od swinojuscia. 

26 minut temu, gregor1284 napisał:

Zapraszam tak w lipcu około godziny 13 kłaść blachę w ocynku. 

gdybys mial troche rozumu-lub raczej twoj szef to by tak zorganizowla robote by tego unikac ..

1 minutę temu, jacus napisał:

gdy bylem w czechoslowacji i zsrr to chyba na pewno pis-u nie bylo.. za kld bylem lichtensteinie,szwarcarii i austrii, za po w bruggi..

na razie tego nie przebilem , malmo , kopenhage, hamburg,lubeke to licze od od swinojuscia.

a to sorki.

myślałem że prezes tak Ci w głowie namieszał i rozpuścił.... :D

6 minut temu, jacus napisał:

rano byla mowa o finach

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jak-wojna-w-ukrainie-otworzyla-u-finow-stare-rany-z-czasow-wojny-zimowej/n9m9x6b,79cfc278

gdybys mial troche rozumu-lub raczej twoj szef to by tak zorganizowla robote by tego unikac ..

Ale po co

tu ci przyznam racje-rozum ci nie jest po nic potrzebny.

6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a to sorki.

myślałem że prezes tak Ci w głowie namieszał i rozpuścił.... :D

tak naprawde to krowy sprzedalem, dzieci odchowalem i moge spelniac marzenia swoje zony pardon moje 😂. gdy rodzice jeszcze zyli to moglem gdzies na pare dni wyjechac a tak to nawet wyjazd na wesele byl problemem .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
    • Przez tomek1974
      Jak to przejdzie to Polska będzie ratować niemiecką gospodarkę naród wiedział jak głosować .
  • Dodaj nową pozycję...