Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupić w bańki dolać wody zamieszać odstawić do odstania

Ściągnąć wezykiem jak wino i bedzie pb E0

@12Pafnucy Co sie hahasz

Na jutupie robił taki test

Nalał wody w butelkę zaznaczył dolał benzyny zamieszał bio złączyło sie z wodą i podniosło nad kreske poziom wody

Edytowane przez Rolnik1973
Wołanie pafnuca
  • Haha 2
Opublikowano

Jakby spirytus miał tak sie osiadać , to po nocnej przerwie , pierwszy pojazd by tankował E 50

Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał:

Thussek i KAMYSZEK- TYGRYSEK obiecywali, gamoniu

Ta zasada zawsze w PO obowiązuje a stado baranów znów dało się nabrać na plewy

Sam jesteś gamoń jak uwierzyłeś w paliwo po 4 zł. Tusk może wspominał czasy swojego poprzedniego rządu heheheh.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Sam jesteś gamoń jak uwierzyłeś w paliwo po 4 zł. Tusk może wspominał czasy swojego poprzedniego rządu heheheh.

Kwaśno ci bo cię Thussk wyhujał, za jego rzecznika robisz, ze tłumaczysz co wspominał?czyli te paliwo po 5 zeta to była przenośnia jak wszystkie te ,,PO stu laty"?🤣

5 godzin temu, robert1226 napisał:

Jak byś przejoł gospodarstwo od ojca zaniedbane i zadłużone i z pustym portfelem to orzez miesiąc je na nogi postawisz

Ale nie latałbym po wsi, gminie i nie darł mordy jakie to zadłużone i zaniedbane a wziął się do roboty lub nie brał wcale. A oni przejęli podstępem i kłamstwem po to by je sprzedać za psi grosz.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

To nie o osiadanie chodzi tylko o łączenie się z wodą

Jakoś pełno w Polsce jeździ pojazdów które kiedyś jeździły na E10 i nie ma problemów, wszystko co importowane z Niemiec i młodsze niż 2010 na 99% miało E10 w swoim zbiorniku ....  Niemiec tylko do kościoła i sklepu jedzil, na E10 xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 godzin temu, witejus napisał:

Kwaśno ci bo cię Thussk wyhujał, za jego rzecznika robisz, ze tłumaczysz co wspominał?czyli te paliwo po 5 zeta to była przenośnia jak wszystkie te ,,PO stu laty"?🤣

Ale nie latałbym po wsi, gminie i nie darł mordy jakie to zadłużone i zaniedbane a wziął się do roboty lub nie brał wcale. A oni przejęli podstępem i kłamstwem po to by je sprzedać za psi grosz.

A tamci by cię oddali rydzykowi za darmo , a teraz właśnie ci twoi idole latają i mordy drą .

By było jasne wcale nie jestem za po I Tuskiem , ale to co robiła tamta banda dobrze ze się skończyło.

Opublikowano
7 godzin temu, GABBER85 napisał:

Ejże  kompani,  a jak E10  w kontekście smalców wytrącających się ?

Teraz się będzie alkohol wytrącał. Kupi se taki b7 będzie miał smalec do zagrychy a alkohol z b10 do popitki.😄 Jednak Polska się zmienia na lepsze. Hehehe.

7 godzin temu, witejus napisał:

Wmawiaj sobie co chcesz. Ale ja nie głosowałem na nich bo paliwo ma być po 5 zł. W przeciwieństwie do was pisowskiej ciemnoty rozumiem, ze paliwo kosztuje wg cen rynkowych a nie wg Obajtka bo idą wybory. Jak Tusk obiecał paliwo po 5 zł to pisowskiej ciemnocie by chociaż na pis nie zagłosowała. Ja głosowałem na nich by tę waszą tłuszczę pogonili od koryta takich Adamczyków którzy nic sobą nie reprezentując biorą po 1,5 mln za rok i jeszcze na zusie i podatkach oszukują i na alimentach.

Poza tym po agresji twoich wpisów widzę, ze nerwy ci puszczają i twój skowyt jak w przypadku @nie jest miodem na me serce z rana. Dawaj dalej.

38 minut temu, robert1226 napisał:

A tamci by cię oddali rydzykowi za darmo , a teraz właśnie ci twoi idole latają i mordy drą .

By było jasne wcale nie jestem za po I Tuskiem , ale to co robiła tamta banda dobrze ze się skończyło.

@witejus się tu produkuje myśląc, ze nowy rząd który na pewno nie będzie doskonały nam obrzydzi. Kolejny skowyczący pisior, który nie umie się pogodzić, że jego ekipa się skompromitowała i wyborcy już ich nie chcieli.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, robert1226 napisał:

A aktualna władza co robiła przed rządami PiSu jak była u władzy? Teraz myślisz będą robić coś innego ? 

17 minut temu, hubertuss napisał:

Teraz się będzie alkohol wytrącał. Kupi se taki b7 będzie miał smalec do zagrychy a alkohol z b10 do popitki.😄 Jednak Polska się zmienia na lepsze. Hehehe.

Wmawiaj sobie co chcesz. Ale ja nie głosowałem na nich bo paliwo ma być po 5 zł. W przeciwieństwie do was pisowskiej ciemnoty rozumiem, ze paliwo kosztuje wg cen rynkowych a nie wg Obajtka bo idą wybory. Jak Tusk obiecał paliwo po 5 zł to pisowskiej ciemnocie by chociaż na pis nie zagłosowała. Ja głosowałem na nich by tę waszą tłuszczę pogonili od koryta takich Adamczyków którzy nic sobą nie reprezentując biorą po 1,5 mln za rok i jeszcze na zusie i podatkach oszukują i na alimentach.

Poza tym po agresji twoich wpisów widzę, ze nerwy ci puszczają i twój skowyt jak w przypadku @nie jest miodem na me serce z rana. Dawaj dalej.

@witejus się tu produkuje myśląc, ze nowy rząd który na pewno nie będzie doskonały nam obrzydzi. Kolejny skowyczący pisior, który nie umie się pogodzić, że jego ekipa się skompromitowała i wyborcy już ich nie chcieli.

Twój wódz i reszta pluje ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Tak można to wszystko skwitować. 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, witejus napisał:

A to już niemodne przyznawać się do Tuska i po?jesteś za Tuskiem, nie rżnij głupa.

Nigdy nie byłem i nie jestem, jestem tylko i wyłącznie przeciw złodziejom z pisu te ich obłuda zakłamanie aż się niedobrze robi .

I każdy inny będzie lepszy od tych nieudaczników i opentancow jak np Macierewicz.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, krzychu121 napisał:

A aktualna władza co robiła przed rządami PiSu jak była u władzy? Teraz myślisz będą robić coś innego ? 

Twój wódz i reszta pluje ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Tak można to wszystko skwitować. 

Jak tam twoja koalicja pis-psl? Bo jakoś cicho w mediach o tym. Aha, już nie ma tvpis.

Edytowane przez jacek1296
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v