Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Tak Obajtek krzyczał że paliwo nie zdrożeje po wyborach, a tu już ON w górę o 2gr ... Ktoś jeszcze wierzy temu kłamcy ?

a ty wierzysz że takie rzeczy piszesz 🤔😁 wybory dla rolnika były takie ,, kto nas mniej okradnie,, i tyle skończcie już tu z polityką tylko piszcie gdzie jest i gdzie doworzą on bo to temat przewodni a o wyborach piszcie w polityce 🤢🤮

• Like 5
Opublikowano

To Ty mu wierzyłeś? Zawiodłeś się. Musisz popracować nad swoją wiarą🤣

Teraz wierzysz rudo tęczowym tygryskom. I znowu się zawiedziesz🤭 A wystarczy nie wierzyć politykom...🤣

Opublikowano

Kto tu panikuje?

Ja widzę jedynie panującą atmosferę wielkiego podniecenia u dwóch użytkowników,niczym u pieska podążającego za cieczką suczki🤭

Opublikowano
39 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tak Obajtek krzyczał że paliwo nie zdrożeje po wyborach, a tu już ON w górę o 2gr ... Ktoś jeszcze wierzy temu kłamcy ?

ASkurlesyn już o 2 gr podnieśli, to ile stratny byś był🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Agrest napisał:

Kto tu panikuje?

🤭

Ja nie panikowalem, ja po prostu wiedziałem że po wyborach zdrożeje i dla tego zrobiłem zakupy przed wyborami i nie muszę szukać teraz dostawcy który szybko przywiezie zanim zdrożeje ;)

Kto choć trochę myśli wiedział że ta cena jest sztucznie zaniżona o 1zl na litrze albo i więcej i niemożliwe będzie utrzymanie takiej ceny po wyborach ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Znajdź tu jednego który o tym nie wiedział🤣

A teraz podaj mi szczęśliwe numery w lotto. Płacę 75% po wygranej. 

Już myślę jak wydać te 25% , bo na pewno się nie pomylisz🤭

Opublikowano

Tylko mniej mądry nie przypuszczał że paliwo po wyborach będzie drożało i nic nie kupował na zapas. Co nie którzy zbyt bardzo uwierzyli PiS i TVP info.  a teraz snują opowieści jak to będzie źle a źle może być bo to co zrobił PiS to jest nie zla rozpierdowa ale przynajmniej może zginie język nie nawisci słany przez TVP info i z czasem zabliźnią się podziały w rodzinach i życzę Wszystkim normalności.

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, Camry napisał:

Tylko mniej mądry nie przypuszczał że paliwo po wyborach będzie drożało i nic nie kupował na zapas. Co nie którzy zbyt bardzo uwierzyli PiS i TVP info.  a teraz snują opowieści jak to będzie źle a źle może być bo to co zrobił PiS to jest nie zla rozpierdowa ale przynajmniej może zginie język nie nawisci słany przez TVP info i z czasem zabliźnią się podziały w rodzinach i życzę Wszystkim normalności.

Na zimę mialrn przejściowego paliwa robić zapasy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież o tym decyduje giełda.

To jakbym powiedział że przez tydzień będzie 15⁰C to uwierzysz?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Mateusz1q napisał:

Na zimę mialrn przejściowego paliwa robić zapasy?

Dodajesz puszkę za 50zl na 1000l i masz zimowe ...

Ktoś tu pytał jaki środek stosuje do ON, ciężko powiedzieć bo praktycznie całą etykieta po niemiecku xD firma też mało w Polsce znana...

5 minut temu, Sadek napisał:

Przecież o tym decyduje giełda.

To jakbym powiedział że przez tydzień będzie 15⁰C to uwierzysz?

A przez 3 tygodnie jakoś giełda nie decydowała ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, v11 napisał:

zbiornik ma prawie każdy ale to trzeba przywieźć do domu

Wcześniej pisałeś że ciebie nie interesuję cena ani  dostępność paliw na stacjach bo sam produkujesz i jezdzisz na bio , a teraz nagle co dziennie kursujesz na stację . To co ta twoja rafineria w powietrze wyleciała , czy urząd skarbowy położył na niej łapy , i już się nie opłaca , że taniej ci wychodzi kupić na Orlenie ?

• Haha 2
Opublikowano
16 godzin temu, galan99 napisał:

Będę pamiętał bo rozmowa była , jak rudy zacznie coś odwalać nie pomyśli rolnikom , jak zaczniecie płakać przypomnę .

strona 162 .

Weź Ty sie galan za robotę a nie siedzisz cały czas na forum i biadolisz. W każdym temacie pier**lisz te swoje głupoty czytać się już tego nie da. Co drugi post w każdym temacie jest Twój. 

B0 nie dostępne.

Taka sytuacja że będzie trzeba kupić specjalny zbiornik na paliwo zimowe i tankować  stamtąd jak spadnie poniżej -15 a przejsciowe zostawić na reszte sezonu

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Kto tu panikuje?

Ja widzę jedynie panującą atmosferę wielkiego podniecenia u dwóch użytkowników,niczym u pieska podążającego za cieczką suczki🤭

pewnie więcejctakich tu by znalazł...

Opublikowano

a już prawie miesiąc.... dzwonię co kilka dni i tylko ręce rozkładają 🤷‍♂️ dzwoniłem jeszcze w inne miejsca to telefonów nie odbierają ....

powiem jeszcze raz głupotą jest że wierzycie w tych z prawa czy lewa albo jeszcze innych oni tylko patrzą aby bie nam pomóc tylko nas oskubać 🤦‍♂️

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v